28.10.2023

Covidé hry vstupují do další fáze, nejen u nás bez jakékoliv sebereflexe a zhodnocení aktuálního stavu věci. Očkovaná většina zatím umožňuje covidistům držet jejich status quo a poslušně plnit zadání globální agendy. Přesto se původní tvrzení a falešné předpoklady mainstreamu bortí jako domeček z karet. I proto má smysl novodobým poskokům a přisluhovačům stále znovu strhávat masku. Lhali, lžou, a budou lhát opět. 

Kdo ve skutečnosti stojí za dopučením k očkování proti covidu? Kdo je pod tímto podepsaný? Kdo je zodpovědný za tato doporučení? Proč dále očkují děti? Proč doporučují očkovat těhotné ženy? Jaké jsou otazníky kolem účinnosti? Jaké jsou účinnosti o rizicích? Jaké jsou důkazy o výhodách versus rizicích? Jak funguje Česká vakcinologická společnost?

„Nikdo nemá v rukou dostatek kvalitních důkazů, které by prokázaly, že benefit očkování proti covidu převažuje nad riziky.  V této situaci psát takto plošné doporučení, v zásadě očkujte všechny od šesti měsíců, mi přijde fascinující. Opravdu bych chtěl vědět, kdo to psal.“
RNDr. Tomáš Fürst

Doporučení České vakcinologické společnosti ČLS JEP (ČVS) k očkování proti onemocnění covid-19.
(aktualizovaná verze 4.10.2023 / www.vakcinace.eu)

Stránka 1 / 7

Přiblížení 100%

Stránka 1 / 7

Přiblížení 100%

Celková úmrtí bez jakékoliv příčiny.

Rozbor oficiálních dat z českých pojišťoven. Jaká jsou nadúmrtí v ČR? Jaká máme data z pojišťoven? Co je na datech vidět? Proč jde o unikátní a fascinující data? Vakcina chrání proti jakékoliv příčině úmrtí? Jaká byla strategie očkování? Proč důsledně rozebíráme data z pojišťoven? Jaká je odlišnost očkovaných a neočkovaných skupin? Jak můžeme hodnotit účinnost vakcín? Proč jde o cenná data? Proč jsou potřeba data z VZP – Všeobecné zdravotní pojišťovny? Na jaká data stále čekáme? Prezentace prvních dat z pojišťoven matematik a statistik RNDr. Tomáš Fürst.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply
  1. Jan Vintr
    Jan Vintr says:

    „Účinnost“ vakcín je jen fikce, vytvořená falešnými statistikami. Ve skutečnosti vakcíny jen a jen škodí. To platí o VŠECH takzvaných vakcínách. Jen ta „covidová“ je asi o dva řády škodlivější než všechny ty ostatní.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *