, , , ,

Falešný dlouhý mor Covid – další užitečný trik důvěry

dlouhý covid, Vernon Coleman

Falešný dlouhý mor Covid – další užitečný trik důvěry

Největší a nejvýznamnější výzkum long covid , zahrnující 26 000 jedinců, dospěl k závěru, že long covid je z velké části psychologický problém.

V Americe je 12 milionů lidí mimo práci s touto imaginární poruchou. Ve Spojeném království jsou dva miliony dlouhodobě nemocných covidem nemocných – neschopných pracovat.

Pravdou je, že lidé, kteří si vzali roční pauzu za plnou mzdu, se nechtěli vrátit do svých kanceláří.

Podle Dr. Vernona Colemana

Důkazy ukazují, že dlouhý covid je kombinací hypochondrie a simulování.

Je to začátek univerzálního základního příjmu – kritická část Velkého resetu, který se nyní testuje ve Walesu a Irsku.

Nikdy neexistovala globální pandemie covidu, ale nyní máme globální dlouhou pandemii covidu.

Proč tedy vytvořili tuto falešnou nemoc – „long covid“?

Za prvé, vlády přivítaly nárůst počtu údajných nemocných covidem, protože to pomáhá přimět lidi, aby se báli přeznačené chřipky – a akceptovali očkování, které je nepoctivě propagováno jako prevence.

Za druhé, vlády vědí, že pokud velká část pracovní síly zůstane doma, narušení a náklady vážně poškodí ekonomiku.

Za třetí, a to je zásadní, nemoc falešně dlouhého covidu je vynikajícím krytem pro následky způsobené očkováním covid-19.

Za čtvrté, dlouhý covid nechává zaměstnance NHS doma a způsobuje, že čekací listiny NHS stoupají stále výš – to vše je součástí záměrného plánu na zničení zdravotní péče.

Za páté, kdyby lidé nebyli nemocní údajným dlouhým covidem, čísla nezaměstnanosti by byla mnohem vyšší. A to by byla další ostuda pro sužované vlády.

Seznam nejčastějších vedlejších účinků spojených s očkováním covid-19 je náhodou stejný jako nejběžnější příznaky spojené s „dlouhým covidem“.

Každý, kdo se odváží podívat se na důkazy – a zpochybnit dlouhý mýtus o covidu – je přirozeně odmítnut jako konspirační teoretik a je mu zakázáno sdílet své názory.

V mainstreamových médiích jako obvykle neprobíhá žádná debata, kde by se novináři děsili pravdy a museli si zakrývat oči, pokud nějaká skutečnost ohrožuje jejich každodenní klam.

Kniha Endgame Vernona Colemana   (dostupná v pevné vazbě a jako brožovaná vazba a e-kniha na Amazonu) vysvětluje, co se děje – a co spiklenci skutečně chtějí.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/22/long-covid-plague-a-useful-confidence-trick/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *