, , , , , , ,

VAROVÁNÍ: Potraviny v USA budou brzy kontaminovány mRNA vakcínou MEAT – pozor na zdroj vašeho hovězího, vepřového a mořských plodů

VAROVÁNÍ: Potraviny v USA budou brzy kontaminovány mRNA vakcínou MEAT – pozor na zdroj vašeho hovězího, vepřového a mořských plodů

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi  zde:

 

10/01/2023 // Ethan Huff

Američané budou brzy moci přidat krevety na seznam vysoce rizikových masných výrobků, které proklouzly do stále toxických potravin ve Spojených státech, a to díky izraelské společnosti, která právě získala 8,25 milionu dolarů od skupiny investorů rizikového kapitálu, aby mohla začít podávat orální RNA. „vakcinační“ léky do potravinového řetězce mořského života.

Vzhledem k tomu, že krevety jsou spodní krmítka, vše, co je požírá, včetně lidí, skončí přijímáním těchto chemikálií RNA přes svalovou tkáň nebo maso těchto zvířat. Jakmile společnost ViAqua, jak si izraelská operace rizikového kapitálu říká, dostane svůj očkovací produkt na bázi RNA do života v oceánech, jak bylo plánováno, budou mít Američané a svět o jeden bezpečný masný produkt ke konzumaci méně.

Podle zpráv vakcína ViAqua založená na RNA, která je stále ve vývoji, využívá interferenci ribonukleové kyseliny (RNAi) k manipulaci s genetickým profilem krevet, čímž v podstatě mění mořské tvory na živé geneticky modifikované organismy (GMO).

„RNAi je biologický proces, kde se molekuly RNA používají k inhibici genové exprese nebo translace neutralizací cílených molekul mRNA,“ uvádí Epoch Health o technologii Frankenfood.

(Související: Vědci z MIT potvrdili , že RNA vakcíny jsou absorbovány žaludeční výstelkou a střevy – zdá se, že to zahrnuje mRNA vakcíny ve zvířecím mase.)

Pokud je nikdo nezastaví, globalisté geneticky upraví celou zásobu „potravin“ a vytvoří globální populaci GMO „lidí“

Namísto použití jehel k vstřikování každé krevety – protože by to bylo hloupé, co? – Šílení vědci ViAqua plánují „vstříknout“ jed RNAi do jídla, které konzumují krevety. Speciálně potažený doplněk krmiva navržený tak, aby odolal viru syndromu bílých skvrn (WSSV) – nebo jak nám bylo řečeno – bude přidán do krmiva pro krevety ve farmovém chovu ve snaze zastavit ztrátu krevet v hodnotě 3 miliard dolarů každý rok.

Bylo nám řečeno, že 15 procent světové produkce krevet se každý rok ztrácí kvůli WSSV, což je to, co ViAqua říká, že chce zastavit hromadnou vakcinací krevet pomocí RNAi léků.

„ViAqua naznačuje, že molekuly RNA mohou inhibovat expresi genů, které způsobují onemocnění, s každým jídlem obsahujícím jeho obalený produkt,“ vysvětlují zprávy.

Lék ViAqua RNAi, známý také jako „nanovakcína“, byl ve studii „proof-of-concept“ z roku 2022 údajně z 80 procent účinný proti WSSV in vivo (v živých organismech). Studie zároveň nehodnotila potenciální dlouhodobý dopad tvorby GMO krevet – nemluvě o dlouhodobém dopadu toho, co se stane s lidmi , kteří je jedí jako „potravu“.

„Orální podávání je svatým grálem rozvoje zdraví akvakultury, a to jak kvůli nemožnosti očkovat jednotlivé krevety, tak díky jejich schopnosti podstatně snížit provozní náklady na léčbu nemocí a zároveň zlepšit výsledky,“ hrdě oznámil Shai Ufaz, generální ředitel společnosti ViAqua.

„Jsme nadšeni, že můžeme uvést tuto technologii na trh, abychom uspokojili potřebu cenově dostupných řešení nemocí v akvakultuře.“

Očekává se, že první GMO krevety od společnosti ViAqua budou produkovány v Indii v roce 2024.

Jiná společnost s názvem Genvax Technologies také nedávno spustila start na vývoj mRNA „vakcín“ pro jiná zvířata, přičemž zajistila finanční prostředky ve výši 6,5 milionu dolarů na vývoj platformy samo-amplifikující mRNA (saRNA) pro rychlý vývoj injekcí vakcín specifických pro stádo nebo hejno pro všechny. druhy živočišných druhů.

Genvaxův přístup zahrnuje vložení specifického „transgenu“ nebo „zájmového genu“ na základě shodné varianty kmene viru nebo nemoci. SaRNA část technologie pak generuje protilátkovou odpověď, jak nám bylo řečeno, aniž by bylo nutné, aby celý patogen odpovídal danému cirkulujícímu kmenu onemocnění.

Nejnovější zprávy o útoku mRNA na lidstvo prostřednictvím zdravotní péče a dodávek potravin lze nalézt na ChemicalViolence.com .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-10-01-us-food-supply-contaminated-mrna-vaccine-meat.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *