, , , , , ,

Útoky na ty, kteří smýšlejí jinak: německé úřady na stejné úrovni jako diktatura Číny

Útoky na ty, kteří smýšlejí jinak: německé úřady na stejné úrovni jako diktatura Číny.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

4.12.2022

Omračující granáty, automatické zbraně. Německo zakročilo proti „zločincům“. Jen se nejedná o klanové zločince, násilníky nebo vrahy. Za současné vlády pro ně stále platí dětské rukavice a podmíněné tresty. Režim, který se zvenčí jeví jako stále zločinnější, spoléhá na útoky a zastrašování vládních kritiků. Postup v Číně není v žádném případě horší.

Je naprosto šílené, co se stalo s tímto Německem pod „vládou koalice“. Naproti tomu autokratická diktatura Merkelové byla dětskou narozeninovou oslavou. Stát zahazuje všechny masky. Demokracie byla včera – nahrazena čirým státním terorem.

Německý spolkový úřad kriminální policie provedl „zásahový den“ proti „internetovým buranům“. Omračující granáty byly vystřeleny do domů starších občanů a jejich domy byly napadeny automatickými zbraněmi. Záměr je jasný: režim chce ukázat, kdo je u moci. Potrestejte jednoho, odradíte stovky – to je princip čínského Maa, který se nyní v Německu stává normou.

„ Osmým celostátním dnem akce proti nenávistným příspěvkům “ německý režim ukázal lidem, co si o nich myslí – a kde je místo daňových poplatníků. Ve 14 spolkových zemích bylo zaútočeno brutální silou na 91 bytů, protože jejich nájemníci nebo vlastníci učinili nežádoucí vyjádření názoru. Podle současných zákonů jsou takové útoky samozřejmě nezákonné, protože nejsou vhodné. V úřední práci je třeba volit nejmírnější vhodné prostředky.

Nelze předpokládat, že německý důchodce, který například vyvěsí „Scheiss Baerbock“(pozn.redakce – do pr..s Baerbokovou – ministryně), používá válečné zbraně k obraně proti blížícím se policistům. Možná by bylo vhodné, aby dva důstojníci zazvonili na zvonek a zdvořile, ale důrazně upozornili na nevhodné chování. Mohou určit, zda je skutečně v ohrožení paní Baerbocková nebo stát, mohou zaznamenat své vjemy a nahlásit je. Ve skutečnosti by fungující demokracie v takové situaci ani nepřijala jako trestný čin, ani by k takovému nesmyslnému jednání nepoužila svou policii. Zvlášť ne, když už celé okresy zabrali organizovaní zločinci.

Zde jsme sestavili některé platné zásady pro zákonnou policejní práci v demokratickém ústavním státě:

Princip přednosti zákona znamená, že výkonná moc – a tedy zejména policie – musí jednat v souladu se zákonem. Nesmí porušovat platné zákony a musí se zdržet jakýchkoli opatření, která jsou v rozporu se zákonem. Princip přednosti práva je komplexní a vztahuje se na všechny činnosti výkonné moci.

Principem výhrady zákona je třeba rozumět tak, že výkonná moc může zasahovat do práv občana, a tedy i do sféry svobody chráněné základními právy, jen pokud k tomu existuje právní základ, který poskytuje rámec a předpoklady pro zásah v jednotlivých případech dostatečně konkrétní. 

Policejní zákon Německo

Vždy bylo cílem veškerého profesionálního etického úsilí v policejním sboru vytvářet klima, které ani nepřipouští, aby obyvatelstvo mělo pochybnosti o demokratickém a zákonném přesvědčení policistů. Špatné jednání policie nebo dokonce policejní útoky na občany, zejména na lidi s malou pravomocí si stěžovat, nelze v žádném případě přijmout, protože podkopává respekt a důvěru obyvatel ve způsob, jakým policie funguje.

Etika v policejním managementu, řada výzkumů BKA 42, strana 20 (velmi čtivá práce!)

Veškerá policejní činnost musí být založena na právním základě. Do lidských práv lze zasahovat pouze tehdy, existuje-li k tomu zákonné oprávnění.

Pro srovnání policejní pravomoci v Rakousku

Stát, který si zakládá na intenzivním násilí proti nechtěným projevům názoru, by neměl být překvapen, když občané, kteří dodržují zákony, zpochybňují jeho legitimitu. Protože se nyní pohybuje daleko mimo přípustný a rozumný právní a ústavní oblouk. Je jasné, že takové akce nejsou v souladu s cílem míru, kompromisu a konsensu policejní akce. Ti, kteří svým občanům objektivně evidentně křiví, nejen otřásají důvěrou lidí v právní stát, ale v konečném důsledku vyvolávají odpor těch, kteří již nemají co ztratit nebo již ztratili od státu příliš mnoho. To je situace, kterou by v civilizované zemi nikdo nechtěl. Naopak, zejména dobře vychované, daně platící obyvatelstvo Německa požaduje ochranu, bezpečnost a právní stát. Nesmí zde být prostor pro svévoli a zásahy.

V důsledku násilných excesů proti pravděpodobně převážně mírumilovným a znepokojeným občanům se berlínská policie vysmívala obyvatelstvu a vyhrožovala dalšími útoky :

Každopádně pomalu začíná být jasné, proč se německá policie stále více militarizuje a kupuje se jeden tank za druhým. I to připomíná Čínu, kterou jako vzor oslavují přední elity, jako je WEF Klause Schwaba.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *