, , , , , , ,

Plánovali spiklenci tyto koordinované akce?

Není náhoda, že se zdá, že všichni najednou stávkují

Plánovali spiklenci tyto koordinované akce?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Není to náhoda, že se zdá, že všichni stávkují najednou.

Tento měsíc stávkují lékaři, zdravotní sestry, porodní asistentky, hasiči, řidiči vlaků, řidiči sanitek, pošťáci, státní zaměstnanci, přístavní dělníci, zaměstnanci letišť a miliony dalších.

Od Dr. Vernona Colemana

Lékaři, kteří chtějí 21hodinový pracovní týden, chtějí zvýšení platů o 30 %. Zdravotní sestry („vaše peníze, nebo váš život“) hrozí, že odmítnou řešit naléhavé případy nebo pacienty s rakovinou a spokojí se se skromnějšími 19,2 %.

Tito pracovníci převážně veřejného sektoru jsou již nyní dobře placeni. (Strojvedoucí vlaků dostávají 60 000 liber za čtyřdenní pracovní týden. Do důchodu odcházejí v 62 letech s příjmem 40 000 liber. Zdravotní sestry vydělávají 27 000 až 60 000 liber). Pro srovnání: po celoživotním placení daní a odvodů na národní pojištění pobírám plný státní důchod ve výši 7 436 liber – standardní důchod pro 76letého člověka.

Ekonomika (to, co z ní zbylo) bude zničena, pokud všichni tito stávkující dostanou to, co požadují. Malé podniky a osoby samostatně výdělečně činné (nikdo z nich nemůže zvýšit ceny o 19,2 %) budou zničeny. Inflace zasáhne všechny, nejen lidi ve veřejných službách.

Někteří komentátoři se domnívají, že jde o politickou akci, jejímž cílem je svrhnout neschopnou a zkorumpovanou vládu.

S tím nesouhlasím. Domnívám se, že stávky (které se zdají být překvapivě dobře koordinované, aby způsobily co největší utrpení) jsou organizovány spiklenci.

Vláda by mohla odbory a šéfy nahnat do jedné místnosti a donutit je tam zůstat, dokud se nedohodnou. Ale oni se nejspíš prostě pozabíjejí navzájem.

Ne, existuje jeden rychlý a jednoduchý způsob, jak zničit plán spiklenců, udržet stávkující spokojené a zastavit všechny hrozby: zvýšit všem platy o 100 %.

Dejte zdravotním sestrám, řidičům vlaků, lékařům a starším lidem stejné zvýšení platů o 100 %, které sníží inflaci.

Všichni stávkující si budou myslet, že vyhráli.

A stávky nebudou potřeba.

Má to ovšem háček.

Inflace vyletí do nebes.

A za tři měsíce budou všichni chtít další zvýšení platů.

Ale pak si možná pár chamtivých a vyhrožujících stávkujících uvědomí, že z dlouhodobého hlediska chamtivost nikam nevede. Řidič vlaku bude vydělávat dvakrát tolik. Ale bude platit mnohem vyšší daně. A jeho potraviny a pohonné hmoty budou stát dvakrát tolik. Takže nakonec na tom nebude o nic lépe. Peníze budou mít jen menší hodnotu.

Masivní a nedostupné zvyšování platů chudým pouze ubližuje.

Což je samozřejmě přesně to, co konspirátoři chtějí.

Pokud ještě nechápete nebezpečí sociálního úvěru, přečtěte si knihu Social Credit: Nightmare on your street od Vernona Colemana. K dostání v knihkupectví na jeho webových stránkách.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/12/08/were-these-coordinated-strikes-planned/


 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *