, , , , , , ,

Tisíce vědců a lékařů podepsaly prohlášení: „mRNA je lék na depopulaci

Tisíce vědců a lékařů podepsaly prohlášení: „mRNA je lék na depopulaci

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

 

16.7.2024

Sean Adl-Tabatabai

Tisíce lékařů, vědců a lékařských expertů podepsalo prohlášení požadující okamžitý zákaz všech vpichů mRNA.

Dohoda Hope Accord nechala giganty Big Pharma v šoku poté, co kardiolog Dr. Aseem Malhotra  tweetoval své video,  jak vysvětluje, že tisíce zdravotníků dosud podepsaly dokument, který varuje, že mRNA je navržena tak, aby se vylidnila.

Naturalnews.com uvádí: Aby mohli zdravotníci získat zpět jakékoli zdání lékařské etiky a uvést na pravou míru, že technologie mRNA je nebezpečná a nevhodná pro použití v medicíně, Dr. Malhotra vyzývá každého, koho to zajímá, včetně našich čtenářů, aby  podepsal Hope Accord .

„V roce 2015 napsal šéfredaktor  The Lancet Richard Horton mrazivý komentář, ve kterém tvrdil, že možná polovina veškeré lékařské literatury může být jednoduše nepravdivá,“ říká Dr. Malhotra ve videu níže. „Napsal, že věda se obrátila k temnotě.“ A teď jde o to, kdo udělá první krok k vyčištění systému.“

„Pandemie COVID odhalila mikrokosmos korporátního zachycení medicíny a veřejného zdraví mocnými osobními zájmy, zejména ve formě Big Pharma. Jedná se o průmysl, jehož obchodním modelem je podvod. A bohužel jsme byli svědky největších selhání systému při zavedení produktu mRNA, který pravděpodobně přispěl k úmrtím a vážným zraněním milionů lidí na celém světě.“

Dr. Malhotra věří, že nyní je čas udělat další krok k vyčištění lékařského systému. A nejlepší způsob, jak toho mohou obyčejní lidé udělat, říká, je podepsat smlouvu Hope Accord, „která vyzývá k úplnému pozastavení těchto produktů, ale také vyzývá k obnovení lékařské etiky“.

„Je čas jednat,“ prosí. „Prosím, podepište tuto petici a tuto dohodu a můžeme pokročit dále, abychom skutečně skutečně vyčistili systém.“

 

 

Politici volají po stažení úderů COVID z trhu

Řada volených představitelů se také  připojuje k výzvě  , aby byl zdravotnický systém vyčištěn, počínaje okamžitým odstraněním všech „vakcín“ proti koronaviru Wuhan (COVID-19), které mají být kvůli bezpečnosti veřejnosti staženy z trhu.

Organizace Americans for Health Freedom (AHF) říká, že k 25. červnu 2024 se 191 politiků, 96 kandidátů, jeden generální chirurg, jedna celá státní republikánská strana, jeden státní kongresový obvod, 17 krajských výborů republikánské strany a sedm lékařských organizací zavázalo vyzvat k okamžitému zákazu všech injekcí COVID.

Všechny výše uvedené subjekty se také zavázaly, že nebudou přijímat další dary od farmaceutického průmyslu. Kompletní seznam všech z nich je k dispozici  na AmericansForHealthFreedom.org .

„Je mi ctí stát po boku mé vážené kolegyně, doktorky Malhotry, ve výzvě k obnovení lékařské etiky,“ napsala na Twitteru doktorka Ayiesha Malik, která se na X popisuje jako „soucitná praktická lékařka a integrující lékařka“.

„Nedovolíme, aby se historie opakovala.“ Budeme stát při sobě a přineseme naději do budoucnosti.“

Jednou z hlavních překážek je, že Světové ekonomické fórum (WEF) a Světová zdravotnická organizace (WHO) právě převzaly kontrolu nad Spojeným královstvím – a v den nezávislosti Spojených států neméně – se splátkou Keira Starmera jako nového anglického premiér.

 

Sean Adl-Tabatabai
O Seanu Adl-Tabatabai17980 článků
Poté, co se Sean prokousal mainstreamovými médii, včetně působení v BBC, byl svědkem korupce v systému a vyvinul spalující touhu odhalit tajemství, která chrání elitu a umožňují jim pokračovat ve vedení války s lidstvem. Sean, rozrušený agendou elit a nespokojený s alternativními médii, usoudil, že je čas to otřást. Knight of Joseon (https://joseon.com)

 

ZDROJ:

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *