Kolik dětí zavraždili toxínou u nás? Porodnost klesla minimálně o 9%

Nárůst potratů a mrtvě narozených dětí přímo souvisí s očkováním COVID, jak ukazují data – zdravotníci „to měli vědět

28.7.2023

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Statistik a profesor Luzernské univerzity Dr. Konstantin Beck ve svém průlomovém výzkumu prezentovaném ve středu uvedl, že údaje ukazují, že počet potratů a mrtvě narozených dětí v roce 2022 přímo odpovídal očkování proti COVID-19 mezi těhotnými ženami ve Švýcarsku o devět měsíců dříve – a tvůrci vakcíny a úředníci veřejného zdravotnictví tuto informaci v té době buď znali, nebo mohli znát.

Podle nové analýzy statistika a profesora Luzernské univerzity Dr. Konstantina Becka byl velký nárůst spontánních potratů mezi těhotnými ženami přímo spojen se zavedením vakcíny proti COVID-19 ve Švýcarsku .

Beck, bývalý poradce německého ministra zdravotnictví a švýcarského parlamentu, analyzoval veřejně dostupná švýcarská a německá data z vědeckých publikací, zdravotních pojišťoven a švýcarského federálního statistického úřadu (FOS).

Zjistil, že počet potratů a mrtvorozených dětí v roce 2022 přímo odpovídal očkování těhotných žen COVID-19 ve Švýcarsku před devíti měsíci.

A řekl, že výrobci vakcín a úředníci veřejného zdraví buď věděli, nebo mohli znát tyto informace v té době, pokud se chtěli podívat. Místo toho prezentovali informace veřejnosti způsobem, který zakrýval rizika.

Beck ve středu představil své průlomové výsledky výzkumu Lékařům pro etiku Covid .

Na rozdíl od veřejných prohlášení švýcarských úřadů, že „ve Švýcarsku neexistuje žádná relevantní nadměrná úmrtnost“ mezi mladými lidmi, Beckovo přehodnocení vlastních vládních údajů odhaluje významné vzorce nadměrné úmrtnosti mezi mladými lidmi, které se objevily koncem roku 2021 a začátkem roku 2022. .

Řekl, že tato zjištění ukazují, že během pandemie COVID-19 jsme ty nejzranitelnější zbytečně vystavili novým rizikům, která zdaleka převažují nad původním rizikem pandemie. A že „dnes se v našich oficiálních statistikách objevují stále závažnější důsledky našich koronavirových opatření, ale jen málo z nich má zájem vědět [o nich].“

„Analýzou zavádění těchto vakcín, zejména pro těhotné ženy a jejich nenarozené děti, jsem od samého začátku našel jasný důkaz, že přehodnocení a odložení očkovací strategie by bylo naprosto nezbytné,“ řekl.

Očkování COVIDu vedly k „nedostatku dětí“ 

Švýcarsko zaznamenalo v roce 2022 historický pokles v počtu živě narozených dětí.

Každý měsíc toho roku bylo porodů méně, než tomu bylo v průměru za předchozích šest let, a podle Beckovy analýzy došlo k celkovému snížení národní porodnosti o 8,5 %.

Na některých místech byl pokles ještě výraznější – v Curychu se porodnost snížila o 16,5 %.

Poslední srovnatelný pokles porodnosti, 13 %, podle Becka nastal během mobilizace švýcarské armády v roce 1914 na začátku první světové války, kdy většina mladých mužů odešla do války.

Propad porodnosti v roce 2022 přišel v návaznosti na malý „koronský baby boom“ – 3% nárůst porodnosti v roce 2021, který následoval po pandemickém uzamčení.

Podle údajů shromážděných analytikem Raimundem Hagemannem proočkovanost COVID-19 mezi švýcarskými ženami v roce 2021 a na začátku roku 2022 velmi úzce odpovídala poklesu porodnosti devět měsíců po očkování.

Obrázek 1 (níže), který upravuje časovou osu porodnosti o devět měsíců, aby zohlednil dobu těhotenství, ukazuje tuto silnou korelaci mezi mírou očkování a poklesem porodnosti – tato dvě čísla se navzájem zrcadlí.

Výzkumníci nabídli několik různých hypotéz pro tuto „baby gap“, kterou Beck vyhodnotil.

Někteří navrhovali behaviorální vysvětlení a předpokládali, že lidé změnili své chování ze strachu spojeného se samotnou pandemií nebo související ekonomickou nejistotou.

Beck však řekl, že tato hypotéza neodpovídá historickým vzorcům chování – samotný baby boom nastal uprostřed druhé světové války. A nemůže to vysvětlit baby boom, který následoval po začátku pandemie, kdy byl veřejný strach a nezaměstnanost na vrcholu.

Zamítl také hypotézu, že infekce COVID-19 snižuje plodnost. Pokud by tomu tak bylo, řekl, že v roce 2021 by nedošlo k prudkému nárůstu porodnosti po první vlně infekce v roce 2020 a neexistovaly žádné důkazy o snížené plodnosti po vlně viru Omicron .

Ve skutečnosti, řekl Beck, neexistuje vůbec žádný důkaz snížené plodnosti. Data naopak ukazují, že ženy otěhotněly stejným tempem jako před pandemií.

S použitím německých údajů o zdravotním pojištění – protože švýcarská data zatím nejsou k dispozici – ukázal, že počet žen, které vyhledávají těhotenské testy a navštěvují lékaře, které mají být léčeny kvůli těhotenství, zůstal v letech 2021 a 2022 konstantní.

Došlo dokonce k mírnému pokračujícímu růstu a špičce související s mini-baby boomem v roce 2021.

To činí spontánní potrat vyvolaný vakcínou COVID-19 nejpravděpodobnější hypotézou poklesu porodnosti – protože stejný počet žen otěhotněl, ale méně z nich donosilo své těhotenství.

Údaje německých zdravotních a švýcarských pojišťoven podporují toto tvrzení, že počínaje čtvrtým čtvrtletím roku 2021 dochází k jasnému a významnému nárůstu počtu léčených těhotenských komplikací a délky hospitalizace po porodu – obojí bylo trendem. roky dolů.

Německé údaje také naznačují, že počet mrtvě narozených dětí se ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 zvýšil o 20 %.

Ačkoli údaje o mrtvě narozených dětí nebyly pro Švýcarsko k dispozici, není podle něj důvod se domnívat, že by to bylo podstatně jiné.

„Každý, kdo četl leták, by byl informován“ o nebezpečí

Vliv vakcín na těhotenství nebyl jednoduše tragický a neočekávaný výsledek, protože to bylo zřejmé již z vlastních údajů výrobců vakcín nebo z jejich nedostatku, řekl Beck.

Každý, kdo si „přečetl příbalový leták od výrobce,“ dodal, „by byl informován“, že neexistují žádné údaje o těhotenství, ale že existují vážné obavy z možných účinků vakcín na kojence.

Německá verze varování Moderna Spikevax v podstatě říkala: „Nemáme ponětí, jaké je riziko pro těhotné ženy. Neexistují žádné dobré kontrolované studie. Není k dispozici dostatek údajů,“ řekl Beck.

Leták také doporučoval proti očkování kojícím matkám, ale důrazně je doporučoval těhotným ženám, řekl Beck.

„Ale nepředchází těhotenství obvykle kojení?“ zeptal se: „A co byste měli dělat po porodu, abyste se zbavili očkování?“

Dne 20. dubna 2021 společnost Pfizer podle dokumentů společnosti Pfizer zaslala svou zprávu týkající se vakcíny mRNA a těhotenství Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

Následující den zveřejnil New England Journal of Medicine (NEJM) předběžná zjištění o bezpečnosti vakcíny COVID-19 u těhotných žen na základě analýzy V-safe a systému hlášení nežádoucích účinků vakcín ( VAERS ).

23. dubna na tiskové konferenci v Bílém domě ředitelka CDC Rochelle Walensky doporučila těhotným ženám, aby se nechaly očkovat na základě zjištění tohoto dokumentu.

Článek výslovně uvedl, že výzkumníci nenašli žádné bezpečnostní signály s ohledem na těhotenství nebo neonatální výsledky ve třetím trimestru, ale že nemohli učinit žádné závěry o prvním nebo druhém trimestru.

Vzhledem k tomu, že první a druhý trimestr jsou nejrizikovějšími obdobími pro těhotenství, řekl Beck, dokument NEJM připouští, že vědci nevěděli, jaká další rizika mohou vakcíny představovat pro těhotné ženy v jejich nejzranitelnějším období.

Práce také obsahovala irelevantní srovnání nejčastějších symptomů po vakcinaci mezi těhotnými a netěhotnými ženami a jako jediné měřítko potenciálních zdravotních účinků na novorozence použila živé porody.

A možná nejdůležitější je, že výslovně uvádí, že „Nejčastěji hlášenými nežádoucími účinky souvisejícími s těhotenstvím byly spontánní potraty“.

Práce uvádí 46 spontánních potratů souvisejících s očkováním z celkového počtu 104 hlášených. To, řekl Beck, je 73,1% nárůst spontánních potratů.

Při výpočtech založených na údajích NEJM Beck zjistil, že při hlášené proočkovanosti 75 % těhotných žen ve Švýcarsku končí 1 z 10 těhotenství potratem nebo porodem mrtvého dítěte.

Dospěl k závěru, že alternativní existující hypotézy nemohou tento jev vysvětlit a hypotéza potratu vyvolaného vakcínou odpovídá jak údajům výrobce , tak relevantním zjištěním uváděným jako základ kampaně CDC k očkování těhotných žen.

125% nárůst plicní embolie, srdeční zástavy a mozkové mrtvice a mozkového infarktu u dětí ve věku 0-14 let

Prezentace také vyvolala řadu obav ohledně dopadů očkování proti COVID-19 na mladé lidi a jak může statistická manipulace tyto potenciální účinky zakrýt.

Na základě několika příkladů, jak se zdravotní stav a úmrtnost mladých lidí v průběhu období očkování zhoršily, Beck položil otázku: „Proč jsme očkovali děti? Chci říct, že nebyli cílovou skupinou tohoto viru.“

Zkoumání údajů od velkých zdravotních pojišťoven například ukázalo, že během let 2020–2021 měli lidé ve věku 19–39 let nejvyšší růst nákladů na zdravotní péči, zatímco obvykle mají náklady nejnižší, což ukazuje na změnu zdravotního stavu dané demografické skupiny.

Údaje o frekvenci plicní embolie, srdeční zástavy a cévní mozkové příhody a mozkového infarktu u dětí ve věku 0-14 let ukázaly 125% nárůst příhod. I když tato čísla byla stále malá, během několika předchozích let se průměrně zvýšilo 20 událostí ročně na celkem 45 událostí v roce 2021.

Druhý pohled na analýzu dat FOS, která oznámila, že v roce 2022 nedošlo k nadměrné úmrtnosti mladých lidí, vyvolala varovné signály, řekl Beck.

Nadměrná úmrtnost měří rozdíl v hlášených úmrtích oproti očekávaným úmrtím v daném období. Výchozí projekce nadměrné úmrtnosti jsou obvykle založeny na předchozích průměrech.

Znovu analyzoval údaje o úmrtnosti FOS, ale udržoval očekávaný počet úmrtí v souladu s předchozími průměry – což FOS neudělal – Beck zjistil 12% nárůst celkové nadměrné úmrtnosti.

Když Beck analyzoval nadměrnou úmrtnost podle věkových skupin, zjistil, že u mladých dospělých ve věku 20–39 let došlo na konci roku 2021 a v roce 2022 k prudkému nárůstu nadměrné úmrtnosti nad běžná očekávání. A u dětí ve věku 0–19 let identifikoval podobnou trend.

Nadměrná data o úmrtnosti, řekl, lze snadno skrýt rozšířením intervalů spolehlivosti předpovědí, kombinací demografických skupin s různými zdravotními profily nebo změnou základního očekávaného počtu úmrtí, aby se skryly odchylky, což umožnilo švýcarským úředníkům oznámit, že k žádnému překročení nedošlo. úmrtnost mladých lidí.

Brenda Baletti Ph.D. je reportérkou The Defender. Psala a učila o kapitalismu a politice 10 let v programu psaní na Duke University. Je držitelkou titulu Ph.D. v humánní geografii z University of North Carolina v Chapel Hill a magisterský z University of Texas v Austinu.

Suggest a Correction