, , , , ,

Stále více republikánských kandidátů a poslanců se hlásí k podpoře stažení vakcíny COVID-19 z trhu

Stále více republikánských kandidátů a poslanců se hlásí k podpoře stažení vakcíny COVID-19 z trhu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.12.2023

 Laura Harris /

Rostoucí počet republikánských kandidátů a úřadujících představitelů veřejně přislíbil svou podporu  stažení vakcín proti koronaviru Wuhan (COVID-19) z trhu . Toto číslo zahrnuje 26 kandidátů GOP a úřadujících úředníků v 11 státech.

 

Dr. Mary Talley Bowden, texaská zdravotní lékařka a zakladatelka Koalice pro svobodu zdraví, stála v čele hnutí na svém osobním účtu na platformě sociálních médií X, dříve Twitteru. Bowden vyzval voliče, aby požadovali transparentnost od politických kandidátů, pokud jde o jejich postoj k odstranění vakcíny COVID-19 z trhu a jejich závazek odmítnout příspěvky na kampaň od farmaceutických společností.

 

„Chcete pomoci? Je hlavní sezóna. Vyměňme politiky, kteří nechrání své voliče. Zeptejte se svých zástupců… veřejně, zda stojí za 17 000+ lékaři, aby podpořili stažení injekcí COVID-19 z trhu,“ napsal Bowden. .

 

David Lowe, bojový veterán a naděje na zástupce státu Texas, se připojil k hnutí proti vakcínám COVID-19 na trhu. Domnívá se, že prosazování injekcí bez přesných informací vedlo k jedné z největších chyb v moderní historii lékařství.

 

„Celá tato epizoda byla temnou skvrnou na naší zemi a je třeba, aby došlo ke změně a ta začíná našimi zvolenými zástupci,“ uvedl Lowe.

 

Podobně se John Perez, kandidující na křeslo House District 133 v Texasu, zavázal, že nebude přijímat dary od Big Pharma. Perez připisoval vliv farmaceutických společností na politický systém přehnanému dosahu vlády.

 

„Právě tady a právě teď se zavazuji, že nepřijímám a nebudu přijímat dary ani nepeněžité příspěvky od velkých farmaceutických společností PAC nebo velkých farmaceutických společností. Závisí to na individuální volbě a svobodě – nikoli na konečném výsledku velkých farmaceutických společností, které umožňují otřesný vládní přesah,“ odpověděl Perez Bowdenovi na X.

 

Přidali se také kandidáti v New Hampshire, Kentucky a na Floridě, přičemž se očekává, že další budou následovat.

 

Většina republikánských voličů se stále obává potenciálních zdravotních rizik vakcín proti COVID

Nejnovější průzkumy uvádějící mezi potenciálními voliči takzvaný „skepse k očkování“ poznamenávají, že před rokem 2020 průzkumy ukázaly jen malé celkové rozdíly v otázkách souvisejících s očkováním.

 

Ale od doby, kdy se objevily vakcíny proti COVID-19, vyjádřili republikánští voliči největší obavy ohledně těchto takzvaných vakcín. Jeden průzkum provedený společností  Politico s firmou Morning Consult pro výzkum trhu zjistil, že 51 procent republikánů se více zajímá o potenciální zdravotní rizika spojená s vakcínami, zatímco 49 procent se více zajímá o potenciální zdravotní přínosy.

 

Mezitím se demokraté a nezávislí více zajímají o potenciální zdravotní přínosy vakcín, přičemž v průzkumu tak odpovědělo 76 procent demokratů a 59 procent nezávislých. Pouze 24 procent demokratů a 41 procent nezávislých více zajímá potenciální zdravotní rizika spojená s vakcínami COVID-19.

 

Tento rozpor je vidět na tom, kdo dostává nejnovější posilovací dávky vakcíny COVID-19 . Průzkum společnosti Gallup provedený od konce listopadu do začátku prosince zjistil, že pouze 29 procent respondentů dostalo nejnovější boostery, 20 procent uvedlo, že plánují dostat booster v budoucnu, a většina dospělých v USA – 51 procent – ​​neplánuje dostat. aktualizovaný záběr.

 

Mezi těmi, kteří dostali vakcínu, 48 procent uvedlo, že se identifikují jako demokraté, ve srovnání s pouhými 10 procenty, kteří uvedli, že jsou republikáni.

 

Z těch, kteří neplánují získat nejnovější vakcínu COVID-19, 27 procent uvedlo, že hlavním důvodem, proč tak neučinili, byla předchozí infekce koronavirem a přesvědčení, že jsou vůči infekci imunitou. Druhým nejčastějším důvodem byla obava o bezpečnost vakcín.

 

Navštivte  Vaccines.news  , kde najdete další příběhy o nových vakcínách proti COVID-19.

 

Podívejte se, jak Dr. Joseph Ladapo vysvětluje, jak pandemie COVID-19  nahlodala důvěru ve federální agentury veřejného zdraví,  v tomto rozhovoru s Veronikou Kyrylenko z  časopisu New American  .

 

 

Toto video pochází z  kanálu The New American na  Brighteon.com .

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-21-gop-candidates-officials-support-pull-covid-vaccines.html

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *