, , , , ,

SMRT svobody? OSN rozpoutala „digitální armádu“, aby cenzurovala online „dezinformace“ po celém světě

SMRT svobody? OSN rozpoutala „digitální armádu“, aby cenzurovala online „dezinformace“ po celém světě

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25.08.2023 // Ethan Huff

Nevolený, globalisty kontrolovaný vládnoucí orgán známý jako Organizace spojených národů (OSN) „buduje digitální armádu“ , která bude hlídat a cenzurovat svobodu projevu online – a činí tak pomocí vašich daňových dolarů.

Aby si OSN udržela svou pozici globálního lídra v „boji proti online dezinformacím“, bere si za úkol pokusit se sjednotit celé lidstvo pod prapor řízených informací, jak je udělují globalisté.

Jednotlivcům již nebude dovoleno volně sdílet informace online, pokud to odporuje diktátu nebo narativu establishmentu. Cokoli, co se vzpírá oficiálnímu příběhu o daném tématu, bude považováno za „smrtelnou dezinformaci“, která musí být z webu odstraněna.

Oznámení na webových stránkách OSN vysvětluje, že všechny formy „dezinformací“ jsou „smrtící“ a představují „existenční“ riziko pro to, co globalistický orgán říká, že jsou základními stavebními kameny moderní společnosti.

Aby se globalisté udrželi na vrcholu pyramidy, musí si udržet naprostou kontrolu nad všemi „demokratickými institucemi“ a „základními lidskými právy“, která údajně udělují.

(Související: Pokud bude OSN ve svém snažení úspěšná, pak komunistická Čína dostane na starost policejní kontrolu a kontrolu světového internetu.)

OSN používá poplašný jazyk podobný válce v odkazu na potlačení svobody slova

Pro platformy sociálních médií a vyhledávače již není přijatelné pouze zveřejňovat varování nebo „ověření faktů“ ve spojení s tím, co globalisté považují za „falešné zprávy“. OSN se snaží všechny umlčet a k popisu tohoto úsilí používá slova jako „válka“ a „bojiště“.

V myslích těch, kdo řídí OSN, jsou svoboda slova a první dodatek hrozbou pro jejich kontrolní strukturu. Globalisté tedy nyní vedou válku proti nám všem, kteří se odváží říci nebo sdílet informace, které ohrožují globalistickou rozvodnou síť.

Je zajímavé, že válečný jazyk OSN je stejný jako jazyk falešného prezidenta Joea Bidena a jeho režimu posedlého cenzurou. Mnoho „řešení“ „dezinformací“ navržených OSN jsou stejná, která Biden a spol. způsobili Američanům během „pandemie koronaviru ve Wu-chanu (COVID-19).

OSN doufá, že v rámci svého „mírového“ úsilí se rychle a důkladně vypořádá s „rozsáhlými dezinformacemi“ takového druhu, které by přiměly lidi k otázce, zda je COVID vůbec skutečný, nebo zda obličejové masky něco dělají. nad dusit nositele.

OSN chce zaujmout „proaktivnější“ přístup k potírání svobody projevu a doporučuje, aby se stejný přístup uplatnil také ve válkou zmítané, chudobou sužované Africe, která je rovněž pod „útokem“ svobodného myšlení.

Světoví globalisté věří, že vědí lépe než kdokoli jiný, co je „skutečné“ a „pravdivé“, a že byli vybráni, aby vedli lidské stádo ke správnému myšlení a správnému mluvení.

Zde vstupuje do hry iniciativa OSN „Ověřeno“, jde o „bezplatný“ kurz nabízený globalistickým orgánem, který má pomoci „vzdělávat“ masy v tom, jak se chránit před „dezinformacemi“.

„Toto úsilí se rozšiřuje o několik základních témat, včetně toho, jak rozpoznat ‚dezinformace‘,“ uvádí Slay News . „OSN vám také řekne, proč se to šíří. Další je schopnost rozeznat emocionální, dramatický a provokativní obsah.“

Inciativa OSN Verified si také klade za cíl zasáhnout proti „dezinformacím o změně klimatu“, přičemž postoj globalistického orgánu je, že se v současnosti nacházíme v krizové situaci „klimatické nouze“, která vyžaduje drastické snížení kvality života, abychom ji mohli překonat.

 

„V jádru našeho boje za obyvatelnou planetu leží informační bitva, kterou na vlastní nebezpečí ignorujeme,“ tvrdí OSN.

 

OSN nemá žádnou ústavní pravomoc nad prvním dodatkem. Více se dozvíte na Censorship.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

SlayNews.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-08-25-un-digital-army-censor-online-disinformation.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *