Teroristický útok v Moskvě je součástí operace “Gladio” s cílem eskalace války na Ukrajině po vyprovokované ruské odvetě proti Ukrajině za spáchaný teror!

26.3.2024

Teroristický útok v Moskvě je součástí operace “Gladio” s cílem eskalace války na Ukrajině po vyprovokované ruské odvetě proti Ukrajině za spáchaný teror! Součástí operace Gladio byly i protiruské provokace Skripal, Vrbětice a Ricin! Nulandová nově řídí bezpečnostní a rozvědné operace Ministerstva pro vnitřní bezpečnost! Její “vyhazov” z křesla náměstkyně ministra zahraničí tak byl ve skutečnosti povýšením!

Americký analytik a novinář Alex Jones vystoupil v exkluzivním pořadu americké divize ruské televize Russia Today v USA a zanalyzoval teroristický útok v Moskvě. Připravil jsem pro vás titulkované video, na které mně upozornil kolega ze slovenské Infovojny, protože obsahuje naprosto klíčové informace, které dokonale vykreslují a doplňují mé články na téma teroristického útoku v Crocus City Hall v Moskvě.

Tento útok evidentně provedli diletanti z Tádžikistánu s nízkým IQ, kteří byli podle všeho naverbováni ukrajinskou GUR se slibem, že dostanou zaplaceno, z Ruska odjedou na Ukrajinu, dostanou nové identity v zatím nezjištěné zemi EU a samotný teror v Moskvě potom americké ministerstvo zahraničí svalí na Islámský stát, který ovšem založil Barack Obama, jenž zafinancoval jeho vznik v době války v Sýrii.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 25.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *