, , , , , ,

RAKOVINA je běžně vyvolávána VAKCÍNAMI od roku 1960

RAKOVINA je běžně vyvolávána VAKCÍNAMI od roku 1960

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.6.2024

SD Wells 

Ach, ten zákeřný rakovinový průmyslový komplex Ameriky. Nic přes to nedávejte. Vakcíny jsou od počátku špinavé, falšované a kontaminované. Nemůžete ani vyslovit slovo ‚vakcíny‘, aniž by nějaký pro-vax-zealot/historik vyplivl jméno Jonas Salk a ten údajný „lékařský triumf“. Vysoce nekontrolovaný experiment s vakcínou proti dětské obrně , a přesně tak to bylo, v 50. a 60. letech vystavil téměř 100 milionů Američanů SV40 (Simian Virus 40), opičímu viru , který může způsobit rakovinu u lidí.

 

Pokud jste si mysleli, že mRNA byla první vakcínou, která způsobila rakovinu u lidí, zamyslete se znovu. Podívejte se zblízka na to, co Dr. Salk skutečně udělal , když vyvinul svou takzvanou „vakcínu“. Místo toho, aby k pěstování viru dětské obrny použil lidské tkáně, použil ledviny opice makaka rhesus. Pak Salk použil formaldehyd k jeho umrtvení nebo „deaktivaci“. Po polních pokusech, kde půl tuctu dětí zůstalo s ochrnutými pažemi z vakcíny, ji prohlásil za „bezpečnou a účinnou“. Zní povědomě?

 

Hádej co? SV40 katapultuje rakovinu turba . To se nyní děje lidem, kteří dostali injekce spike-proteinu s mutací genu mRNA (Covid popichování). Každá dávka injekce mRNA Covid obsahuje miliony, ne-li miliardy, kopií zesilovače SV40, jak je identifikováno v Pfizer Wuhan Virus stab . Tyto kontaminanty, stejně jako u vakcíny proti obrně, spouštějí růst rakovinných buněk, včetně rychle rostoucích nádorů ( turbo rakovina ), a šíří je, s konečným cílem eliminovat hostitele, kterým je člověk, který dostal vakcínu (a myslel si, že jsou budování imunity, nikoli její zničení).

 

Lidské znalosti jsou pod útokem! Vlády a mocné korporace využívají cenzuru k vymazání znalostní základny lidstva o výživě, bylinkách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnohém dalším. Zachováváme lidské znalosti pomocí technologie AI a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Použijte naši decentralizovanou platformu pro svobodný projev založený na blockchainu na Brighteon.io . Prozkoumejte naše bezplatné generativní nástroje AI ke stažení na Brighteon.AI . Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním na HealthRangerStore.com , kde najdete laboratorně testované, certifikované organické potraviny bez GMO a nutriční řešení.

 

Od opičího viru 40 v popichování dětské obrny až po spike proteiny v mRNA, VAKCÍNOU VYVOLANÁ RAKOVINY není pro zákeřný lékařský průmyslový komplex nic nového.

Již sedmdesát let a stále více, lékařský průmyslový komplex vyrábí vakcíny způsobující rakovinu a poté je používá jako biologické zbraně hromadného ničení na stovkách milionů nevinných lidí, přičemž všechny tyto zbraně maskuje jako „lék“. Stále to dělají. Kdo to ví? Zdraví Kanada ví.

 

Health Canada potvrdila přítomnost kontaminace DNA v popichech mRNA Covid společnosti Pfizer. Ve skutečnosti bylo identifikováno více sekvencí SV40, podle Janci Lindsay PhD , ředitelky toxikologie a molekulární biologie pro Toxikologické podpůrné služby, včetně  promotoru SV40  kromě  zesilovače SV40 . Nejste si jisti pověřovacími údaji Dr. Lindsay? Podívej se.

 

Dr. Lindsay má ROZSAHNÉ zkušenosti, více než 30 let vědeckých zkušeností, ve farmakologii toxických látek a buněčných účincích toxinů, které poškozují lidské zdraví. Health Canada potvrdila přítomnost této kontaminace v lahvičkách Pfizer, ale nikdy ji nesdělila veřejnosti (jak je požadováno v Kanadě a USA). Podle federálního zákona USA přijatého v roce 1961 je použití opičího viru způsobujícího rakovinu SV40 NELEGÁLNÍ pro použití ve vakcínách.

 

Jinými slovy, očkovací průmysl záměrně a nelegálně používá virové části nebo fragmenty (předpokládejme spike proteiny a SV40) jako promotory rakoviny, což je přímo připisováno rozvoji rakoviny u lidí. V jedné dávce vakcíny existují miliardy kopií těchto virových fragmentů. Mluvte o chronických zánětech, autoimunitních poruchách a turbo rakovině. Není divu, že se to děje milionům lidí, kterým byla injekčně podána.

 

Historie se opakuje: RAKOVINA vyvolaná vakcínou mRNA není nic nového, pokud se vrátíte do doby, kdy vakcína proti obrně dala milionům lidí SV40

SV40 je známý zvířecí karcinogen, který si jednoduše „nenašel cestu“ do vakcín proti obrně. Byly tak navrženy. To je pro většinu Američanů velmi obtížné zabalit si hlavu. Zde je návod, jak to víte. V roce 1961 byl přijat federální zákon, který zakazuje vakcíny obsahující SV40 . Proč by jinak upozorňovali na SV40, mezi všemi ostatními viry, bakteriemi a kontaminanty? Nyní to znovu používají v popichování Covidem a nikdo to nevyvolává, kromě hrstky udavačských vědců a novinářů, kteří jsou pak potřísněni a umlčeni. Historie se opakuje. Následujte skákající míč.

 

Věděli jste, že analog spike proteinu SARS-CoV-2 odvozený z mRNA-vakcíny významně BLOUŽÍ opravu poškození DNA a že oprava je nezbytná pro prevenci rakoviny? Špičkový protein se lokalizuje v buněčném jádru a potlačuje gen p53, známý také jako strážce genomu , čímž inhibuje opravu DNA. Máte rakovinu prsu nebo vaječníků? Nyní znáte nejpravděpodobnějšího viníka.

 

Pokud jde o turbo rakovinu, vědci zjistili, že spike protein narušuje rekombinaci VDJ, komplexní genetický proces adaptivního imunitního systému, který vytváří receptory T-buněk a protilátky, které dokážou rozpoznat a bojovat proti široké škále patogenů. Můžete se vsadit za svůj poslední poplatek za aktualizaci Microsoftu, že Bill „Depopulation“ Gates to ví uvnitř i navenek.

 

Uložte si  Vaccines.news do záložek  na své oblíbené nezávislé webové stránky, kde najdete aktualizace o takzvaných „vakcínách“, které způsobují rakovinu a  Long-Vax-Syndrom .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Pandemic.news

 

NaturalNews.com

 

ChildrensHealthDefense.org

 

Expose-news.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-06-20-cancer-has-been-induced-by-vaccines-since-1960.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *