, , , , , , , ,

Profesor vysvětluje, proč se podle něho do takzvaných Covid „vakcín“ přidává oxid grafenu

Profesor vysvětluje, proč se podle něho do takzvaných Covid „vakcín“ přidává oxid grafenu

Když byly zavedeny takzvané mRNA vakcíny proti Covidu, profesor Robert Gorter okamžitě věděl, že něco není v pořádku.

Nyní je známo, že mRNA vakcíny obsahují oxid grafenu. Doktor Gorter, který je spojen se sedmi univerzitami, vysvětlil v rozhovoru s Jimem Fergusonem, že oxid grafenu se vyrábí z vláken  konopí a je velmi citlivý na elektromagnetická pole.

Oxid grafenu se skládá z kruhu šesti atomů uhlíku a má tloušťku jednoho atomu, takže je dvourozměrný. Můžete si to představit jako jakési dvourozměrné žiletky ostré jako břitva, vysvětlil profesor Gorter, který je epidemiologem, virologem, imunologem a onkologem.

 

Andreas Noack to již dříve ukázal během živého přenosu, který policie ukončila provedením razie. O třicet šest hodin později bylo jeho ženě oznámeno, že zemřel ve vazbě. Noackovi nebylo umožněno jeho výzkum nikde publikovat.

Podle profesora Gortera byl do Covidových vakcín přidán oxid grafenu, aby bylo možné sledovat lidi pomocí stožárů 5G. „To je uvedeno v patentu uděleném společnosti Pfizer v roce 2021,“ vysvětlil. „Všechno je to o kontrole.“

„Je to šokující. To je opravdu šokující,“ řekl Ferguson.

„Pracuje se na 6G a s ním mohou lidé, kterým byl vstříknut oxid grafenu, dostat elektrický šok, po kterém jim selže srdce. Konečným cílem je ztenčit populaci,“ varoval 78letý Gorter, který má díky svým názorům mnoho nepřátel a rok měl bodyguarda.

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/profesor-vysvetluje-proc-se-podle-neho-do-takzvanych-covid-vakcin-pridava-oxid-grafenu-video/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *