, , , , , ,

Proč tělo útočí po očkování proti COVID-19

očkování

Proč tělo útočí po očkování proti COVID-19

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

11.3.2023

Autoimunita je přímým důsledkem špatně koncipovaných genetických vakcín

Lidský imunitní systém je navržen tak, aby rozpoznal cizí vetřelce (mikroby, jiné látky), zaútočil, zabil a poté odstranil trosky. Z toho důvodu si musíme být jisti, že naše těla rozpoznávají naše vlastní buňky jako „chráněné“ a cizí jako cíle.

Poprvé mRNA (Pfizer, Moderna) a adenovirální DNA (Janssen) vakcíny COVID-19 instalují genetický kód do našich těl, aby vytvořily smrtící cizí protein s aspirací, že náš imunitní systém bude nejen reagovat a chránit nás, ale také vytvořit živou ochranu před SARS-CoV-2.

Dozvěděli jsme se, že to byl špatný výpočet vývoje léků všech dob. Produkce cizorodého proteinu v lidském těle se ukázala jako katastrofa, jak ilustrovali Polykretis, et al. v nedávné zprávě.

Zde jsou některé z důvodů:

  1. Každá buňka, která přijme vakcínu, exprimuje protein na buněčném povrchu a iniciuje autoimunitní záchvat.
  2. Zdá se, že distribuce tkání je široká a zahrnuje orgány, kde by tento útok mohl být smrtelný (srdce, mozek, kostní dřeň atd.).
  3. Genetický materiál i spike protein jsou dlouhodobé (měsíce až roky), což je dostatečně dlouho na to, aby způsobilo autoimunitní syndrom, který může být trvalý.
Foto Epoch Times
Polykretis, P., Donzelli, A., Lindsay, JC, Wiseman, D., Kyriakopoulos, AM, Mörz, M., Bellavite, P., Fukushima, M., Seneff, S., McCullough, PA Spuštěné autoimunitní zánětlivé reakce genetickými vakcínami COVID-19 v terminálně diferencovaných tkáních. Předtisky 2023, 2023030140. https://www.preprints.org/manuscript/202303.0140/v1

Polykretis vysvětluje:

„Silné histologické důkazy z biopsií a pitev prokázaly, že spike protein pocházející z vakcíny byl syntetizován v terminálně diferencovaných tkáních (Baumeier et al., 2022; Schwab et al., 2022; Mörz, 2022). Baumeier a kol. detekoval spike protein pocházející z vakcíny na kardiomyocytech devíti z 15 pacientů s klinickým podezřením na myokarditidu (které byly negativně testovány na SARS-CoV-2), což dokazuje, že virový protein byl syntetizován v srdeční tkáni a naznačuje autoimunitní reakce v důsledku očkování (Baumeier et al., 2022). Schwab a kol. popisují histopatologické nálezy ze standardizovaných pitev provedených u 25 lidí, kteří nečekaně zemřeli do 20 dnů po očkování (žádný z zemřelých neměl před očkováním infekci SARS-CoV-2) (Schwab et al., 2022).

„Obě výše uvedené studie podporují myšlenku, že zánět myokardu vyvolaný vakcínou byl důsledkem nadměrné infiltrace T-lymfocytů, převážně CD4+ T-buněk, které jsou hlavními hybateli autoimunologického poškození myokardu. Mörz popsal expresi spike proteinu pocházejícího z vakcíny v mozku a srdci pacienta, u kterého se vyvinula multifokální nekrotizující encefalitida po očkování BNT162b2 (Mörz, 2022). Imunohistochemie také odhalila expresi spike proteinu kódovaného vakcínou ve vezikulárních keratinocytech a endoteliálních buňkách v dermis (Yamamoto et al., 2022).

Navzdory dlouhé cestě vývoje, kterou řídila americká Agentura pro pokročilé výzkumné projekty vojenské obrany v programu ADEPT P3 [Pandemic Prevention Platform] Program oznámený v roce 2012, byly genetické vakcíny špatně koncipovány dodavateli bez pečlivého zvážení biologických důsledků autoimunity.

Aby toho nebylo málo, prošly klinickým vývojem lidí pomocí operace Warp Speed ​​a byly příliš široce rozmístěny, přičemž podle Centra pro kontrolu a prevenci nemocí 92 procent americké populace alespoň jednou injekčně dostalo. V důsledku toho máme téměř celou populaci USA v riziku nebo s nějakým subklinickým projevem autoimunity.

Foto Epoch Times
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.darpa.mil/attachments/ADEPTVignetteFINAL.pdf

V tuto chvíli je nejlepším řešením odstranit vakcíny COVID-19 z humánního použití, jak jsem svědčil v Senátu USA 7. prosince 2022. Lékařská komunita potřebuje posbírat kousky s obrovským výzkumným úsilím o poškození vakcínou. patofyziologie s hlavním zaměřením na autoimunitu.

Odesláno ze Substacku Petera A. McCullougha

◇ Reference:

Polykretis, P., Donzelli, A., Lindsay, JC, Wiseman, D., Kyriakopoulos, AM, Mörz, M., Bellavite, P., Fukushima, M., Seneff, S., McCullough, PA Spuštěné autoimunitní zánětlivé reakce genetickými vakcínami COVID-19 v terminálně diferencovaných tkáních. Předtisky 2023, 2023030140. https://www.preprints.org/manuscript/202303.0140/v1

Názory vyjádřené v tomto článku jsou názory autora a nemusí nutně odrážet názory The Epoch Times. Epoch Health vítá odbornou diskuzi i přátelskou debatu. Chcete-li odeslat názor, postupujte podle těchto pokynů a odešlete jej prostřednictvím formuláře zde .

ZDROJ: The Epoch Times https://www.theepochtimes.com/health/why-the-body-attacks-itself-after-covid-19-vaccination_5110136.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *