, , , , , ,

Otázka, kterou by si měl položit každý na světě

Otázka, kterou by si měl položit každý na světě

Proč Klaus Schwab říká, že každý na světě musí být bodnut?

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

 

14.8.2023

LifeSiteNews ) — Poslechněte si, co Klaus Schwab říká v tomto velmi krátkém videu. Každý na světě by se měl zastavit a zeptat se, proč to říká? Jaké měl důvody k takovému prohlášení nebo k jakémukoli pokračujícímu obhajování popichování, zvláště po tom všem, co jsme za poslední tři roky vydrželi a naučili se o viru COVID, mandátech, popichováních ao něm a všech s ním spojených lidech s ním? Jaké možné důkazy mohl mít pro ospravedlnění takové globální poptávky?

LifeSiteNews poskytlo horu článků o krizi COVID. Byla to ohromující, nikdy předtím v historii cesta s novými odhaleními každý den. Pokračuje i nyní. Na začátku jsme nevěděli téměř nic o tom, co je to za virus, odkud se skutečně vzal, jak je ve skutečnosti nebezpečný a jak s ním zacházet.

Cítili jsme, že na rychlém, vysoce koordinovaném vládním drcení základních lidských práv a pozastavení normálních vztahů mezi lékařem a pacientem a osvědčených standardních lékařských postupů v mnoha zemích současně po šíření viru bylo něco velmi špatného .

Zdravotníci, kteří nevyhověli, byli potrestáni. Společnosti, vládní agentury, školy a vysoké školy krutě propustily nebo jinak odstranily mnoho tisíc lidí, kteří odmítli vyhovět. Ještě horší bylo, že církve podléhaly vládnímu tlaku, zavíraly své dveře a trestaly duchovní nebo laiky, kteří ignorovali extrémní, iracionální směrnice. Většina lidí se proměnila v poslušné drony, aniž by zpochybňovali šílenství toho všeho. Bylo to, jako bychom byli všichni zdrogovaní.

Nyní máme většinu odpovědí na úvodní otázky. Ukázalo se, že COVID není pro většinu nebezpečnější než běžná chřipka, ale chřipka má za sebou dlouhou historii, kdy každý rok zabíjí miliony zranitelnějších. COVID skutečně udělal totéž, ale zjistili jsme, že až 85 procentům těchto úmrtí bylo možné předejít .

Obrovské množství zemřelo, nebo řekněme zabito, kvůli nařízeným nemocničním protokolům pro léčbu Covid, které zakazovaly používání mnohem levnějších a bezpečnějších protokolů, které byly účinné. To byl zločin, ve skutečnosti zločin proti lidskosti.

Nyní víme, že virus COVID je záměrně vytvořená biologická zbraň, stejně jako údery COVID, které bychom měli všichni odmítnout nazývat „vakcíny“, protože poskytovaly jen velmi malý, pokud vůbec nějaký přínos, a na vytvoření a výrobě se podílela velká vojenská účast. virus a rány. Stále neznáme dlouhodobé účinky viru a bodnutí. U injekcí je tato otázka obzvláště znepokojivá.

Zopakujme si hlavní otázku tohoto článku, kterou by si měl položit každý na světě: „Proč jsou Klaus Schwab, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, Anthony Fauci, WHO a mnozí další z předních a nejzkorumpovanějších depopulací a světa vládu obhajující vůdci a organizace, kteří stále trvají na tom, že nikdo na světě nebude v bezpečí, pokud nebudou všichni pobodáni proti COVID?

Pokud si tuto otázku nekladete a příliš vás to nezajímá, pravděpodobně nebezpečně spíte, nejste informováni nebo se odpovědi příliš bojíte. To znamená, že to nemůže být z nějakého dobrého důvodu. Prostý zdravý rozum by měl komukoli říkat, aby dělal přesný opak toho, co tyto obscénně mocné osoby a organizace doporučují nebo na čem trvají.

A přesto miliony ubohých duší stále nosí ty zbytečné a škodlivé masky a nechávají se bodat, protože na ně jejich lékaři nebo rodinní příslušníci ovlivnění zpravodajskými médii tlačí, jejich pracoviště nebo vysoká škola to stále podivně vyžadují nebo z jiných důvodů.

Žádný z těchto důvodů nestojí za riziko. Sežeň si jiného doktora, najdi si jinou práci, ty členy rodiny charitativním způsobem ignoruj ​​a najdi si jinou vysokou školu. Ty mohou být jistě velmi obtížné, ale váš život a dlouhodobé zdraví to vyžadují.

Je pravda, že většina lidí, kteří byli bodnuti, se zdá být v pořádku a dosud nezaznamenali žádnou zjevnou vážnou reakci. Ale dělat zásadní zdravotní rozhodnutí na základě tohoto jednoduchého pozorování je pošetilé. Je to zbožné přání. Já jsem v pořádku, ty jsi v pořádku, není to vědecké, lékařské ani autoritativní.

Místo toho bychom měli všichni zvážit:

1. Ti, kteří nejvíce obhajují útoky, včetně všech médií, která ovládají, patří mezi nejneetické, autoritativní a nedůvěryhodné prvky společnosti. Ukazuje to jejich záznam. Je dobře známo, že jejich primárním cílem je usilovat o moc a kontrolu nad světem. Neváží si individuálního lidského života, svobody nebo Boha.

2. Více jich trpělo a dokonce zemřelo na experimentální bodnutí než na kteroukoli jinou „vakcínu“ v historii – zdaleka. To je fakt. Existuje pro to spousta pádných důkazů. Ignorujte falešné statistiky a studie. Nevadí, že to zatím neublížilo vám ani vašim přátelům nebo rodině – o kterých víte. Příjemcům úderů se stále děje spousta znepokojivých věcí, zvláště těm, kteří měli a stále dostávají takzvané „posilovače“.

Vynálezce mRNA a obhájce lékařské svobody Dr. Robert Malone otevřeně prohlásil o bodnutí v nedávném článku :  

[T]tyto produkty… neposkytují ochranu před infekcí, nezabraňují infekci, nezabraňují onemocnění, nezabraňují šíření, nezabraňují hospitalizaci, nezabraňují smrti. A nejnovější údaje jsou pro tyto hyperimunizované, hypernaočkované jedince, ve skutečnosti zvyšují riziko, že jednotlivci onemocní nebo zemřou, protože poškozují imunitní systém.

Proč by tedy NĚKDO riskoval, že je vezme, nebo je bude obhajovat či nařizovat? To nedává smysl!

Je nemožné vyrobit vakcínu proti koronavirům, protože neustále mutují. Mnoho vědců varovalo, že je vysoce nebezpečné „očkovat“ lidi experimentální vakcínou proti novému viru během pandemie, protože to vytváří nebezpečnější varianty , které by mohly mít katastrofální dlouhodobé následky.

Víme také, že vpichy mRNA mají potenciál pro změnu lidské genetické výbavy díky svému designu. Přesněji se jim proto říká genové terapie . Tento potenciál může být ze všech nejnebezpečnější a nejděsivější.

Většina pravidelných čtenářů LifeSiteNews toho ví hodně. Předložili jsme velké množství nevyvratitelných důkazů od předních světových lékařů, vědců a dalších odborníků v oblasti lékařství – všichni důvěryhodní –, kteří nezískali žádný finanční ani jiný prospěch z toho, že by říkali lékařskou a vědeckou pravdu o všech věcech souvisejících s COVID. Místo toho obvykle snášeli obrovské pronásledování, vyhrožování, ztrátu zaměstnání, pozic, kariéry a většiny svých příjmů za to, že dodržovali svou Hippokratovu přísahu nebo za to, že byli čestní a etičtí ve svém výzkumu a prohlášeních o COVID a bodnutí.

Proč by jim někdo nedůvěřoval především těm, kteří mají tak či onak velký prospěch z obhajování nebo nařizování bodnutí? Zdravý rozum říká, že profesionálové, kteří nemají prospěch a snášejí vážné pronásledování za svá varování před těmito biologickými zbraněmi, a přesto vytrvají, budou mnohem pravděpodobněji mluvit pravdu.

Proč tedy Klaus Schwab říká, že každý na světě musí být popichován? Nemůže to být pro naše zdraví, bez ohledu na to, co říkají, protože důkazy pro toto tvrzení neexistují. Opak je pravdou. Pak MUSÍ mít údery jiný účel. Jaký účel? Musí to být něco velkého. Vynakládá se na to mnoho miliard a základní lidská práva a svobody jsou a jsou všude drceny, aby se tento program prosadil.

Musíme se proto ptát, JAKÝ JE SKUTEČNÝ ÚČEL COVIDOVÝCH INJEKCÍ, O KTERÝCH NÁM NEŘÍKÁME? Mezi čestnými lékařskými profesionály panuje shoda v tom, že jedním z hlavních účelů útoků je vylidňování světa. Svědčí o tom mnoho znaků – statistické, lékařské, vědecké i nepřímé. Jednou z okolností je, že hlavními propagátory útoků jsou všichni známí depopulaci.

Zde je další citát od Dr. Roberta Malonea:

To, co dělají, je, že vnucují lidem očkování a já věřím, že tímto očkováním lidi zabíjejí. Je to vražda. V podstatě vraždí lidi v nemocnicích [se schválenými ventilačními protokoly remdesiviru]. Známá úmrtnost ze všech příčin je nyní vyšší ve skupině očkovaných než ve skupině neočkované.

Existuje mnohem více podobných citací od jiných významných lékařů, kteří to nyní vidí a jsou odvážně ochotni to přiznat. Říkám „odvážný“, protože to vyžaduje odvahu otevřeně takovou věc prohlásit kvůli nevyhnutelné nenávistné reakci, která je vždy organizována proti každému, kdo odhaluje negativní aspekty agendy popichování COVID.

Musí však existovat i jiné důvody. Existuje spousta náznaků, že látky v bodnutí mohou být použity k ovládání lidí a prosazování transhumanistické agendy. Proč to říkám? Hlavními zastánci útoků jsou globalisté typu Nového světového řádu, kteří otevřeně diskutují, financují a pracují na způsobech, jak využít technologii k ovládání lidí a ke spojení člověka s technologií – transhumanismus . Už mnoho let mluví a píší o globalistickém digitálním otroctví všech lidí.

To už není tajné. Nějakou dobu to bylo otevřené. LifeSiteNews publikoval mnoho článků o tomto vývoji, který je daleko pokročilý.

Nejen někteří, ale všichni bychom si měli klást tyto otázky, snažit se najít odpovědi, co je v našich silách, říkat ostatním, aby udělali totéž, a pak společně s ostatními určovat, co s tím můžeme udělat. Pokračujte ve čtení, bádání, najděte podobně smýšlející lidi. Udělejte NĚJAKÉ kroky. Promluvte si se svými volenými představiteli. Kancelář – jakákoli kancelář.

Pokud věříte a důvěřujete Bohu, najdete cestu. Pokud ne, bude to pro vás mnohem obtížnější a pravděpodobně propadnete zoufalství nebo podlehnete tlaku přizpůsobit se globalistickým požadavkům.

Teď jsme ve válce. Je to skutečná, ale velmi odlišná válka. Je čas bojovat. Najděte své místo v bitvě. Nesnažte se před tím schovat. Nebudeš moci.

 

ZDROJ:https://www.lifesitenews.com/blogs/the-question-everyone-in-the-world-should-be-asking/?utm_source=popular

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *