, , , , ,

Rusko informovalo Čínu a Indii: „V Černobylu dojde k jadernému výbuchu s replikou ruské rakety Iskander!

V Černobylu dojde k jadernému výbuchu

Rusko informovalo Čínu a Indii: „V Černobylu dojde k jadernému výbuchu s replikou ruské rakety Iskander!

26. 10. 2022 

  • Rusové jsou nyní velmi konkrétní a uvádějí tři způsoby, jak odpálit špinavou jadernou bombu. Jejich nejrozšířenější verzí je sestřelení makety ruské rakety Iskander.
  • Dnes se podruhé po roce konalo cvičení ruských jaderných strategických sil. Naposledy se tak stalo pět dní před zahájením ruské vojenské operace na Ukrajině. Moskva proto něco očekává.
  • Skutečnost, že Rusko pokračovalo ve svých kontaktech informováním Číny a Indie na nejvyšší úrovni, by měla být znepokojivá. Rusko informovalo všechny jaderné mocnosti planety, aby nedošlo k žádnému špatnému odhadu a začala třetí světová válka.
  • Včera ruská média „náhodou“ hovořila o „Černobylu 2“ a výbuchu ve velkém městě . Výběr není náhodný. Účelem podle Rusů není způsobit tisíce obětí a zatáhnout NATO do války. Kyjev ale bude postižen, protože Černobyl se nachází asi 90 kilometrů severovýchodně od ukrajinské metropole. V závislosti na síle špinavé jaderné bomby může být dokonce nutné evakuovat Kyjev.
  • Připomínáme, že ruské radio-biochemické válečné síly jsou v nejvyšší pohotovosti.

„V Černobylu dojde k jadernému výbuchu“ – Iskander Dummy

Podle ruských státních médií „Kyjevský režim je v závěrečné fázi odpálení špinavé bomby ve snaze zatáhnout země NATO do bezprostředního ozbrojeného konfliktu.

První zprávy naznačovaly, že kyjevský režim by mohl naplnit 152mm munici jaderným odpadem a odpálit ji pomocí samohybných houfnic.

Poslední informace naznačují, že Kyjev je připraven použít maketu ruské balistické rakety Iskander.

Maketu ruské rakety lze sestřelit v zóně jaderné elektrárny Černobyl, kde je radioaktivní pozadí již vysoké.

Cílem je pak ukázat úlomky údajné ruské rakety a Kyjev bude se Západem tvrdit, že Rusko zaútočilo na ukrajinskou půdu jadernými zbraněmi.

Původně se objevovaly informace, že ukrajinská strana mohla vše „nastavit“ tak, že „zásah“ způsobily ruské jednotky z území Běloruska. I zde je jasný cíl, obvinit Běloruskou republiku z „účasti v jaderné válce proti Ukrajině“.

„Přípravy jsou hotové“

Ve skutečnosti kyjevský režim již dokončil technické přípravy: specialisté ukrajinského podniku vyrobili Model rakety Iskander, která bude naplněna radioaktivním materiálem a následně odhozena do uzavřené zóny jaderné elektrárny Černobyl.

„Experti z Južmaše již postavili maketu ruské rakety Iskander, hlavice bude naplněna radioaktivním materiálem a poté bude „sestřelena“ ukrajinskými silami protivzdušné obrany nad uzavřenou zónou jaderné elektrárny Černobyl, aby oznámili ruský odpal jaderné elektrárny jako zbraň“

Model rakety Iskander byl postaven na bázi rakety z raketového systému Tochka-U.

„Po stažení fotky plánují kyjevské úřady ukázat západním a ukrajinským médiím fragmenty makety a elektroniky údajné rakety Iskander, aby přesvědčily západní veřejnost o vině Ruska.“

Aktualizovaná Čína, Indie a země SNS

Rusko zároveň informovalo kromě jaderných mocností Západu také USA, Británii, Francii a Čínu s Indií.

Zpočátku ruský ministr obrany Sergej Šojgu jednal se svým indickým protějškem Rajnathem Singhem.

„Dne 26. října proběhly telefonické rozhovory mezi ministrem obrany Ruské federace, armádním generálem Sergejem Shoigu, a ministrem obrany Indické republiky Rajnath Singhem.

Diskutovalo se o situaci na Ukrajině. Generál Sergej Šojgu sdělil svému indickému protějšku své obavy z možných provokací z Ukrajiny pomocí „špinavé bomby“ , oznámilo ruské ministerstvo obrany.

Šojgu údajně informoval indického Rajnatha Singha, že žádná ze stran konfliktu na Ukrajině by podle prohlášení indické vlády neměla použít jaderné zbraně.

„Vyhlídka na použití radioaktivních nebo jaderných zbraní je v rozporu se základními principy lidskosti,“ řekl Singh, který zopakoval, že je nutné konflikt vyřešit dialogem a diplomacií.

Připomíná se, že Indie je členem SCO a je důležitým partnerem Ruské federace, a to i ve vojenské oblasti.

Později Sergej Šojgu také vedl telekonferenci s čínským ministrem obrany Wei Fenghem.

„Diskutovalo se o situaci na Ukrajině. Generál Sergej Šojgu sdělil svému čínskému protějšku obavy z možných provokací z Ukrajiny pomocí „špinavé bomby“, uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení.

Nakonec i sám

  • Rusové jsou nyní velmi konkrétní a uvádějí tři způsoby, jak odpálit špinavou jadernou bombu. Jejich nejrozšířenější verzí je sestřelení figuríny ruské rakety Iskander.
  • I sám V. Putin na setkání s šéfy tajných služeb z mnoha bývalých sovětských zemí informoval o možných výzvách Ukrajiny s použitím „špinavé bomby“.

Postoj, že Rusko bude nadále upozorňovat mezinárodní společenství na záměr Ukrajiny použít „špinavou“ bombu , formuloval představitel Kremlu N. Peskov.

Zdroj:https://warnews247.gr/ektakto-i-rosia-enimerose-kina-kai-india-tha-ginei-pyriniki-ekrixi-sto-tsernobil-me-omoioma-rosikou-pyravlou-iskander/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *