, , , , , ,

NATO dochází zbraně pro Ukrajinu: nyní je vidět „dno sudu“.

NATO dochází zbraně pro Ukrajinu: nyní je vidět „dno sudu“.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10/08/2023 // Ethan Huff /

Nyní, když byly všechny zásoby zbraní a munice NATO odeslány na Ukrajinu, v jejích zásobách nezůstalo téměř nic .

Vojenský výbor NATO tlačí na alianci, aby okamžitě zvýšila zbrojní výrobu, protože „spod sudu“ je nyní na dohled.

Nizozemský admirál Rob Bauer učinil tato tvrzení první den Varšavského bezpečnostního fóra a vysvětlil, že zatímco vojenské rozpočty NATO byly před ruskou invazí navýšeny, západní zbrojní průmysl nedokázal zvýšit výrobní kapacitu.

„A to vedlo k vyšším cenám už před válkou. A to se vlastně (bylo) umocněno tím, že teď dáváme Ukrajině zbraňové systémy, což je skvělé, a munici, ale ne z plných skladů,“ říká Bauer. citoval to TVP World .

„Začali jsme rozdávat z poloplných nebo nižších skladů v Evropě, a proto je nyní vidět dno sudu. A potřebujeme, aby průmysl navýšil výrobu mnohem vyšším tempem a potřebujeme velké objemy.“

(Související: Pentagram [Pentagon] znovu prosí Kongres , aby poslal více peněz královně blahobytu Volodymyru Zelenskému, přestože Američané přicházejí o své domovy a hladoví kvůli inflaci a hospodářskému chaosu u nás doma.)

Západ je hotový

Začátkem roku vydal generální tajemník NATO Jens Stoltenberg podobné varování, když prohlásil, že Kyjev používá dělostřelecké granáty mnohem rychleji, než by celá aliance NATO dokázala vyrobit více, aby je nahradila.

Tehdy měl někdo s rozumem začít klást vážné otázky o udržitelnosti ukládání nekonečných zbraní, munice a hotovosti do pokladen režimu Volodymyra Zelenského, ale to se samozřejmě nestalo.

Nyní, po faktu, Spojené státy a jejich spojenci podnikají kroky, aby se pokusili navýšit výrobu, ale to bude pravděpodobně neúspěch, protože Rusko jasně vyhrává válku na Ukrajině bez ohledu na to, kolik bilionů dolarů má hodnotu. prostředky se vynakládají na to, aby to zastavily.

Od britského vojenského zdroje, který hovořil s The Telegraph, víme, že Spojenému království zcela došly zbraně, které by bylo možné poslat na Ukrajinu.

„Budeme pokračovat v získávání vybavení pro Ukrajinu, ale to, co teď potřebují, jsou věci jako prostředky protivzdušné obrany a dělostřelecká munice, a to všechno jsme vyschli,“ řekl nejmenovaný zdroj.

„Rozdali jsme jen tolik, kolik si můžeme dovolit.“

Spojené království zůstává jedním z nejoddanějších zastánců Ukrajiny, které vyslalo řízené střely Storm Shadow s dosahem 155 mil a také toxickou munici s ochuzeným uranem, která má být použita v britských tancích Challenger 2.

Ben Wallace, který mezitím rezignoval na funkci ministra obrany, řekl premiérovi Rishi Sunakovi, že je třeba utratit další miliardy, aby Británie mohla předběhnout Německo jako největšího podporovatele Ukrajiny v Evropě. Tato pissingová soutěž rozčílila výše zmíněný nejmenovaný zdroj, který prohlásil, že úkolem Londýna není poskytovat tyto „miliardy“.

„Dát miliardy navíc neznamená dát miliardy britského vybavení,“ dodal tento člověk.

NATO podle všeho ztratilo schopnost podporovat zástupnou válku na Ukrajině, i kdyby chtělo. Polsko nedávno prohlásilo, že již nebude na Ukrajinu posílat žádné zbraně, zatímco Slovensko nedávno zvolilo kandidáta, který vedl kampaň za ukončení veškeré vojenské podpory pro Ukrajinu.

V USA se Kongres stále dohaduje o tom, co dělat s novými finančními prostředky ve výši 24 miliard dolarů, které chce falešný prezident Joe Biden poslat Zelenskému ve svém posledním šeku na sociální zabezpečení.

Nejnovější zprávy o probíhajícím zániku a brzkém kolapsu Západu lze nalézt na Collapse.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

AntiWar.com

 

NaturalNews.com

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-10-08-nato-running-out-weapons-ukraine-bottom-barrel.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *