Schwabovi zločinci se nezastaví před ničím živým: Vyhubte domácí mazlíčky! Jedí maso jako lidé.

30.3.2024

Schwabovi zločinci se nezastaví před ničím živým: Vyhubte domácí mazlíčky! Jedí maso jako lidé. Vyhladovte psy a kočky! Nejlepší jsou hadi a plazi obecně. Zachraňte planetu – pro nás a naše otroky! To je velikonoční nadílka….

PAVEL KOPECKÝ přináší další šílené vize elit davoského fóra, o nichž informuje Baxter Dmitry, publicista, zabývající se dlouhodobě globalistickými plány na vyhubení většiny života na Zemi – pochopitelně pro „dobro planety“, přičemž, příznačně pro duchovní odkaz Velikonoc, doporučují chovat hady…

Je tu prvními doteky časné jaro – jak po mírnější zimě bývá o Velikonocích obvyklé. Místo, abychom se z toho radovali – jak po staletí činívali naši předkové – máme se toho bát. Hrůza! Padá na nás písek ze Sahary (jako každoročně)! Za chvíli tu bude jen poušť! Zase teplotní rekordy!

Pochopitelně se už nedozvíme, že před pár lety – či dekádami – to bylo úplně stejné (pokud nepřesunuli místa měření do logicky teplejších měst). Jen na tom nevisela nálepka „globálního oteplování způsobeného člověkem“, protože zrovna hrozilo globální ochlazení, což by bylo nekonečně horší.

Prostě normální sluneční cykly (a jejich nepravdielnosti, jimž nerozumíme a nikdy rozumět nebudeme), na nichž z rozhodující části závisí nejen klima, ale také počasí: Systém, tak složitý, že prakticky neodhalitelný a nepředpověditelný. Neumějí to ani „političtí meteorologové“, kteří sice se všemi superdrahými přístroji a satelity nedokážou obvykle odhadnout, jak bude pozítří – ale zato vědí, jak bude za třicet či padesát let. Letošní na vodu – zaplať Pánbůh – bohatá zima doplnila u nás na „normál“ i snížené spodní vody po několika suchých sezónách.

Že je to báječné? Ne – i to je prý nebezpečné, protože prý „nepravidelné“…

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 30.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *