Útok palestinského Hamásu na Izrael je casus belli pro válku s Íránem a pro dosazení Donalda Trumpa zpátky do Bílého domu! Kevin McCarthy prohlásil, že Hamás nemohl operaci spustit bez podpory a souhlasu Íránu! Joe Biden přitom před pár dny uvolnil Íránu 6 miliard dolarů! A svědecké záběry dokazují, že Palestinci jsou vyzbrojeni americkými puškami a mají neprůstřelné vesty určené pro ukrajinské vojáky!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

8.10.2023

Již od sobotního rána jsou světová zpravodajská média zavalena informacemi o vypuknutí války v Izraeli, který byl napaden jednotkami Hamásu. V sobotu ráno přibližně 5 000 bojovníků Hamásu proniklo z pásma Gazy do Izraele, překonali bez odporu slabé hlídkové jednotky IDF a spustili masakr. Palestinci použili bagry a nakladače k rozbití hraničního drátěného plotu.

Začali střílet do civilních aut, zabíjeli v nich celé rodiny s dětmi, zajali řadu izraelských vojáků v čele s veliteli s hodnostmi plukovníků a Hamás je chce vyměnit za uvězněné Palestince a členy Hamásu, kteří jsou v izraelských věznicích. Pozemnímu útoku předcházela mohutná raketová příprava, kdy Hamás vypustil na Izrael více jak 5 000 raket, čímž dokonale zahltil izraelský PVO systém Iron Dome, který tolik raket nezvládl a systém se prý zhroutil.

Rakety dopadaly bez zásahu PVO na stovky míst v Izraeli, škody dosud nejsou vyčísleny. Izraelská armáda přiznala, že byla překvapena a zaskočena, že tajné služby selhaly a neinformovaly o takto velkém a koordinovaném útoku, že prý se jednalo o překvapení. Tomuto vysvětlení ale nikdo v Izraeli nevěří, protože takovou operaci nešlo utajit, izraelské tajné služby musely o útoku vědět, ale nechaly mu podle všeho volný průběh. Útok se totiž má stát casus belli pro vyhlášení války Íránu, o což Izrael usiluje už mnoho let, ale k té válce potřebuje mezinárodní koalici, minimálně souhlas USA. To je celé! Nic jiného za tím není! Izrael potřebuje zničit Írán, ale bez pomoci USA a kolektivního západu to nepůjde.

Odvolaný republikánský neocon Kevin McCarthy prohlásil, že nikdo nesmí mít pochybnosti o tom, kdo stojí za útokem – Írán!

Došlo tedy k rozhodnutí udělat z Izraele oběť, která se stala terčem teroristického útoku a masakru civilistů, který byl financován a řízen z Íránu. S tímto vysvětlením ihned přispěchal do vysílání Fox News odvolaný předseda dolní sněmovny amerického kongresu Kevin McCarthy, který vylíčil americkým divákům, kdo ve skutečnosti za útokem na Izrael stojí.

Ty obrovské počty raket, vybavení, výzbroj, koordinace, to všechno prý nemohlo proběhnout bez přímé asistence a podpory Íránu. Vinu prý nese i Joe Biden, který dosud nepozval Benjamina Netanyahua do Bílého domu, protože Bílý dům se začal sbližovat s Íránem, kterému Joe Biden uvolnil zmražených 6 miliard dolarů. A ihned poté, co Írán tyto peníze dostal, dochází k obrovskému útoku na Izrael. McCarthy tak označil Joea Bidena za spoluviníka útoku na Izrael.

Minulý měsíc 12. září totiž Bílý dům schválil [1] uvolnění 6 miliard USD z Jižní Koreje do Kataru v rámci dohody o výměně vězňů mezi Íránem a USA. Jedná se o íránské peníze, které v rámci amerických sankcí byly Teheránu zadrženy v Jižní Koreji. Krátce po převodu peněz tak najednou probíhá největší palestinský útok proti Izraeli a tajné služby Mossad, Aman a Šin bet o ničem jako nevěděly a nechaly útoky proběhnout.

Premiér Benjamin Netanyahu na nic nečekal a v krátkém vystoupení oznámil, že Izrael je ve válce a vyhlásil na území státu válečný stav. Najednou skončila i ústavní krize v Izraeli a opozice nabídla Bibimu vytvoření vlády národní jednoty. Zároveň Bibi uvedl, že Izrael ve válce vyhraje. Kevin McCarthy ale na Fox News prozradil, že když teď mluvil s předsedou izraelského Knessetu, tak se dozvěděl, že pro Izralce jde o útok na úrovni Pearl Harboru, což znamená, že půjde o dlouhou válku a nikoliv jen o pár dní. Tím je řečeno vše. Tento útok se stane záminkou pro válku s Íránem!

Palestinci jsou vyzbrojeni americkými puškami a neprůstřelnými vestami z dodávek určených pro zkorumpovanou Ukrajinu

Tel Aviv potřeboval své casus belli, tedy záminku pro válku. Potřeboval velký a mohutný nepřátelský útok, který bude mimořádně brutální a krvavý, aby se Izrael v očích světové a tupé veřejnosti stal obětí, jako byly USA obětí v roce 1941 po útoku Japonců na Pearl Harbor, o kterém americké tajné služby také věděly, ale nechaly mu volný průběh, aby se USA staly obětí útoku a aby americký prezident Roosevelt získal podporu americké veřejnosti pro vstup USA do II. sv. války.

Přesně totéž nyní proběhlo v Izraeli, kde se brutální útoky Palestinců mají teď stát záminkou k získání podpory světové veřejnosti k útoku proti Íránu. Tel Aviv získá nejprve sympatie, stane se obětí a následně kolektivní západ odsouhlasí plán koaličního útoku na Írán. Nejprve půjde o sankce a případné údery proti Íránu obstará Izrael a USA. Otázkou teď je, jestli údery proběhnou za vlády Joea Bidena, nebo až přijde k moci znovu Donald Trump.

Na veřejnost unikla videa zachytávající slavící Palestince na Západním břehu, jak skandují podporu Hamásu a mávají nad hlavami zbraněmi. Novináři si všimli, že jde o moderní americké verze automatických pušek M4 a M4 Carbine, které americká armáda dodala na Ukrajinu, ale najednou se ocitly v rukách Palestinců. A to není všechno. Podle izraelského tisku jsou bojovníci Hamásu vybaveni neprůstřelnými taktickými vestami z USA, které americká vláda poslala na Ukrajinu. Místo toho se ale vesty teď objevují na hrudích bojovníků Hamásu. Kvůli korupci na Ukrajině se prostě výzbroj nedostává na frontu na Ukrajině, ale k překupníkům do Turecka a potom přes kurýry do pásma Gazy, nejčastěji z Egypta pomocí tunelů pod hraniční čárou apod.

Izrael zřejmě vymaže z mapy Blízkého východu poslední zůstatky Palestiny, může zmizet Gaza i Západní břeh

Všimněte si, že od soboty prakticky z médií zmizely zmínky o Ukrajině, protože zpackaná ukrajinská ofenzíva končí kvůli dešťům, které tam začaly, a tak je třeba přesunout pozornost médií k jiné válce, tentokrát v Izraeli. Celý internet je zaplaven videi z obou stran. Na jedné straně videa zachycující zajaté Izraelce v rukách Hamásu, na straně druhé zajaté bojovníky Hamásu, na jejichž mrtvoly Izraelci močí [2]. Jedná se o typické projevy války, která se má prohloubit a hlavně prodloužit, přičemž cílem je obvinění Íránu za zorganizování tohoto útoku na Izrael.

Druhým účelem operace je ale pomoc Donaldu Trumpovi ke znovuzvolení v USA! Nepřátelské vztahy Joe Bidena s Tel Avivem nebudou odpuštěny a není divu, že McCarthy měl na Fox News [3], kromě jiného, pro Donalda Trumpa jen slova chvály, že za jeho vlády by se Izraeli nic takového nestalo. Přesně tak, útok na Izrael má být dán za vinu i Joeu Bidenovi. Níže je video zachycující izraelské dívky jako rukojmí Hamásu.

Izrael tímto válečným aktem Hamásu dostane do ruky navíc i nástroj, jak vyřešit Palestinskou otázku jednou provždy, což může spočívat i v trvalé okupaci pásma Gazy a v úplném zániku palestinských území na Západním břehu Jordánu. Zůstane tak po původní Palestině už jenom Izrael a nic víc. Nebude dovoleno, aby tento útok proti Izraeli vyšel nazmar. Bude dokončena genocida palestinského národa za frenetického potlesku západních tupellosNení přitom tajemstvím, že za vznikem radikálního Hamásu koncem 80. let minulého století stál právě Mossad a rovněž Amon, protože mírový proces Yassera Arafata musel být zničen a sabotován.

Je tak prakticky skoro jisté, že za útokem na Izrael ze sobotního rána stojí jak Hamás, tak i izraelské tajné služby, které měly za úkol vytvořit záminku pro obvinění Íránu z válečného aktu proti Izraeli. Všechno bylo dokonale připraveno, vyhlášení války proběhlo v Izraeli okamžitě, McCarthy na Fox News hned americkým občanům vysvětlil, že za útokem stojí globalistický Írán, bez jehož podpory by to Hamás nikdy nezvládl. A bude to prý dlouhá válka, už dopředu varoval americké diváky. Ano, dlouhá válka, ale ne proti miniaturnímu Hamásu, ale proti Íránu a globalistům. Válka neoconů za záchranu systému Pax Americana a boj za záchranu projektu Izraele, který se děsí nástupu nového globalistického systému ukotvovaného na ose skupiny BRICS, tak právě začal na nové frontě. Ukrajino, sbohem!

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *