Uběhlo 85 let od zahájení německé okupace II. Republiky a Češi si nechávají psát svá dárcovská jména na drony, které potom Ukrajinci používají k zabíjení nejen ruských vojáků, ale i civilistů a dětí!

26.3.2024

Uběhlo 85 let od zahájení německé okupace II. Republiky a Češi si nechávají psát svá dárcovská jména na drony, které potom Ukrajinci používají k zabíjení nejen ruských vojáků, ale i civilistů a dětí! Po sestřelení dronu jsou trosky analyzovány ruskými orgány a dárci jsou ztotožněni! Hitler by byl dnes na mnohé vymleté Čechy hrdý!

Právě v pátek 15. března uběhlo 85 let od zahájení nacistické okupace tzv. II. Republiky, která byla tímto aktem okupace transformována na Protektorát Čechy a Morava. Je neuvěřitelné, že 85 let poté se někteří Češi opět postavili na stranu nacistických procesů a protiruského řízení, a to způsobem, nad kterým zůstává rozum doslova stát.

Ruská generální prokuratura podle našich informací zahájila stíhání osob, které stojí za českým webem DronyNemesis.cz v souvislosti s několika případy terorismu spáchanými jejich drony na území Ruské federace, ke kterým byly drony z této sbírky prokazatelně použity. Do redakce nás o tom v pátek informovali ruští novináři seznámení s vyšetřováním. Co je ale naprosto neuvěřitelné, to jsou podpisy dárců na těchto dronech, které jsou po sestřelení na území Ruské federace anebo v prostoru Novoruska či Donbasu potom snadným zpětným vodítkem k osobám, které tyto drony zaplatily.

Do redakce jsme byli upozorněni hned na několik profilů českých uživatelů sociálních sítí, kteří se fotografiemi chlubí tím, že po zaslání daru na nákup dronu organizátoři akce “za odměnu” napsali poděkování a jméno dárce na tělo dronu. Jedním z nich je třeba Martin, který se na sociální síti X pochlubil, že daroval peníze na zakoupení dronu a za odměnu si nechal napsat na dron název svého účtu na sociální síti. Reagoval tím na dárkyni, která se také pochlubila darováním peněz na dron.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 15.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *