, , , , ,

Nástroje technokracie: Technologie, které jsou vyzbrojovány proti lidem

nástroje technokracie, technologie

Nástroje technokracie: Technologie, které jsou vyzbrojovány proti lidem.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

V minulosti měli tyrani a diktátoři tvrdý limit, jak daleko mohou lidi zatlačit. Buď z logistických potíží, strachu z odporu nebo osvobození od jiných národů. Tyto tvrdé limity byly stále měkčí a měkčí, jak technologie postupuje. Nedávná historie ukázala stále se zvyšující centralizaci moci do stále menšího a menšího souboru kontrolních struktur.

My, jako světští lidé, jsme se podíleli na budování a udržování těchto kontrolních struktur. Téměř každá technologie umožnila lidem vyměnit soukromí, bezpečnost nebo svobodu za pohodlí. Technologie není ve své podstatě špatná, ale dovolit, aby tato síla zůstala bez kontroly, absolutně ano.

Nástroje technologie Technocracy od Libre Solutions Network

Součet toho, co svět buduje, není nic menšího než celoplanetární  zotročovací vězení , které nikdy předtím nebylo možné. Jednotlivé části vytvářejí zpětnovazební smyčky, které lidem velmi ztěžují odhad dlouhodobých dopadů.

Tyrani světa vyhrávají masivní závody ve zbrojení proti zbytku lidstva. Těmto systémům se nesmíme pouze vyhýbat, ale každý z nás je odpovědný za to, abychom zabránili jejich použití jako zbraně proti lidem.

Naše poslední šance

Tato doba je tak kritická, protože mocnosti, zoufale spěchají dokončit tento systém. Internet a schopnost lidí na celém světě koordinovat se a učit se jeden od druhého značně naklonily rovnováhu sil ve prospěch lidstva. Je prvořadé, abychom všechny ostatní rozdíly odložili stranou a zaměřili se na ochranu budoucnosti pro všechny lidi.

To znamená, že dokud nebudou technokrati zdiskreditováni a stíháni, na následujícím vůbec nezáleží:

  • Politická příslušnost
  • Náboženská příslušnost
  • Vzdělání
  • Kulturní zázemí nebo rasa
  • Fyzické vlastnosti, jako je pohlaví nebo postižení
  • Bohatství nebo chudoba
  • Cokoli dalšího, co vás napadne…

Pravdou je, že jediným užitečným ukazatelem, který máte pro to, komu lze věřit, je, pokud se  aktivně zaměřují na posilování lidské svobody a boj proti lidskému zotročení.

V tomto boji najdete lidi, kteří mají jiné přesvědčení než vy, často až ohromující. Je prvořadé, abyste tyto pocity odložili pro dobro všech. Vy i všichni ostatní na tom budete lépe. Ti, kteří dokážou oslovit ty se zásadními rozdíly, aby se postavili tyranii, budou nejdůležitějšími lidmi na světě.

Budoucnost, za kterou stojí za to bojovat

Toto není jen boj o přežití, je to šance vytvořit nový zlatý věk. Svržení tohoto zla otevře lidem nespočet možností, jak zlepšit svět kolem sebe. Plýtváním budováním těchto systémů, které mohly být použity pro mnohem lepší věci, byly způsobeny nevyčíslitelné škody.

Ukončení kontroly informací umožní lidem pracovat na poskytování skutečných řešení mnoha světových problémů. Zastavení cenzury léků odstraní mnoho zbytečného utrpení. Prostředky vynaložené na utlačování lidí budou uvolněny k řešení skutečných problémů. Stále budeme mít problémy a stále tu budou politické hádky, ale máme velmi reálnou příležitost napravit mnoho vážných křivd. Nikomu neslibuji utopii, pouze svět mnohem spravedlivější, než je ten náš současný.

Nástroje

Tato série vám pomůže lépe porozumět tomu, jaké technologie se používají jako zbraně proti lidem. Pouhé vyhýbat se jim nebo zůstat v nevědomosti nestačí k tomu, abyste se vyhnuli jejich účinkům. Velká část veřejnosti o těchto věcech neví, je životně důležité, abychom všichni byli schopni vysvětlit, co je na těchto kontrolních mechanismech špatného.

  1. Digitální měna
  2. Velká data a umělá inteligence
  3. Roboti, IoT a automatizace
  4. Online identita
  5. sítě
  6. Virtuální realita
  7. Smart Cities
  8. Transhumanismus
  9. Vypínání internetu
  10. Digitální měny centrální banky

o autorovi

Libre Solutions Network založil Gabriel, který je Kanaďan. Jeho mottem je „svoboda v digitálním věku“ a jeho cílem je vzdělávat lidi v tom, jak se osvobodit od „sledování pomocí dragnetů“ a algoritmické manipulace. Doufá, že to udělá:

  • Povzbuďte lidi, aby zlepšili své digitální soukromí a zabezpečení.
  • Vzdělávat lidi o efektivních řešeních dnešních digitálních výzev.

Spojení lidí se zájmem o svobodu online za účelem změny.

  • Zkoumání nových způsobů, jak rozšířit lidskou svobodu v kyberprostoru.

 

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/11/09/technologies-that-are-being-weaponised-against-people/

Na naších stránkách si také můžete přečísthttps://volnyblog.news/impact-investing-globalni-system-socialnich-kreditu-osn/

https://volnyblog.news/centralni-banka-turecka-planuje-spustit-cbdc-v-roce-2023/

a vše důležité najdete na:https://volnyblog.news/

 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. - volnyblok.com napsal:

    […] stakeholderů (podílníků) dnes je, že podíly našeho systému jsou nyní jasněji globální. Ekonomiky, společnosti a životní prostředí jsou nyní navzájem těsněji propojeny než před 50 lety. Model, který zde […]

  2. […] stakeholderů (podílníků) dnes je, že podíly našeho systému jsou nyní jasněji globální. Ekonomiky, společnosti a životní prostředí jsou nyní navzájem těsněji propojeny než před 50 lety. Model, který zde […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *