, , , ,

Kanada převychová Jordana Petersona kvůli „špatnému myšlení“

kanada

Kanada převychová Jordana Petersona kvůli „špatnému myšlení“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

4.1.2023

Wokeismus (uvědomělost v sociálních otázkách poznámka redakce) zničil Kanadu. Věděli jsme, že situace je špatná, když premiér Justin Trudeau zmrazil bankovní účty demonstrantů, aby umlčel politické akce proti otřesnému porušování lidských práv jeho režimem. Stalo se to nezachránitelné, když Trudeau na toto chování navázal tím, že mluvil o své lásce k čínským diktátorským mocnostem nad občany.

Dávno pryč jsou dny dusivé laskavosti našich severních bratranců. Profesionálové, kteří na sociálních sítích nesouhlasí s kanadskou vládnoucí elitou, jsou nyní nemilosrdně ohroženi institucemi, které mají zastávat svobodu myšlení.

Mladou generací, která upřednostňuje pohodlí „schválené pravdy“ a bezpečných hnízd opeřených mediálním „konsensem“, těmito „unavnými“ a zastaralými hodnotami opovrhuje.

Zatímco většina západních režimů se ocitá pod útokem směsi neomarxismu, ekofašismu, genderového extremismu a jakéhokoli „ismu“, který kultura TikTok zahrnuje – je to Kanada, kdo vede v policejním „nesprávném myšlení“. Ochotně přijali zákeřnou myšlenku, že vláda a její byrokracie mají právo „převychovat“ ty, kteří nesouhlasí.

V sérii dnešních tweetů doktor Jordan Peterson informoval o své situaci v rukou těchto šílenců:

Ontario College of Psychologists požadovalo, abych se podrobil povinnému přeškolení v oblasti komunikace na sociálních sítích s jejich odborníky, mimo jiné kvůli retweetování Pierre Poilievre a kritice Justin Trudoo a jeho politických spojenců. Mám absolvovat kurz takového školení (se zprávami dokumentujícími můj „pokrok“ nebo čelit osobnímu soudu a pozastavení mého práva působit jako licencovaný klinický psycholog. Asi tucet lidí z celého světa podalo stížnosti na moje veřejná prohlášení na Twitteru a Joe Rogan během čtyř let (z 15 milionů, kteří mě sledují na sociálních sítích) tvrdili, že jsem „ublížil“ lidem ( ne oni) svými názory.

‚Ve své moudrosti se CPOntario rozhodl pokračovat v těchto stížnostech, i když je mohl odmítnout jako otravné.„Byl jsem obviněn z poškozování lidí (ačkoli žádný ze stěžovatelů, kteří se účastnili současného jednání, nebyl mým klientem, minulým ani současným, ani nebyl s žádným z mých klientů znám).„A přestože mnozí z nich nepravdivě tvrdili, že byli mými klienty, a CPOntario jim umožnilo, aby byly jejich stížnosti prošetřeny navzdory této lži.„Nyní jsme v Kanadě pod Justin Trudeau v situaci, kdy praktikující profesionálové mohou mít velmi vážné ohrožení živobytí a veřejné pověsti za to, že souhlasí s oficiální opozicí a kritizují velké vládní osobnosti.

„Pokud dodržím podmínky své převýchovy a můj trest bude oznámen veřejně. Už mi byla uložena druhá nejzávažnější kategorie trestu a byl jsem posouzen jako vysoce rizikový, že to „znovu spáchám“.

„Kanaďané: vaši lékaři, právníci, psychologové a další odborníci jsou nyní tak zastrašeni svými vrchními komisaři, že se bojí říct vám pravdu. To znamená, že vaše péče a právní poradci jsou nebezpečně nespolehliví.

‚Zeptejte se profesora práva Queen’s U Pardy Bruce, zda souhlasí s právní stránkou. „Opakuji: Čelím veřejné ostudě, povinné politické převýchově, disciplinárnímu slyšení a možné ztrátě mé klinické licence za souhlas s Pierre Polievre a za kritiku našeho stálého premiéra JustinTrudoo.

‚Jsem ochoten (pokud bude SPOntario souhlasit, což nebude) zveřejnit naprosto každé slovo z toho všeho, aby se každý mohl sám rozhodnout, co se vlastně děje. „A nechat žetony padat tam, kam v důsledku toho padnou.“

Je to hudba pro uši levice, jejíž publikace ho s potěšením nazývají „nebezpečným“ . Myšlenka, že řeč je škodlivá, byla přeměněna na politickou hůl, pomocí které lze odrazit legitimní opozici vůči blázinci režimu strachu a kontroly Justina Trudoo, který byl dostatečně drzý, aby zneužil nouzové pravomoci k ochraně své politické pověsti během kovidu.

Prostá pravda je, že Jordan Peterson se nové levice nebojí. Celý život studoval manýry autoritářských států a přesně ví, že v jednom žije ve fázi jeho budování. To z něj dělá zásadní cíl, který musí být veřejně upálen na hranici, jinak se vybuduje opozice vůči wokeismu a jiné dogmatické politice.

Během rozhovoru v prosinci 2022 Jordan Peterson řekl : „Když se objevila pandemie, totalitáři jednali jako první a jednali totalitním způsobem, který zní: „No, proč prostě všechny nezavřeme?“ Což je jakási totalitní odpověď na všechno. A v naší stádní panice na Západě jsme je okamžitě napodobili. To je také šíření patogenu. Je to šíření totalitního patogenu myšlenek a to s námi na Západě také strašně otřáslo.“

Více než rok bylo zpochybňování „vědy“ politiky kovid považováno za „hrozbu“ pro veřejné zdraví, nebezpečné a přímo zakázané na platformách sociálních médií. Ti, kdo zpochybňovali absurdní zdravotní rady, se proměnili ve veřejné nepřátele, aby byli izolováni od společnosti. Australským zdravotníkům je stále zakázáno otevřeně mluvit proti vakcínám kovid, i když se domnívají, že jejich pacientům je ubližováno.

Ovládání řeči je to, co dělají nejhorší režimy, a přesto se západní vůdci stále více snaží trestat jednotlivce za „nesprávné myšlení“ za jásotu univerzitních studentů, kteří byli vychováni k nenávisti ke všem hlasům, které mluví o svobodě. Konformita nahradila dotazování jako hlavní ctnost kavárny.

Budou Petersonovi akademičtí kolegové stát bok po boku při obraně svobody slova a myšlení – základu jejich průmyslu?

Nebo je akademická sféra příliš plachá, zkorumpovaná, nemocná nebo pohodlně odkapaná z Trudeauovy pokladny na to, aby zahájila záchrannou misi pro kanadskou duši?

ZDROJ: Spectaror Australia https://www.spectator.com.au/2023/01/canada-to-re-educate-jordan-peterson-for-wrongthink/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *