, , , ,

Na Novém Zélandu současná premiérka Jacinda Ardernová ve skutečnosti zakázala noviny a časopisy, které nepodporují narativy vlády.

nový zéland

Na Novém Zélandu současná premiérka Jacinda Ardernová (chránkyně Klause Schwaba) ve skutečnosti zakázala noviny a časopisy, které nepodporují narativy vlády.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

11.1.2023

„Čtyři oči“ v geopolitickém postavení byly vždy Spojené státy, Spojené království, Kanada, Austrálie a Nový Zéland. Všechny mluví anglicky a všechny jejich původní ústavy vycházejí z Magna Charty. Předpokládat, že všechny čtyři jsou legitimní demokracie, by bylo bohužel mylné označení.

Kanada, Austrálie a nyní, bohužel, Nový Zéland, jsou všechny řízeny autoritářskými režimy s kanadskou represivní válkou proti těm, kteří protestovali proti povinným příkazům zavést očkování proti COVID-19, když vláda rozdrtila konvoj kamionů. Vláda Justina Trudeaua agresivně cenzuruje sociální média a rázně usiluje o omezení veškerého prodeje zbraní – začala s požadavkem zastavit prodej a vlastnictví ručních zbraní a nyní přerůstá v plnohodnotné úsilí zakázat prodej všech střelných zbraní včetně dlouhých pušek a zbraní. brokovnice.

Austrálie byla také mimořádně drakonická ve svých represích vůči těm, kteří se odmítají nechat očkovat nebo kteří trvají na svém právu na svobodu projevu, aby očkování zpochybnili.

Na Novém Zélandu současná premiérka skutečně zakázala noviny a časopisy, které nepodporují narativ vlády. Novozélandská premiérka Jacinda Ardernová, chráněnka Světového ekonomického fóra, honcho Klaus Schwab, přirovnala svobodu projevu online k „ válečným zbraním “ v projevu na loňském Valném shromáždění OSN.

Novozélandská vláda nedávno zakázala vydávání časopisu New Dawn, svobodně orientovaného časopisu, který přesně informoval o nezákonné snaze zvláštního prokurátora Roberta Muellera obvinit mě z neexistující „ruské tajné dohody“. Je to důsledek totalitního myšlení, které nyní na Novém Zélandu dominuje.

Média, „odborníci na dezinformace“ na Novém Zélandu mě „přistihli“ šíření lži, aby zakázali časopis

Sotva zazvonil nový rok, nastartovala mašinérie kultury zrušení korporátního státu na vysoké otáčky a našla  nový cíl.

Establišment na Novém Zélandu, který není spokojen s regulací projevu na webu, se zaměřil na zrušení tištěných publikací, tentokrát kvůli údajnému zločinu šíření „nebezpečných spiknutí“. Ozubená kola cenzury však mají problém. Jak unavené epiteta jako „spiknutí“ nadále ztrácejí na síle, stroj na zrušení se nyní musí uchýlit k otevřenému lhaní o obsahu, který se snaží zakázat.

Ve snaze ochránit veřejnost před „škodlivými“ projevy vedl obvinění mainstreamová média Stuff.co.nz, která 3. ledna svědomitě upozornila veřejnost, že by mohla být vystavena nějakému nebezpečnému textu nalezenému v periodické části jednoho z nich.Byly staženy z předních maloobchodních řetězců v zemi.

Starší reportér Geraden Cann ve svém článku, magazínu Whitcoulls, který prodává spiknutí teroristických útoků na mešitu , vysvětlil, jak během rutinní protidezinformační průzkumné mise u místního trafikanta, ať už on sám nebo kolega (není jasné který), špehoval urážlivé publikace: nejnovější vydání časopisu New Dawn Magazine , které je nyní určeno k odstranění z regálů obchodu.

Podle časopisu Stuff se jedná o krátký článek, který se nachází v zadní části časopisu na straně 70 a nese název „Podivný příběh Brentona Tarranta“ od spisovatele T. J. Colese (viz PDF s celým článkem níže), který podle Canna „šíří řadu antivax konspirací a naznačuje, že teroristický útok na mešitu v Christchurchi byl operací pod falešnou vlajkou“. Klíčovým slovem je zde naznačování, což podle Stuffu splňuje jejich kritérium pro celostátní zákaz.

Zajímavé je, že článek TJ Coles není uveden na obálce čísla, takže je možné, že to, co mohlo jako první spouštět Stuff , byla obálka – obrázek tropící si legraci z masek a bodnutí a otřepaná mantra „Trust The Science“; nebo možná zmínka o rozhovoru s protinožcem bête noire, australským šéfkuchařem celebrit a „antivaxxerem“ a „konspiračním teoretikem“ Petem Evansem (také se stal terčen zrušení australskými i novozélandskými médii). Těžko říct, ale odpověď pravděpodobně závisí na tom, který bod diskuse sklidí větší politické pobouření.

Neohrožený reportér časopisu Stuff se u toho nezastavil a vydal se na cestu po městě, aby zjistil, zda se kontroverzní publikaci neodvážily prodávat i jiné obchody. Cann s hrůzou zjistil, že „v obchodě Lambton Quay ve Wellingtonu byly tento týden na prodej dva výtisky časopisu New Dawn. Byl také spatřen v dalším wellingtonském obchodě Johnsonville a v New Lynn v západním Aucklandu.“


Nyní je jasné, že Cannův článek byl katalyzátorem pro zahájení mnohem širší a vysoce organizované veřejné mobbingové kampaně – která měla cílit na všechna knihkupectví a trafiky na Novém Zélandu, počínaje jedním z největších maloobchodních prodejců v zemi, Whitcoulls. Poté následovalo obvyklé reflexivní hemžení aktivistů a „ brigáda “ na sociálních sítích, nejprve šířením Stuffova hitu , po němž následovala vlna pobouření z různých aktivistických účtů na Novém Zélandu. Všimněte si četných odpovědí ve vláknu Twitteru (níže), včetně vitriolu specificky zaměřeného na firemní PR oddělení Whitcoulls.

 

Jakmile byla kampaň za zrušení ve Whitcoulls plně spuštěna, aktivisté rozšířili svou brigádu tím, že se zaměřili na další maloobchodníky s tiskem, včetně dalšího předního národního řetězce Paper Plus , a přiměli je, aby odstranili New Dawn ze svých obchodů (viz tweet níže).


O necelý den později, 4. ledna, pak Stuff začal zajíždět vítězné kolo v navazujícím díle, opět od Geradena Canna, a informoval svět, že „ z Whitcoullsových regálů mizí útok na mešitu , která prodávala časopisy “, což jasně naznačuje, že spolu se svou online brigádou skutečně vyvíjeli dostatečný tlak na řetězec knihkupectví, a jak jasně ukazují vlákna Twitteru, nadávali firemním úředníkům a manažerům poboček, že nepostupovali dostatečně rychle, aby New Dawn zrušili .

K dokončení veřejného mobbingového kruhu se zdá , že Stuff navrhl pomoc Federaci islámských asociací Nového Zélandu a jejího mluvčího Abdura Razzaqa , který poté, co pravděpodobně nečetl časopis, se vysmíval New Dawn a řekl, že „nemá žádné smysluplné informace, kromě matení a vyvolávání spiknutí.“

Razzaq poté čtenáře Stuffu ujistil , že zrušení se blíží, a uvedl: „Poslali jsme Whitcoullsovi sdělení v této věci a očekáváme, že sehrají svou roli při podpoře společenského dobra jako ikonické novozélandské společnosti.“

Stuffův Geraden Cann předstíral shovívavost a zdálo se, že je spokojený s tím, že ačkoli Whitcoulls neodpověděl na jeho žádost o komentář, knihkupectví stále udělalo „správnou věc“, když odstranilo všechny výtisky časopisu:

„Časopisy byly ve skutečnosti odstraněny z regálů a Stuff reportér navštívil Lambton Quay a Cuba St obchody ve Wellingtonu minulé úterý…. Jeden ze zaměstnanců v Johnsonville řekl: „Tento časopis jsme v minulosti měli na skladě, nyní ho již nemáme na skladě a nemáme k tomu žádný další komentář.“

Mise splněna. Úspěšné moderní vypalování knih.

Velká lež

Škoda se bohužel neomezila jen na oslavné pálení knihy. Stuff cítil, že je třeba použít nějakou extrémně podvědomou taktiku, aby zajistil, že jejich dobytí bude úspěšné. Outlety zapojující se do pomluvy nejsou v mainstreamových médiích neobvyklé, zejména pokud jde o politiku, a Stuff není výjimkou.

Aby se zničila pověst New Dawn Magazine, byla vykouzlena neuvěřitelná lež.

Úroveň rychlosti a koordinace v této operaci je dechberoucí.

Zpočátku Geraden Cann z Stuffu spolu s akademickou Kate Hannah z projektu Dezinformation Project vytlačili fantazijní tvrzení, že obsah časopisu může způsobit, že se čtenáři na Novém Zélandu dostanou do rozporu se zákonem:

„Kate Hannah, ředitelka The Disinformation Project, výzkumné skupiny monitorující dezinformace Covid-19 , uvedla, že některé komentáře v New Dawn byly z hlediska zákonnosti na hranici zákonnosti.

Řekla, že některé komentáře v New Dawn byly z hlediska zákonnosti hraniční, protože popisovaly obsah živého videa ze střelby v Christchurch a také to, kde byly zveřejněny, což by mohlo lidi povzbudit, aby je vyhledávali.

Mainstreamové kiwi výstupy jako Bay of Plenty Times a News Talk ZB pak běžely s výmyslem Stuff , „ Časopis prodávaný ve Whitcoulls by mohl čtenáře dostat do právních problémů “ a tvrdil, že článek obsahuje podrobnosti o tom, kde lze zhlédnout video z hromadné střelby:

„Tvrzení článku v konspiračním časopise prodávaném ve Whitcoulls by mohlo způsobit, že se čtenáři dostanou do rozporu se zákonem.“ Knižní řetězec má na skladě výtisk New Dawn, časopisu s anti-vaxovými konspiracemi a článkem naznačujícím, že útok na mešitu v Christchurch byl operací pod falešnou vlajkou. Tvrzení o článku v konspiračním časopise prodávaném ve Whitcoulls by mohlo způsobit, že se čtenáři dostanou do rozporu se zákonem. Knižní řetězec má na skladě výtisk New Dawn, časopisu s anti-vaxovými konspiracemi a článkem naznačujícím, že útok na mešitu v Christchurch byl operací pod falešnou vlajkou. Ředitelka projektu dezinformace Kate Hannah říká, že zatímco některé články budou neškodné, ten o útoku na mešitu podrobně popisuje, kde lze najít zakázaný přímý přenos útoku. Říká, že naivní čtenář se může rozhodnout to vyhledat,což by bylo nezákonné .“


Tento poslední bod byl ve skutečnosti lež , protože žádné takové podrobnosti se v článku neobjevují.

Vláda Nového Zélandu šla skutečně tak daleko, že považovala za nezákonné sledovat nebo vlastnit video ze střelby v přímém přenosu a poskytovatelé internetových služeb dokonce zablokovali přístup k webovým stránkám zobrazujícím toto video .

To vyvolává otázku: četla Cann nebo Hannah skutečně ten článek? Pokud ano, pak by měli dojít k závěru, že „Podivný příběh Brentona Tarranta“od TJ Coles (PDF níže) neobsahuje žádné podrobnosti o tom, kde najít místo přímého přenosu útoku na mešitu Christchurch v roce 2019. Článek zmiňuje, jak byly v době natáčení zveřejňovány odkazy na videa na fórech jako 8chan, ale tvrzení Stuffa nebo Kate Hannah je směšné, v neposlední řadě proto, že všechna globální mainstreamová média informovala o tom, jak odkazy byly umístěny na 8Chan a podobně – známý fakt je již součástí historických záznamů. Je neuvěřitelné, jak by jakýkoli „ověřovatel faktů“ nebo kvalifikovaný novinář mohl tvrdit, že pouhou zmínkou o tomto historickém faktu se New Dawn Magazine a jeho spisovatel TJ Coles dopustili nějakého nezákonného nebo nebezpečného činu. I když to může být z jejich strany směšné, není to v žádném případě náhodné. Jejich velká lež měla za cíl způsobit maximální poškození značce časopisu a zakázat ji celostátně i mimo ni. Jako australští nezávislí novináři Ethan Nash zTOTT News trefně zdůrazňuje, že informace v článku TJ Coles Christchurch Shooting v New Dawn jsou stejné informace, které se objevují na oficiální stránce Christchurch Shooting na Wikipedii .

Pokud by byla logika Cann a Hannah správná, pak by miliony čtenářů Wikipedie měly na Novém Zélandu potíže se zákonem. Samozřejmě, že nejsou, ale o to tady nejde. Je to o státem podporovaných médiích a organizacích třetího sektoru, jako je Dezinformační projekt, které vedou cílené kampaně proti vybraným disidentským hlasům, jejichž zločin se jednoduše odvažuje klást otázky a zpochybňovat oficiální narativ jakéhokoli daného příběhu nebo státní politiky.

Kontrola ‚Fact-Checkers‘

Další běžná taktika provozoven Establishment jako Stuffje tvrdit, že nezávislá média musí být zrušena nebo alespoň regulována státem schválenými agenturami, protože postrádají nezbytné kontroly „ověření faktů“, které jsou nějakým způsobem nezbytné k zabránění potenciálnímu „ublížení“ (zcela libovolný termín) emocionálním nebo jiným , kdykoli v budoucnu. To je jádro jejich argumentace. Tvrdí, že mainstreamová média již splňují tento etický a profesionální standard a mají zavedeno přísné ověřování faktů. Ale tento klamný předpoklad není v souladu s realitou a každý to ví. Existuje množství knih a akademických studií, které podrobně popisují lži a propagandu mainstreamových médií v průběhu věků. Mnoho válek bylo zahájeno v důsledku jejich lží. Po přečtení dotyčného článku „Podivný příběh Brentona Tarranta“od TJ Colese, je jasné, že dotyčný článek nepotřebuje žádné „ověření faktů“ – protože všechny historické odkazy jsou pod čarou a nabízí pouze kritickou analýzu, která zahrnuje určitou teorii, ale nepředkládá žádné závěry. Pouze pokládá několik relevantních otázek o mnoha známých anomáliích přítomných v tomto příběhu o hromadné střelbě. Totéž nelze říci o těch, kteří ukazují prstem na New Dawn, protože je nyní jasné, že Stuff a jeho hlavní reportér Geraden Cann se ani neobtěžovali „ověřit“ svou vlastní práci, pokud jde o tento příběh.

Přesto se zdá, že novozélandský establishment a jeho frontová pěchota ve Stuff and the Desinformation Project jsou odhodláni ukončit jakoukoli základní (a legální) kritickou diskuzi na toto téma a cítí se oprávněně tak učinit. Tento všudypřítomný nedostatek sebeuvědomění ze strany mainstreamových médií a akademické sféry není silným ukazatelem zdravé demokracie. Historie velí, že je to přesně naopak.

Pokud budou stát a média takto fungovat, pak jsme se dostali k 451 stupňům Fahrenheita, dystopickému románu amerického spisovatele Raye Bradburyho z roku 1953. Mělo to být varování, ne příručka.

Zakázaná řeč: Falešné vlajky

Ještě zajímavější je však prudká reakce státu a jeho soukromo-veřejnoprávních mediálních partnerů na pouhou zmínku o akcích pod falešnou vlajkou . Je historickým faktem, že mnoho válek a vysoce sledovaných „teroristických útoků“ představovalo skrytou ruku zpravodajských služeb, armády a vládních agentur. Taková odhalení často přicházejí až poté, co ukazují použití klamu a špatného přisouzení viny prostřednictvím skrytého zapojení státu za účelem kontroly a řízení toho, co by veřejnost normálně vnímala jako „extrémistický“ teroristický útok – a vždy k ovlivnění některých politický nebo geopolitický výsledek.

Jedním z nejlepších příkladů byl bombový útok na Světové obchodní centrum v roce 1993, který je široce připisován domácím muslimským extremistům, zatímco ve skutečnosti to byla FBI, kdo upravoval a řídil „teroristickou buňku“ – jedna z jejich mnoha „bodacích“ operací byla pryč. nakřivo. Navzdory tomu, že debakl FBI dokumentují New York Times a další, většina politiků a mainstreamových médií běžně ignoruje fakta a drží se oblíbeného narativu „al-Káidy“. Ve skutečnosti většina takzvaných „zásahů proti terorismu“ během éry války proti teroru představovala placené informátory FBI, z nichž někteří byli vůdci radikálních skupin. Tuto nepříjemnou pravdu zdokumentoval americký autor Trevor Aaronson ve své nejprodávanější knize Terror Factory, The: Inside the FBI’s Manufactured War on Terrorism .Toto je jen několik příkladů. Znamená to, že střelba v Christchurch v roce 2019 na Novém Zélandu byla také falešnou vlajkou? Ne to není. To je otázka pro zvláštní vládní vyšetřování a pro investigativní novináře k výslechu, a je to proces, který vyžaduje zpochybnění oficiálního příběhu jakéhokoli incidentu nebo události v historii. To je podstata svobody slova a svobodného tisku. Ve skutečně demokratické společnosti by to mělo být nesmlouvavé . Téměř ve všech případech jsou odhalení skutečných událostí pod falešnou vlajkou objevena až potéa teprve poté díky statečnému svědectví informátorů a investigativních novinářů – a téměř nikdy od vládnoucích vlád a jejich státem podporovaných narativních vrátníků. Proto musí být novinářům, spisovatelům a akademikům umožněno zkoumat tyto historické události, aby odhalili pravdu, včetně spisovatele TJ Colese a New Dawn Magazine. Tento projev musí být chráněn naší společností a vládami, i když tyto nepříjemné otázky náhodou někoho urazí. Je zákonným a ústavním právem spisovatelů, jako je TJ Coles, objektivně vyslýchat historické události, beze strachu z represálií ze strany podnikového státu. Nároky od Stuff,Kate Hannah nebo vládě, že takové jednání je nějak „škodlivé“, vypadá spíše jako známka velmi nejisté a hubené společnosti, která je stále více posedlá narativním managementem. Vnitřní reakce novozélandského establishmentu na toto téma New Dawn rozhodně vypadá, jako by jim nevyhovovalo, když se lidé ptají, a že možná, jen možná, možná nevyprávějí celý příběh. 

Je pochopitelné, jak se Stuff a Hannah mohou cítit sebevědomě v prosazování tohoto totalitního přístupu ke kontrole řeči, zvláště poté, co premiérka Jacinda Ardernová na loňském Valném shromáždění OSN otevřeně prohlásila, že svoboda projevu online by měla být považována za „válečnou zbraň“, a tudíž regulována. podnikovým státem, aby se zabránilo „potenciální škodě“. Je tu zase to slovo, škoda . Pro novou autoritářskou kastu a odborníky na dezinformace jde ve spravedlivé snaze o snižování škod cokoli . Ardern byla právem napomenuta kritiky za její poznámky v OSN, ale bylo by chybou si myslet, že její konotace byla pouze špatně pochopena. Ne, střílela salvu jménem globalistické technokracie, která je od přírody autoritativní; v rozporu s ústavními právy a občanskými svobodami a který se bez stínu pochyb prokázal prostřednictvím činů a slov jeho přívrženců během okamžiku „globální pandemie“. Lidé jako Stuff , Kate Hannah a The Disinformation Project jsou pouhými pěšáky globalistické technokracie.

Jedním z předních světových akademiků na téma státní propagandy je britský akademik Dr. Piers Robinson , který na tento příběh nedávno reagoval na sociálních sítích. Varoval, že: „Cenzura a deplatformace nadále narušují naši veřejnou sféru; viz nedávné události v časopise New Dawn, Pokud nebudeme stát na svém a bránit kritické právo na svobodu projevu, demokracie bude zatemněna.“

 

 

Kdo je Kate Hannah? Co je to Dezinformační projekt? 

Dlouho zavedená praxe mainstreamových médií papouškování skutečných dezinformací a přímých nepravd není nic nového a tyto establishmentové výstupy jen zřídka, pokud vůbec, platí cenu za pravidelné šíření nepravd téměř denně. Samozřejmě, že žádný z těchto mainstreamových východisek není nikdy převzat novou legií ověřovatelů faktů a odborníků a agentur na dezinformace/dezinformace.

Jak je to s takzvanými „dezinformačními/dezinformačními“ úředníky? Zdá se, že ve svém spěchu vyvolat veřejné pobouření, jehož cílem bylo dosáhnout zákazu časopisu, použila ředitelka ‚ Dezinformačního projektu ‚ Kate Hannah svou státem schválenou platformu k šíření lži, že článek New Dawn obsahuje podrobnosti o místě Tarrantova živého vysílání. video z útoku na mešitu a mohlo by čtenáře dostat do právních problémů. Jak mohl tak dokonalý akademik udělat tak fatální chybu? Stojí za to se zeptat: četla skutečně článek, nebo jednoduše vycházela z informací o časopisu z druhé a třetí ruky obsažených ve zprávách mainstreamových médií a příspěvcích na sociálních sítích?

Pokud se to nepodaří, můžete to prostě odepsat jako neschopnost ze strany Hannah. Pokud tomu tak skutečně je, pak je to opravdu dobrý příklad, protože tento nový druh samozvaných expertů na „dezinformace“ skutečně je. Přesto dostávají pravidelná kola státního financování a dostávají veřejný profil, aby de facto vystupovali jako soudci, porotci a popravčí při policejní kontrole projevu a mediálního obsahu, ale jsou lehkomyslní, pokud jde o uplatňování základních žurnalistických standardů oni sami a jejich mediální partneři. V současnosti se zdá, že je nikdo nechce brát k odpovědnosti.

Bez ohledu na to byla velká lež umocněna Kate Hannah, což pak vedlo k tomu, že časopis byl fakticky stažen z regálů po celém Novém Zélandu – regálů, na kterých je New Dawn Magazine po celá desetiletí.

Kdo je Kate Hannah a je skutečně způsobilá posuzovat svobodu projevu a veřejný diskurz? Dalo by se očekávat, že nejvyšší orgán Nového Zélandu pro policejní projevy a „dezinformace“ bude mít alespoň nějaké zkušenosti v žurnalistice, vysílání nebo médiích? Ukázalo se však, že Hannah, výzkumná pracovnice na univerzitě v Aucklandu, takovou zkušenost nemá. Podle jejího univerzitního životopisu, má magisterský titul v oboru „Americká literární kultura 19. století“ a její hlavní výzkumnou oblastí je „historiografie dějin vědy se zaměřením na kultury a subkultury vědy, gender v historii vědy a vyprávění a složitost“ a „zkoumání nových hybridních metodologií pro dějiny vědy.“ Spousta akademických teorií a společenských věd, ale nic, co by vzdáleně připomínalo skutečný svět nebo průmyslovou zkušenost v tom samém sektoru, který má na starosti policejní (pravděpodobně jménem vládnoucí Ardernské vlády).

Jednou z nedávných prací, které Kate Hannah a The Disinformation Project dokončily, bylo seškrábání dat a použití webových analytických nástrojů, jako je CrowdTangle , ke sledování a identifikaci disidentských uživatelů online a poté sestavení rozsáhlých seznamů údajných nežádoucích účtů na sociálních sítích. Hannah nedávno pojmenovala „ Dezinformační tucet “, téměř zrcadlově podle cenzurní kampaně Bidenovy administrativy se stejným názvem – seznam uživatelů sociálních médií označených jako prioritní pro cenzuru a deplatformaci – údajně za spáchání trestného činu dezinformace Covidu nebo vakcín. /dezinformace.‘ Nedávná odhalení ze souborů Twitterze Spojených států ukazují, jak tyto podobné akademické pracovní skupiny a organizace provádějící kontrolu faktů aktivně koordinují s velkými technologickými firmami a vládou s cílem potlačit, zacílit a nakonec upřít právo lidí na svobodu projevu a přístup k hlavním platformám sociálních médií, jmenovitě Twitter, Facebook, Instagram, YouTube a LinkedIn.

Zdá se, že k dnešnímu dni projekt Dezinformation Project (založený v únoru 2020, náhodně jen měsíc před krizí Covid) neuvádí na svých webových stránkách svůj zdroj financování nebo je alespoň na svých stránkách snadno vyhledatelný. Lze tedy pouze předpokládat, že je financována prostřednictvím nějaké formy veřejných peněz nebo výzkumného grantu, nejspíše prostřednictvím Te Pūnaha Matatini(TPM), technokracie think-tank pořádaný Univerzitou v Aucklandu a financovaný prostřednictvím Komise pro terciární vzdělávání. TPM se popisuje jako okresní „Centrum excelence výzkumu pro složité systémy“ s „různými disciplínami, způsoby myšlení, metodami a především lidmi – k definování a následnému řešení ožehavých vzájemně propojených problémů společnosti“. Na začátku hysterie Covid v roce 2020 byl TPM novozélandskou verzí Imperial College, která pomocí počítačového modelování ve stylu Neila Fergusona chybně „předpověděla“, že zemře 83 500 obyvatel .bez těžkopádných intervenčních opatření „veřejného zdraví“, jako jsou přísná karanténa. Stejně jako u Fergusona se ukázalo, že počet obětí soudného dne TPM je čistě sci-fi. Není divu, že nyní tvrdí, že jejich doporučené uzamčení zachránilo všechny ty životy. Je důležité poznamenat, jak se vlády spoléhaly na jinak důvěryhodné akademické instituce, jako je Imperial College a Te Pūnaha Matatini/University of Auckland, aby pomohly vést kampaň strachu proti veřejnosti, aby zavedly nevědecké „zmírňující“ politiky. jako uzamčení, povinné masky, sociální distancování, lékařský apartheid (očkovací pasy), stejně jako směšná politika Jacindy Ardernové „Zero Covid“, když premiér nařídil celostátní uzamčení pouze po jednom pozitivním „případu“ PCRse objevil na státním radaru biologického dohledu. Za pomoc při rozdmýchávání strachu dostal TPM později od vlády cenu 6 milionů dolarů.

Věci – partnerství soukromého a veřejného sektoru

Je důležité zdůraznit, že Stuff.co.nz dostává velké tranše finančních prostředků od vlády Nového Zélandu a také od technologických gigantů, jako je Google.

Nedávno společnost Stuff zajistila velkou tranši finančních prostředků, údajně „ na boj proti dezinformacím o očkování proti Covid-19 “ ve spolupráci s Māori TV a Pacific Media Network – financované prostřednictvím Google News Initiative na podporu z jeho Covid-19 Vaccine Counter Misinformation Open. Fond.

Kromě toho Stuff vydělal nejméně 2,37 milionu dolarů v novozélandské vládě, která se sama označila za „mediální záchranu“.

Kromě toho všeho, stejně jako mnoho jiných médií, Stuff pravděpodobně přežívá z vládních reklamních peněz na „ veřejné informační kampaně “ na podporu politik Jacindy Ardernové ohledně COVID-19 – další způsob, jakým byly vlády schopny kontrolovat redakční podobu mainstreamová média během pseudopandemie Covid.

S penězi přicházejí řetězce spolu se sliby budoucích kol financování. Vzhledem k tomu, jak úzce stát spolupracoval s Big Pharma a Big Tech během krize COVID, měly by být střety zájmů již nyní zcela zřejmé. Pro jakékoli médium, které je dotováno tímto mořem peněz z partnerství veřejného a soukromého sektoru, by bylo nemožné neustále bránit vládní politiku a její instituce veřejného zdraví a v případě Stuff – neútočit na její kritiky.

Jakékoli vládní financování dezinformačního projektu Kate Hannah a státem financovaného Stuff.co.nz by proto mělo být posuzováno tak, jak to skutečně je: peníze na potlačení jakéhokoli veřejného odporu vůči vládním pandemickým politikám sledováním, napadáním a marginalizací všech skeptiků a disidentů. na sociálních sítích, nezávislých médiích nebo „darebáckým“ lékařům.

Hannah také úzce spolupracovala s novozélandským státem financovaným médiem Stuff.co.nz s článkem a videem nazvaným „ Covid-19: ‚Mnohočetné stížnosti‘ na antivakcinační lékaře, hitem útočícím na všechny lékařské profesionály na Novém Zélandu. kteří žádali o informovaný souhlas s experimentálními mRNA vakcínami nebo kteří zpochybňovali „ jediný zdroj pravdy “ vlády Ardern o Covid-19 a očkovacích politikách. Hannah a Stuff vyhradili své nejzávažnější útoky populární novozélandské lékařce a televizní stanici Dr. Sam Bailey a jejím kolegům z NZDSOS ., který se odvážil zpochybnit účinnost vládních opatření ohledně Covid a upozorňoval na obavy o bezpečnost vakcíny pro děti.

Nakonec Kate Hannah tvrdí, že „Lidé, kteří vidí a/nebo konzumují takový obsah, musí pochopit, že jsou přítomny větší a temnější agendy, zejména ruská spojení, jejichž cílem je destabilizovat liberální demokracii.“

No, samozřejmě. To jsou zase ti podlí Rusové . Odhodlaní podkopávat naši křehkou demokracii.

Toto je definice gaslightingu a tragický příklad toho, jak zvrácený se stal dezinformační strawman establishmentu. Spoléhají na to, že veřejnost s nízkou pozorností vezme lži médií za nominální hodnotu a pak je papouškuje, aby se tyto lži staly virálními, čímž podněcují zrušení a cenzuru. Tak tento stroj funguje.

Pokud je zde nějaká temná agenda, pak to musí být ta, kterou Hannah a její mediální partneři ve Stuff tak horečně zamlžují: desítky milionů lidí na celém světě, kteří utrpěli vážné ztráty, zranění nebo smrt – jako přímý důsledek. vládních opatření ke zmírnění pandemie. To zahrnuje bezpočet tisíců lidí po celém světě, kteří utrpěli nežádoucí reakce nebo úmrtí po injekci mRNA.

Kdo ponese vládu, velkou farmacii a mainstreamová média k odpovědnosti za jejich roli při vnucování této debaty společnostem po celém světě? Rozhodně ne vláda, Pharma nebo mainstreamová média.

Zůstávají nám občanští novináři a nezávislá média – jako poslední obranná linie liberální demokracie proti tomuto orwellovskému molochu.

A mainstreamová média jsou zvána, aby se k nám přidala, pokud dokážou sebrat odvahu.

Zdroj :21st Century Wirehttps://21stcenturywire.com/2023/01/11/stuff-disinformation-project-caught-spreading-lie-to-ban-magazine-in-new-zealand/

Stone Cold Truth https://rogerstone.substack.com/p/the-jackboot-of-authoritarianism

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *