, , , , , ,

Dětské vakcíny způsobují autismus: Důkazy a institucionální krytí

Dětské vakcíny způsobují autismus: Důkazy a institucionální krytí

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

OD   1. ZÁŘÍ 2023

Existují usvědčující důkazy spojující vakcíny s autismem a neurovývojovými chorobami. A tyto důkazy byly systematicky potlačovány.

Tisíce recenzovaných článků demonstrují souvislost mezi špatným zdravím dětí v důsledku vystavení určitým chemikáliím a záření, napsali autoři článku Global Research . A nemusíte hledat daleko, abyste našli dostatek důkazů, že existuje přesně to, co byste mohli nazvat „otázkou“, zda vakcíny „souvisejí“ s autismem. Takže tady je pár důkazů.

S odkazem na tisíce recenzovaných článků tři autoři – novinářka Helen Buyniski , Richard Gale a zakladatel Progressive Radio Voices Dr. Gary Null – uznali, že na publikované studie je třeba nahlížet v kontextu vědecké metody:

Studie jsou samozřejmě otevřeny interpretaci; mohou být předmětem debaty; mohou podléhat kontrole veřejnosti a vědecké komunity; všemi prostředky se je snažte replikovat.

Ale psát, jako by neexistovala žádná debata, jako by tyto studie prostě neexistovaly; jako by spojení mezi těmito expozicemi a poškozením zdraví bylo nějaké směšné a snadno vyvratitelné „obvinění“, není to vědecké.

Způsobují vakcíny autismus? Historie institucionální korupce , Globální výzkum, 29. srpna 2023

Výše uvedené je z prvního ze třídílné série článků publikovaných Global Research : ‚ Způsobují vakcíny autismus? ‚. Následují úryvky z tohoto článku. Celý článek si můžete přečíst ZDE .

Vakcíny nepopiratelně spojené s autismem

Nemusíte se dívat daleko, navzdory sofistikovaným algoritmickým manévrům, které provedl Google k vymazání takových artefaktů z výsledků vyhledávání, abyste našli dostatek důkazů, že existuje přesně to, co byste mohli nazvat „otázkou“, zda vakcíny „souvisejí“ s autismem. . Tato „otázka“, tato poměrně nepopiratelná asociace může – a měla by – být otevřeně diskutována v přímém přenosu v celostátní televizi.

Debata je také přístupným fórem pro veřejnost k pozorování, na rozdíl od žargonu nabitých recenzovaných časopisů a elitních vědeckých a lékařských konferencí. Když jsou životy obyčejných lidí nyní stále více a více podřízeny požadavkům shora dolů „založeným na vědě“, veřejnost má právo to pozorovat a slyšet, jak se o tom diskutuje srozumitelným jazykem. To je naléhavě potřeba. Je to skutečně otázka života a smrti.

Jak diskutabilní je tvrzení, že vakcíny způsobují autismus?

I když by to mělo být veřejné, debata je u konce. Všechny důkazy existují – ale nikdo není dost odvážný, aby to řekl, a to s rozumem, jako každý, kdo to udělá, je veřejně dehtován a opeřen.

Toto téma je tak pod tlakem, že kdokoli, kdo má co ztratit, se oprávněně bojí zapálit zápalku a říct jednoduchá slova „vakcíny způsobují autismus“ s vědomím, že budou sledovat, jak jejich pověst a možná jejich kariéra vzplane. Provádí se spousta sémantické akrobacie, která účinně sděluje příčinnou souvislost, aniž by ji ve skutečnosti vyjádřila tolika slovy. Opravdu řečeno: bylo vědecky a právně zdokumentováno, že vakcíny způsobují autismus. Ne jen jednou. Nejen dvakrát. Mnohokrát.

Zde je Důkaz

V pečlivé analýze tisíců článků v recenzované literatuře o toxikologii a imunologii nemohli tři autoři článku Global Research nikde najít důkazy na podporu tvrzení, že bezpečnost vakcín je založena na zlatém standardu klinického výzkumu: dlouhodobé , dvojitě zaslepené, placebem kontrolované studie.

Protože takový výzkum zlatého standardu nebyl nikdy proveden, naši lékařští úředníci se při vytváření politiky veřejného zdraví spoléhají na neprůkazný výzkum, který není vědecky podložený. Američtí rodiče jsou mezitím našimi lékařskými úředníky nuceni přivádět své děti na pravidelné očkování, čímž si pletou čistou propagandu s vědeckými důkazy.

Nikdy nebyla publikována stručná epidemiologická studie, která by srovnávala dlouhodobé zdravotní výsledky skupiny kojenců a dětí s doporučeným očkovacím schématem CDC a kohorty neočkovaných dětí. Několik menších studií však ukazuje, že neurologické poruchy jsou spojeny s očkováním, když jsou očkované děti srovnávány s neočkovanými.

Vzhledem k tomu, že jsme svědky rychle rostoucího počtu očkovaných dětí, které trpí stavy, jako je autismus, potravinové alergie, encefalitida, diabetes 1. typu, porucha pozornosti s hyperaktivitou („ADHD“) a Crohnova choroba, je důležité, abychom dále zkoumali, jakou roli hraje environmentální toxiny, aby lépe porozuměli jejich patologii. A když se podíváme na nezávislou vědu o bezpečnosti vakcín, je snadno zřejmé, že mnohé ze složek obsažených ve vakcínách jsou toxické, a to i v malých množstvích, a mohou přispívat k řadě nemocí, včetně autismu.

Historický kontext: Některá skandální odhalení učiněná v posledních 30 letech odhalují zastírání spojení vakcíny a autismu

Výzkum ukazuje, že ve vakcinačním průmyslu je mnoho střetů zájmů , což ztěžuje důvěru v naše zdravotnické autority. Ještě horší je, že důkazy ukazují na všudypřítomnou korupci mezi vysoce postavenými jednotlivci a institucemi v medicínsko-průmyslovém komplexu.

Globální výzkum podrobně popisuje šest z nejvíce alarmujících příkladů: Simpsonwood; Přiznání Dr. Julie Gerberding; korupce Dr. Poula Thorsena; whistleblower Dr. William Thompson; zpráva investigativní novinářky Sharyl Attkissonové; a uniklý dokument GlaxoSmithKline. Pro stručnost níže uvádíme pouze přehled Simpsonwoodu

V roce 2003, při zkoumání kontroverzní souvislosti mezi vakcínami a autismem – který navzdory opakovanému odmítnutí všemi orgány veřejného zdraví nadále přetrvával mezi rodiči a známými lékaři, protože míra autismu raketově vzrostla – obhájce veřejného zdraví Robert F. Kennedy, Jr. po masivním utajení, ke kterému došlo v červnu 2000 v Norcrossu ve státě Georgia.

Konference Simpsonwood – oficiálně Scientific Review of Vaccine Safety Datalink Information – zahrnovala špičkové vědce a zdravotnické úředníky z amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (“FDA”), amerického Centra pro kontrolu nemocí (”CDC”), britského ministerstva zdravotnictví a vedoucí farmaceutického průmyslu, všichni se sešli, aby diskutovali o výsledcích velké studie hodnotící negativní účinky thimerosalu, běžně používaného konzervačního prostředku na bázi rtuti ve vakcínách.

Přepis, který Kennedy objevil na základě žádosti zákona o svobodném přístupu k informacím, svědčí o mírné panice, která mezi publikem vypukla poté, co epidemiolog CDC Dr. Tom Verstraeten prezentoval výsledky své studie a shodil bombu: „Výběrová analýza naznačuje možnou souvislost mezi určitými neurologickými vývojové poruchy. Jmenovitě tiky, poruchy pozornosti, poruchy řeči a řeči a expozice rtuti z vakcín obsahujících thimerosal před dosažením věku šesti měsíců.“

Toto byl čtvrtý pokus doktora Verstraetena provést studii s cílem získat požadovaná data poté, co první tři tvrdošíjně ukázaly korelaci, kterou se snažil vyvrátit.

Zatímco farmaceutické společnosti, které vyráběly vakcíny obsahující thimerosal, nabídly odstranění závadné látky v září 1999, CDC jejich nabídku odmítlo , místo toho počkalo, až v roce 2002 vyprší platnost všech šarží vakcín obsahujících thimerosal, aby oficiálně ukončilo její používání.

Vědecké studie: Spojení mezi autismem nebo neurologickým a vývojovým poškozením a vakcínami, se zaměřením na těžké kovy používané ve vakcínových adjuvans

Pojďme se nyní podívat na další usvědčující důkazy spojující vakcíny s autismem a neurovývojovými chorobami a na systémové potlačování těchto důkazů.

Debata o vakcíně a autismu se omezila hlavně na dvě otázky: vakcínu MMR, po kontroverzích ohledně zjištění Dr. Andrewa Wakefielda v 90. letech, a toxikologii thimerosalu.

Související: UKHSA pobízí návštěvníky festivalů, aby dostali MMR vakcíny

Studie poukázaly na roli i jiných vakcín než MMR u autismu.  Lékaři z lékařského centra Stony Brook University zjistili, že kojenci mužského pohlaví očkovaní vakcínou proti hepatitidě B před rokem 1999 mají trojnásobně vyšší míru autismu než jejich neočkovaní vrstevníci. Riziko bylo větší u nebílých chlapců.

Související: Nejčastějším spouštěčem autismu je očkování v dětství. Zde je návod, jak vakcíny způsobují autismus

Obavy z thimerosalu slábnou, protože byl odstraněn ze všech vakcín kromě vakcíny proti chřipce, a dokonce ani vakcína proti chřipce nemůže vysvětlit rostoucí míru autismu.

Od roku 2001 autismus neustále roste. V roce 2000 to bylo 1 z 250 dětí. Od března 2023 klesla hlášená míra CDC na šokující 1 ku 36; jen před několika lety, v roce 2018, byla tato míra 1 ze 44 . Autoři výzkumného dopisu JAMA Paediatrics zveřejněného v roce 2020 zjistili, že tato míra je ještě vyšší: Zjistili, že autismus se vyskytuje u 3,49 procent dětí a dospívajících ve věku 3 až 17 let. To je 1 z 30 .

CDC tvrdí, že to dokazuje, že thimerosal není viníkem. Ignoruje australskou studii z roku 2012 publikovanou v časopise Toxicological and Environmental Chemistry, že dochází k přímému přenosu ethylrtuti (z thimerosalu ve vakcínách) z těhotných matek na embryo/plod. Americkou federální zdravotní politikou pro těhotné ženy zůstává očkování proti chřipce, které může obsahovat 25 mikrogramů rtuti.

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/09/01/childhood-vaccines-cause-autism-the-evidence-and-the-institutional-cover-up/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *