Bývalý poradce amerického ministra obrany vysvětluje pravdu o válce na Ukrajině

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

10.7.2023

The Big Picture udělal rozhovor s Douglasem Macgregorem, plukovníkem (v.) ve Virginii, a zeptal se ho: Jaká je pravda o válce na Ukrajině? Co se tam skutečně děje a má tato politika podpory pokračující války smysl?

Macgregor je profesionální vojenský bojovník se zkušenostmi z první války v Zálivu, vyznamenaný válečný veterán a bývalý poradce ministra obrany za prezidenta Donalda Trumpa. Je vypravěčem pravdy a během tohoto osobního rozhovoru říká pravdu o tom, co se skutečně děje v ukrajinské válce.

Pravda o válce na Ukrajině

Podle Velkého obrazu

Proč se Amerika přehnala do tolika zahraničních válek? Je to dobré pro USA? Proč bojují USA s Čínou o Tchaj-wan, s Ruskem o Ukrajinu? A proč se USA vkládají do záležitostí bezpočtu jiných národů a přitom zanedbávají své vlastní občany doma? Macgregor řeší toto šílenství.

Velký obraz s Jamesem Patrickem: Pravda o válce na Ukrajině | Doug Macgregor, 1. července 2023 (32 minut)

Válka na Ukrajině, zdůrazňuje Macgregor, si vybrala krutou daň na ukrajinském obyvatelstvu.  Ukrajina měla v 90. letech 90 milionů obyvatel. Po vzpourách, které vyvolal Soros a CIA v letech 2004 a 2014, klesl počet obyvatel na 33 milionů. Nyní s touto válkou klesla na 18 milionů.

Je čas prodiskutovat účel, kterému tato válka slouží. Pomáhá to Ukrajincům? Vzhledem k tomu, že za každého mrtvého ruského vojáka je zabito odhadem devět ukrajinských vojáků, musíme pochybovat o zdůvodnění tohoto konfliktu. Proč Zelenského vláda vytrvale posílá své vlastní mladé muže na jistou smrt? Jsou to činy vůdce, který se stará o své lidi?

Od doby Stalina nebo Hitlera nebyl žádný vůdce tak spokojený, že poslal své vlastní občany na porážku, jako Zelenskij.

Pokud nevyhladí současnou generaci ukrajinských mužů, Zelenskij jistě spoutá jejich vnoučata dluhem, který válka vyprodukuje. Veškerá vojenská podpora pro Ukrajinu jsou vlastně půjčky s úroky Ukrajině. Tato dluhová past, do které Zelenskyj umisťuje svou zemi, když ji ničí, zajistí ještě více korupce, daleko do budoucnosti, v zemi, která je již jednou z nejzkorumpovanějších.

Malý příběh ukrajinské ságy

Současný prezident Ukrajiny Zelenskyj byl dosazen k moci ukrajinsko-izraelským miliardářem jménem Ihor Kolomojskij , který herce obsadil jako hvězdu televizního pořadu, který financoval, s názvem „ Služebník lidu “. Zelenskyj v programu hraje mimořádně upřímného učitele s dětskou tváří, který získal ukrajinské prezidentství náhodou, když jeho studenti bez jeho vědomí zafinancovali jeho kandidaturu. Kolomojskij pak financoval stejnojmennou politickou stranu Sluha lidu a Zelenského dosadil za skutečného prezidenta Ukrajiny. Postava Zelenského, kterou v seriálu hraje, je vysoce moralistický „bojovník s korupcí“, motto, které jako skutečný prezident Ukrajiny obvykle opakuje.

James Patrick z Big Picture navštívil Ukrajinu během voleb a může vám říct, že všichni starší 30 let si mysleli, že celá ta šaráda je ostudou země, zatímco ti mladší 30 let naivně podporovali Zelenského. Víří podezření, zda Kolomojskij není poručíkem větších bankéřů v potravinovém řetězci, který tahá za nitky světového dění.

Ale k jakému účelu válka slouží? Pokud budeme sledovat peníze, pokud jde o ekonomické dopady této války, zjistíme, že vyvolala ostrý antagonismus mezi západní Evropou a primárním dodavatelem ropy a plynu, který pohání jejich ekonomiku: Ruskem. Konflikt tok nezastavil, ale jednoduše zvýšil cenu a ochromil západní Evropu.

To se shodovalo s  detonací ropovodu Nord Stream, jak zdokumentoval Seymore Hersh.  Kupodivu loni na podzim západoevropské vlády rozpoutaly propracovanou marketingovou kampaň, aby se „připravily na chladnou zimu“. Zdá se, že plán na čistou nulovou  ekonomiku, tj. nulový růst, se formuje docela dobře! Zdá se, že cílem politiky je spíše chudoba než prosperita. Ale bylo to všechno plánované?

Podívejte se na TENTO rozhovor 2019, kde Oleksij Arestovyč, hlavní poradce Zelenského, jen tak mimochodem řekl, že vyprovokují ruskou invazi, která povede k devastaci Ukrajiny. Člověka to vede k zamyšlení, zda Zelenskyj záměrně nesabotuje svou vlastní zemi ve prospěch větších ryb, které ho ovládají, s úmyslem dále ekonomicky devastovat západní Evropu.

Vzhledem k tomu, že západoevropští politici jsou v této nesmyslné válce zdánlivě neschopní potápět své vlastní národy, je jedna věc jistá: pár vyvolených v tomto nepořádku vydělává tuny peněz, zatímco lidé trpí. Jakmile válka skončí, mezinárodní banky vydělají více peněz na obnovu nepořádku, který nadělaly na začátku!

Jak dlouho budou lidé dovolovat svým politikům sabotovat země, o kterých tvrdí, že zastupují?

Jak uzavírá Douglas Macgregor, je čas, abychom přestali financovat smrt v zahraničí a zaměřili se na život doma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *