, , , , , , , ,

Michal Svatoš:Zelenskyj pláče! Washington včera oznámil, že nedostane ani peníze, ani bomby! Češi budou plakat také, ale z jiného důvodu!

Michal Svatoš:Zelenskyj pláče! Washington včera oznámil, že nedostane ani peníze, ani bomby! Češi budou plakat také, ale z jiného důvodu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.10.2023

Vložil:  

Podle amerických konzervativních politických analytiků nedostane Kyjev z USA potřebné miliardy na prodlužování války s Ruskem nejméně do začátku léta 2024. Také naváděné bomby GLSDB, které vystřelují raketomety HIMARS do vzdálenosti 160 km, a s nimiž Zelenskyj slíbil Pentagonu Putinovi vypálit Krym, a které mu Washington písemně slíbil dodat už na jaře 2023, také nebudou. Jednak se US korporaci Boeing první bomby GLSDB podařilo vyrobit až tento týden, a jednak se mezitím ukázalo, že Putin dokáže většinu západních zbraní naváděných systémem GPS na ruské cíle, elektronicky přesvědčit, aby se raději obrátily a začaly ničit své tvůrce. Bomby GLSDB, Zelenským lidu Ukrajiny slíbené zázračné Wunderwaffe, se tak musejí nejprve v USA testovat, na koho budou vlastně padat, a to podle sdělení Boeing potrvá nejméně několik měsíců.

Hrdina Ukrajiny Lev Paško, vůdce 12. brigády AZOV včera přiznal, že AZOV už má poslední 2 obrněná vozidla a ještě ke všemu nevalné západní kvality!

Ke všem jobovkám, které se nyní na Kyjevskou Soldatesku hrnou ze všech světových stran, se včera přidal i hlas vůdce elitní 12. brigády AZOV. Hrdina Ukrajiny, Lev Paško, který byl 21. září 2022 propuštěn Putinem ze zajetí,  si včera v ukrajinských médiích trpce postěžoval, že takhle to už dál nejde, protože hrdinové AZOV už mají poslední 2 obrněná vozidla a ještě ke všemu nevalné západní kvality, a novou výstroj, zbraně i munici si musejí bojovníci AZOV kupovat sami, protože Západ jim už nic nedodává!

Vůdce Soldatesky Zelenskyj včera ze špatných zpráv propadnul hluboké depresi a v japonských médiích si postěžoval, že: Všichni si uvědomujíže (na Západě) zapomněli na Ukrajinu, a zaměřili se na situaci na Blízkém východě. Věřím, že to je přesně to, co Rusko chtělo, a je mi líto, že svého cíle dosáhlo!

Špatná nálada v kyjevském bunkru pramení i z dalšího překvapivého zjištění amerických novinářů, kteří zjistili, že jedním z hlavních nákupčích sankciované ruské ropy, který ji nakupuje za nedovoleně vysoké, sankcemi zakázané ceny, je samotný Pentagon! Podle posledních zpráv z USA jsou sankce na ruskou ropu kontraproduktivní, a jediné k čemu vedly, bylo zvýšení světových cen ropy, utužení spojenecké Osy Moskva-Rijád-Teherán-Abú Dhabí, a obrovské v minulosti nevídané zisky pro státní rozpočty Ruska, (větší než před zavedením sankcí), a Saudské Arábie, (nejvyšší za 8 posledních let). 99% ruské ropy se prodává za cenu vyšší než 60 USD za barel, jak světu nařídil Brusel a Washington. Obě mocnosti jsou tak světu pro smích!

Mezinárodní agentura pro energii  v posledních týdnech varuje, že celosvětová poptávka po ropě, v důsledku vysokých cen, udržovaných Putinovými spojenci, zkolabuje, a s ní se zhroutí i západní ekonomika. Putin a jeho ropní spojenci tvrdí, že na vině vysokých cen ropy je západní politika Green Deal a sankcí proti Rusku, protože nikdo nemá nyní zájem investovat do nových ropných vrtů a zvyšovat produkci. Saudové tvrdí, že v důsledku útoků Západu proti spotřebě ropě a plynu, jim nezbývá než maximalizovat své zisky vysokými cenami, dokud to ještě jde, aby získali potřebné miliardy k přechodu na obnovitelné energie! Ze všeho je tak jasné, že dokud potrvá válka na Ukrajině, Evropané, a zejména Češi a Slováci budou platit vysoké ceny za energie, jejich průmysl se zhroutí, a až válka skončí, budou na tom stejně bídně jako Ukrajinci, a ještě ke všemu budou bez práce!

Nouriel Roubini, který předpověděl, jak krizi 2008, tak drahotu 2022, před týdnem u George Sörose předpověděl, že vzhledem k obrovskému zadlužování západních zemí, se současná krize ještě prohloubí, a bude ještě mnohem silnější, než poslední krize v roce 2008.

V Česku díky Fialovému Kazisvětovi už krachuje jeden podnik za druhým. Ostravská huť Liberty je na pokraji krachu! 6000 lidí v jednom z nejzanedbávanějších regionů republiky, ze kterého si pražští politici dělali celá léta jen pokladničku pro své parlamentní kšefty a podvody – privatizace OKD atd. – dostane ránu z milosti! Aby se huť Liberty znovu rozjela potřebuje miliardy, a hlavně levné koksovatelné uhlí, levnou rudu, levné energie a levnou ocel! Bez levné ruské oceli se dnes Česko neobejde, a Fiala se už připojil k Belgii a Itálii, a pověřil Síkelu, aby v Bruselu loboval proti sankcím na ruskou ocel, bez jejíhož dovozu je ČR po vyhasnutí pecí Liberty, naprosto v konci! Fiala tak opět projevil naprostou ekonomickou tupost celé své vlády. Dovoz ruské oceli, místo výroby vlastní oceli, českou ekonomiku nezachrání! Jediným řešením je okamžité zprovoznění Nord Stream a dovoz všech komodit levných ruských energií a surovin a obnovení exportu evropských výrobků do Ruska!! V ČR padá stavebnictví – pád výroby stavebních materiálů o 50% znamená ještě horší krizi, než v roce 2008, viz předpověď Roubiniho! Po pádu stavebnictví, s odstupem několika málo měsíců vždy padají ostatní průmyslové podniky! Pokud stavebníci už uzavřeli 3 ze 4 svých podniků, a chystají se zavřít i 4! Kdy zavře Škodovka? Brzy!!! Ostatně šéf VW Schaffer už oznámil 27. listopadu zefektivňování výroby, a uzavírání podniků a propouštění! Místo výstavby gigafaktory v Plzni, jak se chvástal ještě v létě Fiala, se bud zavírat a propouštět!! Fialový Kazisvět se tak vepíše do dějin, jako politik, který za dva roky zničil Česko!

Co dělat!? Budu odpovídat v sobotu od 09.00 v Nymburce 2.prosince v hotelu Magnolia. Těším se na Vás.

Je pátek, 1. prosince, 06.24 hodin ráno. Mějte krásný den! Moje poslední pořady:  U Hájka na Protiproudu z 22. listopadu, a na Petr Bureš TV ze 17. listopadu najdete zde.   Naše analýzy čte odhadem nejméně 10 tisíc lidí denně. Kdyby každý přispěl desetikorunou měsíčně, nebyly by starosti. Protože tomu tak není, a doba je fialově zlá, o to víc děkuji od srdce těm čtenářům, kdo nás i v dnešní těžké době podporují, aby naše analýzy mohly i nadále pokračovat!

Mail na mne kpv0249@gmail.com

Kdo naše analýzy publikuje, prosím, ať uvede jejich zdroj a nemění jejich obsah!

Děkujeme Vám za pomoc! Vaše dary nám umožňují Vás informovat! Demokracie umírá ve tmě! Bez informací se nemůžeme správně rozhodnout, koho volit! Proto se snažíme informovat o všech! Nesloužíme žádné straně ani hnutí. Pokud někoho podporujeme, jde pouze o jednotlivé osoby, které osobně známe. Děkujeme, že naše pořady sledujete a naše články čtěte. Naši činnost můžete podpořit darem na účet 2601593605/2010, IBAN CZ7720100000002601593605, BIC FIOBCZPPXXX, Své platby prosím označte slovem DAR. Děkujeme! Všechny překlady jsou volné a v kontextu.

 

ZDROJ:https://www.michalapetr.com/map-1846-zelenskyj-place-washington-vcera-oznamil-ze-nedostane-ani-penize-ani-bomby-cesi-budou-plakat-take-ale-z-jineho-duvodu/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *