Koncentrace lidských spermií klesly za posledních 50 let o 50 %, částečně za to mohou pesticidy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

30.11.2023

Ethan Huff 

Nový výzkum z Virginie zjistil, že komerční pesticidy používané v zahradách, na trávnících a jinde v domovech lidí a kolem nich drasticky snižují počty mužských spermií.

Melissa Perry, děkanka College of Public Health na Univerzitě George Masona (GMU) ve Fairfaxu, zjistila, že za posledních 50 let přispělo používání těchto chemikálií doma k ohromujícímu 50procentnímu snížení koncentrace spermií.

„Během 50 let klesla koncentrace spermií na celém světě asi o 50%,“ poznamenal Perry. „Co není známo, je viník.“

„Ačkoli pravděpodobně existuje mnohem více přispívajících příčin, naše studie prokazuje silnou souvislost mezi dvěma běžnými insekticidy – organofosfáty a N-methylkarbamáty – a poklesem koncentrace spermií.“

(Související: Chcete vědět, co ještě ničí počet spermií u mužů? Vakcíny proti COVID. )

Chemikálie, chemikálie, všude

Organofosfáty, pokud je neznáte, patří do chemické třídy, která je považována za nejpoužívanější na světě. Obsahují hlavní složky nejen pesticidů, ale také herbicidů, insekticidů a nervových plynů a používají se také k výrobě plastů a rozpouštědel.

„Široce se používají v zemědělství na plodinách, které jíme,“ vysvětlil Perry. „Používáme je ve stavebních aplikacích v domácnostech a budovách, bytových domech a také při údržbě okrasných trávníků. Jsou k dispozici pro spotřebitele, takže expozice organofosfátům byla prokázána jako poměrně rozšířená.“

Výzkum, který byl publikován v časopise Environmental Health Perspectives , přidává další důkaz, který vysvětluje, proč se muži na celém světě rychle stávají ne -muži. Jsou chemické látky v plodinách také spojeny s rostoucí mírou transgenderismu?

Víme, že od 70. let 20. století hustota spermií konkrétně na celém Západě prudce klesla. Během této doby se „lepší život prostřednictvím chemie“ skutečně rozmohl a syntetické chemikálie se začaly objevovat všude, včetně potravin s příchodem geneticky modifikovaných organismů (GMO).

Nedostatečný počet spermií je spojen s neplodností a dalšími vážnými zdravotními riziky, jako je rakovina varlat. S tímto fenoménem byly spojeny nejrůznější chemikálie narušující endokrinní systém neboli EDC – a EDC jsou v dnešní době všude , nejen v chemikáliích pro plodiny.

Tato konkrétní studie se zabývala konkrétně chemickými látkami pro plodiny, ale je důležité poznamenat, že se jedná pouze o jeden díl velmi rozsáhlé a pravděpodobně velmi složité hádanky, kterou většina lidí nedbá na to, aby ji plně pochopila.

Další studie zveřejněná v roce 2019 zjistila, že produkty osobní péče pro ženy poškozují také jejich reprodukční zdraví. Nejen muži, ale i ženy, jinými slovy, jsou pod útokem „vědy“.

A nyní existují obavy, že se mRNA skrývá v mase, protože operace Warp Speed ​​a „pandemie“ koronaviru Wuhan (COVID-19) byly použity k normalizaci používání „vakcín“ mRNA u zvířat používaných k jídlu.

Kůže je mimochodem největším orgánem těla, takže mazat se do ní věcmi, které jsou toxické, zjevně nemá smysl. Dělá to však příliš mnoho žen, a proto se potřebují naučit fakta o VDO a jak se jim vyhnout, což lze provést pomocí užitečných zdrojů, jako jsou ty, které poskytuje pracovní skupina pro životní prostředí (EWG).

„Chemikálie narušující endokrinní systém mění fungování endokrinního systému,“ vysvětluje jiný zdroj. „Některé EDC jsou chemicky podobné našim hormonům a napodobují jejich účinky v těle. Jiné blokují působení hormonů, zvyšují nebo snižují jejich hladinu nebo ovlivňují reakci těla.“

Moderní svět je téměř ve všech směrech protimužský. Více se dozvíte na Collapse.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

100%fedup.com

NaturalNews.com

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *