, , , , , ,

„Měl jsem pocit, že umírám“: Fotograf, kterou zranil COVID Booster, se vydal na misi za změnu očkovací politiky.

„Měl jsem pocit, že umírám“: Fotograf, kterou zranil COVID Booster, se vydal na misi za změnu očkovací politiky.

V rozhovoru pro The Defender popsal minneapoliský fotoreportér Craig Norkus vysilující zdravotní problémy, které zažil po druhém očkování vakcínou COVID-19, měsíce chybných diagnóz a to, jak nakonec našel účinnou alternativní léčbu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.6.2024

John-Michael Dumais

Craig Norkus, zkušený fotoreportér televizních zpráv z Minneapolis, byl velmi zdatným a svalnatým amatérským sportovcem až do chvíle, kdy v listopadu 2022 dostal druhý booster Moderna mRNA COVID-19.

Jen několik dní po výstřelu začal Norkus pociťovat bolesti hlavy a drenáž dutin spolu s návaly horka a chladu. Moc o tom nepřemýšlel.

Na Den díkůvzdání se však jeho stav dramaticky zhoršil. Začal pociťovat extrémní vyčerpání, svalovou slabost a duševní mlhu. Koncem prosince musel požádat o invalidní dovolenou ze zaměstnání.

„Byla to náhlá, zvláštní změna – tísnivá agónie,“ řekl. „Najednou jsem měl pocit, že umírám,“ řekl.

Norkusovo pátrání po správné diagnóze a léčbě ho zavedlo přes frustrující cestu s mnoha lékaři a specialisty, kteří nebyli schopni určit příčinu jeho stavu.

S pomocí svého partnera a houževnaté vytrvalosti při hledání řešení nakonec našel praktika, který identifikoval jeho příznaky jako známky poškození vakcínou .

Lékař předepsal nekonvenční léčbu, která loni v létě dokázala zmírnit většinu Norkusových příznaků a vrátit ho zpět do práce.

Na konci loňského roku Norkus utrpěl vážnou recidivu. Ale s některými novými způsoby léčby se začíná cítit více jako své bývalé já. V době rozhovoru s The Defender byl zpátky v práci dva týdny.

Společnost Norkus věří, že vše se děje z nějakého důvodu, a využívá této zkušenosti ke zvýšení povědomí o rizicích vakcíny, pomoci zraněným vakcínou a ukončit štít odpovědnosti farmaceutických společností.

„Teď je to v mé hlavě?“

Když se Norkusův stav koncem roku 2022 zhoršil, podnikl několik cest do zařízení urgentní péče, ale návštěvy nepřinesly žádnou odpověď. Měl negativní test na COVID-19 , byla mu předepsána antibiotika a poslán domů. Ale jeho příznaky přetrvávaly.

Mezi prosincem a lednem 2023 Norkus provedl řadu návštěv u svého lékaře primární péče, který provedl „desítky a desítky“ krevních testů, ale nedokázal určit příčinu jeho nemoci.

Norkus zoufale po odpovědích vyhledal pomoc specialistů, včetně neurologů, kteří nemohli poskytnout definitivní diagnózu.

Jeden lékař změnil na poslední chvíli osobní schůzku se Zoomem a pokusil se provést neurologické testy „přes obrazovku mého počítače“. Diagnostikoval Norkusovi migrény a potenciálně Parkinsonovu chorobu , předepsal léky a řekl Norkusovi, aby se za tři měsíce hlásil.

Norkus odmítl vyplnit předpisy, později se dozvěděl, že léky mohly způsobit mnoho škod. Nyní se také domnívá, že tříměsíční čekání se mohlo stát osudným.

Jiný specialista, „prominentní univerzitní neurolog“, kterého musel „tahat za nitky“, aby viděl, nařídil komplexní sérii skenů a testů, aby vyloučil závažné stavy , jako jsou mozkové nádory, amyotrofická laterální skleróza (ALS), rakovina a roztroušená skleróza –“ všechny ty opravdu děsivé věci,“ řekl.

Když byly všechny testy negativní, doktor řekl Norkusovi, že s ním nic není, a řekl: „Musíte navštívit psychoterapeuta.“

„Říkal jsem si: ‚Jsem blázen?‘,“ vzpomínal Norkus. „Po vší té fyzické nemoci, kdy se nemůžu ani pohnout, je to teď v mé hlavě?“

Po šesti neúspěšných pokusech najít odpovědi od lékařů se Norkus cítil zničený a zlomený.

„Okamžik, který změní život“

v dubnu 2023 se Norkus konečně spojil s Dr. Jeffrey Kotulskim z Mezi mosty Healing Center v Mankato, Minnesota. Popsal integrativního holistického osteopata a bývalého lékaře Mayo Clinic jako „geniálního a soucitného“.

„Mému sedmému lékaři – doslova v dubnu 2023 – trvalo diagnostikovat, co se se mnou děje,“ řekl. „Velmi mě objal a řekl, že mi může pomoci.“ Uvědomil jsem si, že nejsem blázen a někdo to věděl.“

Norkus řekl, že setkání s Kotulskim bylo „momentem, který změnil život“. Vzpomínka vzbuzuje hluboké emoce dodnes.

Kotulski si udělal čas, aby důkladně přezkoumal Norkusovu lékařskou anamnézu a krevní obraz, nakonec diagnostikoval nežádoucí reakci na vakcínu mRNA a vyvinul léčebný plán přizpůsobený jeho specifickým potřebám.

Pod Kotulského péčí Norkus podstoupil řadu léčeb, které zahrnovaly mimotělní okysličení krve a ozonizaci , peptidovou terapii , infuze methylenové modři a další terapie zaměřené na pomoc jeho tělu vyléčit se z vedlejších účinků vakcíny.

„Peptidy jsou řetězce aminokyselin, které pomáhají budovat tělesnou tkáň podobným způsobem jako růstové faktory,“ vysvětlil Norkus. „Také snižují zánět.“

Po pouhých šesti týdnech léčby Norkus zotavil hodně ze své síly a vytrvalosti a mohl se vrátit do posilovny. „Bylo to úžasné,“ řekl.

Do června 2023 se Norkus zotavil z velké části svého zdravotního stavu před nemocí a mohl se vrátit do práce.

Relaps vede k nové účinné léčbě

Navzdory slibným výsledkům Kotulski varoval Norkuse, že dlouhodobé účinky vakcíny jsou stále neznámé a že může dojít k recidivě.

Toto varování by se ukázalo jako prozíravé. V listopadu 2023 se Norkusův stav začal znovu zhoršovat. V prosinci byl nucen znovu čerpat invalidní dovolenou.

Na začátku roku 2024 Norkus zopakoval některé ze stejných terapií, které dobře fungovaly v předchozím roce. Do března se však jeho stav příliš nezlepšil. Kotulski nasadil „novou zbraň ve svém arzenálu“ zahrnující růstové faktory a plazmové injekce bohaté na krevní destičky spolu s hormonální terapií. Viděl okamžité zlepšení.

Norkus také požádal o radu Bryana Ardise , chiropraktika v důchodu, certifikovaného akupunkturistu a odborníka na výživu, který navrhl použití nikotinových náplastí, aby pomohly uvolnit toxiny z vakcíny od nikotinových receptorů v jeho těle. Náplasti měly okamžitý účinek, přivedly jeho zdraví „téměř ke 100 %“ a dokonce odstranily některé vedlejší účinky jeho jiných léčebných postupů, jako je drenáž dutin a tinnitus.

Když Norkus po sedmi dnech přerušil experiment s nikotinovými náplastmi, vedlejší účinky se vrátily a cítil se „opravdu špatně“. Společnost Ardis doporučila pokračovat v náplastech a také užívat prášek z jablečného pektinu a BioDefense , produkt navržený tak, aby pomohl zabránit replikaci spike proteinů a odstranit toxiny.

Norkus řekl, že se momentálně cítí velmi dobře. „Mám všechny fyzické důkazy, které potřebuji, abych věděl, že doktor Ardis přesně ví, o čem mluví.“

„Vše, co pomohlo, nebylo hrazeno“ pojištěním

Nové terapie přinesly Norkusovi další finanční zátěž – jeho pojištění je nekrylo.

„Všechno, co mi správně nediagnostikovalo nebo nepomohlo mé utrpení, bylo alespoň nějakým způsobem hrazeno pojištěním,“ řekl. „Vše, co pomohlo, nebylo pokryto.“

Norkus řekl, že mi „překvapuje, že to může být doslova možné“, a zdůraznil, že tento rozdíl v pojistném krytí potřebuje více uznání.

Další lidé postižení vakcínou, se kterými se setkal prostřednictvím skupiny Team Humanity , „jsou na tom hůř než já [a] momentálně nemohou nic dělat, protože na to nemají peníze.

Norkusovi bylo řečeno, že US Food and Drug Administration neuznává platnost postupů, které mu pomáhají, a kategorizuje je jako „experimentální“.

„Neobtěžují se dělat další výzkum, aby z nich udělali neexperimentální, legitimní léčbu,“ řekl. „A to je tragické.“ To je selhání ve zdravotnictví.“

„Žena se zlatým srdcem“

Během své trýznivé cesty Norkus vděčí své partnerce Christine za neochvějnou podporu a povzbuzení. „Našel jsem doslova ženu se zlatým srdcem,“ řekl.

Navzdory tomu, že jejich vztah byl méně než šest měsíců, když začala jeho zdravotní krize, Christine vlastní zkušenosti, včetně ztráty syna na rakovinu ve věku 17 let, ji vybavily znalostmi a empatií, aby se mohla orientovat v lékařském systému.

„Vlastně jsem nechal dva doktory, aby mi udělali opravdu škodlivé věci,“ řekl Norkus. „A kdyby mi Christine neukázala, jak v takových situacích obhajovat, mohl jsem mít mnohem větší potíže, než jsem teď.“

Christinina péče přesahovala Norkusovu fyzickou pohodu. Její neutuchající pozitivita a opravdová láska mu sloužily jako záchranné lano v jeho nejtemnějších chvílích, kdy „byl touto nemocí tak poražen, že [neměl] nic pozitivního, co by mohl dát“.

Christine ho držela každou noc a ujistila ho, že jsou před námi lepší dny.

‚Stačí, aby padlo jedno domino‘

Norkusovy zkušenosti ho motivovaly k tomu, aby se stal obhájcem ostatních, kteří trpí nežádoucími reakcemi vakcíny.

„Jako věřící člověk se domnívám, že jste někdy v situaci, kdy můžete zažít věci, abyste pomohli druhým lidem,“ řekl.

Spojil se se skupinami jako Team Humanity a React 19 , které poskytují podporu a zdroje lidem v podobných situacích.

Ale řekl, že jeho a Team Humanity úsilí přimět zákonodárce Minnesoty, aby naslouchali postiženým vakcínou, bylo obtížné, „protože si myslí, že jde o sebevraždu v kariéře“.

„Pořád nás odkazují na federály,“ řekl, i když jim řekl, že „federálové nebudou nic dělat.“

Při vystupování narazil také na odpor a cenzuru ze strany platforem sociálních médií a svého vlastního zaměstnavatele.

Nedávná žaloba v Kansasu proti společnosti Pfizer mu dala naději, řekl. „K ukončení tohoto směšného zákona stačí jedno domino

Norkus také zdůraznil, že je důležité, aby se pacienti a jejich rodiny a přátelé stali vzdělanými zastánci alternativních řešení

„Lékařský systém je rozbitý,“ řekl. „A když si vezmete, co říká jeden doktor, můžete být v mnohem horším stavu, než jste byli původně.“

Norkus plánuje napsat knihu a pokračovat ve veřejném projevu a obhajovat změnu vládní politiky týkající se poškození vakcínami.

 

 

 

ZDROJ:

https://childrenshealthdefense.org/defender/craig-norkus-moderna-covid-vaccine-injury/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *