, ,

Proč se Brigitte Macron říká „on“: v archivech byla nalezena nová fakta o Jean-Michel Tronierovi

Proč se Brigitte Macron říká „on“: v archivech byla nalezena nová fakta o Jean-Michel Tronierovi

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

 

17.3.2024

Skutečné jméno manželky francouzského prezidenta Brigitte Macronové je Jean-Michel Trogneux: tato teorie hoří už tři roky.

„KP“ se ponořil do tématu, archivů a důkazů. Oh, je toho tady hodně popleteného. Vliv Rothschildů, špioni v uniformách, chybějící dokumenty… A samozřejmě nikdo nebude popírat, že spojenectví Emmanuela Macrona s Brigitte patří k nejzáhadnějším v moderní historii.

ZAHRAL ROLI STRAŠÁKA

   Fotografie Brigitte Macronové v roce 2019 na recepci v Elysejském paláci si můžete prohlédnout donekonečna GLOBAL LOOK PRESS

Režie Virginie Linard, autorka filmu „Brigitte Macron. Francouzský román,“ začala jej natáčet po zvolení nového francouzského prezidenta v roce 2017. Vyžádal jsem si materiály z Elysejského paláce. „Nikdy v životě jsem se nesetkal s takovými potížemi,“ přiznal režisér. – Potřeboval jsem fotky Brigitte v mládí, s malými dětmi… Bohužel jsem nic nedostal. Vše, co souvisí s jejím dřívějším životem, je v neproniknutelné temnotě.“

   Svatební dort byl z nějakého důvodu ozdoben čertovskými rohy.  Foto: rámeček videa

Ale je snadné najít video z Macronovy svatby na internetu (2007). Svatební dort byl z nějakého důvodu ozdoben čertovskými rohy, což později dalo podnět k novým fantastickým spekulacím. Ženich pronese přípitek: „Manželství s Brigitte vypadá neobvykle, náš pár není úplně normální, přesto existuje.“

Lidé z PR se snažili ze všech sil vyhladit „abnormalitu“ páru. Na jejich popud francouzský tisk – od Le Monde po Libération – když Emmanuel za svého předchůdce Hollanda dělal politickou kariéru, napsal: Macron se zamiloval do svého o 20 let staršího učitele.

Až když došlo na prezidentskou kampaň, vyplaval na povrch Brigittin rodný list. Věkový rozdíl mezi manželi se ukázal být 25 let.

Zajímavostí je, že ve hře Brigitte, která vedla divadelní skupinu, hrál mladý Emmanuel roli… strašáka – doslova. Veřejnosti však nebyla ukázána jediná fotografie společných budoucích manželů během Macronových studií v Amiens. Příliš citlivé téma.

MANŽEL DUCHA

   Svatba Brigitte a Andre-Louise Ozierových (uprostřed), 1974 Osobní archiv

Tezi „Brigitte Macronová není vůbec Brigitte“ předložili v roce 2021 novinář Xavier Poussard a amatérská vyšetřovatelka Natasha Rey. Poussard zveřejnil v publikaci Fakta a dokumenty fotografii rodiny Trogneuxů (dívčí jméno madame Macronové). Na klíně její matky je malá holčička, její rysy obličeje se ještě „neusadily“. Ale starší bratr stojící vlevo, stejný Jean-Michel Trogneux, je plivající obraz první dámy Francie.

A tady je verze pro vás: Brigitte Trogneux zemřela už dávno, v šedesátých letech, a její bratr si přivlastnil její identitu…

   Brigitina rodina Osobní archiv

Když Brigitte potkala Macrona, byla vdaná za bankéře Andre-Louise Oziera. Porodila mu tři děti. Bankéř je fiktivní postava, tvrdí konspirační teoretici. S Brigitte byli manželé 32 let, ale o Ozierovi nelze najít téměř žádné informace. Pouze jedna fotka – ze svatby, žádné stopy na sociálních sítích ani matrikách. Elysejský palác ale novinářům ukázal další záběr Oziera v domácím prostředí. Se sekačkou na trávu. Ale… na svatební fotce nikdy nevypadá jako on.

Na podzim roku 2020 se to stalo známým: Brigittin bývalý manžel zemřel před jedenácti měsíci (!) a byl tajně pohřben.

Dobře, manžel je fiktivní, svatební fotka je fikce, ale odkud potom pocházejí děti? A jak se skrývala smrt skutečné Brigitte?

TAJNÝ AGENT A „STÍNOVÝ STÁT“

   Poté, co byl Macron zvolen prezidentem, France 3 ukázala „dokumentární záběry“ Brigitina bývalého manžela.  S Ozierem ze svatební fotografie nemá nic společného.  fotografie: rámeček videa

Konspirační teoretici mají odpověď na všechno. Skutečná Brigitte onemocněla a zemřela v roce 1961. Rodina to tajila, aby se ochránila před podezřením ze špatného zacházení s dítětem – bylo to snadné, v obdobách francouzských matričních úřadů byl nepořádek s úmrtními listy.

Jean-Michel byl hluboce zasažen odchodem své sestry. Aby se odreagoval, byl poslán studovat do Alžírska. Tam se teenager dostal pod vliv agenta tajné služby Jeana-Louise Oziera (jeho otec a bratr byli francouzští špióni v Africe – s velkými konexemi v elitě metropole).

Ten samý Ozier přišel s „falešným manželem Brigitte“ s vlastním příjmením a z nějakého důvodu – zde konspirační teoretici opravdu stagnují – dal své vlastní děti k adopci. Úkolem „učitele vlkodlaků“ bylo údajně infiltrovat elitní školy ve Francii, identifikovat nadějné teenagery a ovlivnit je, integrovat je do stínového státu.

Emmanuel se ukázal jako vhodný cíl. Byl vybrán na volné místo v bance Rothschild, získal nevyslovený titul „Mozart financí“, vydělal tři miliony dolarů – zde začal jeho vzestup do výšin politiky.

Mimochodem, mezi Brigitinými studenty byl syn nejbohatšího muže na světě Bernard Arnault. Od té doby jsou silnými přáteli.

Jean-Michel Tronier nakonec v osmdesátých letech nasadil masku své sestry. Od té doby po něm v dokumentech nejsou žádné stopy.

MADAME JDE DO PROTIÚTOKU

Prezidentova manželka nenechala útok bez odezvy. Archivy, které předtím nereagovaly na žádosti insinuátorů, začaly chrlit certifikáty jeden za druhým. Ukázalo se, že „vypařený“ Jean-Michel Trogneux je dvakrát ženatý otec pěti dětí. V roce 2022 našel Blast dům v Amiens, kde žije : „Jméno je napsáno na ceduli u zvonku.“

Na hlavní konspirační teoretičku Natashu Rey, která se roky věnovala odhalení Brigittina tajemství, si u soudu osobně stěžovala madame Macronová, stejně jako její děti a… notoricky známý bratr Jean-Michel. Pro začátek byla Nataše udělena symbolická pokuta 460 eur.

Prezidentova manželka prohrála začátkem března i druhý soudní spor. Chtěla odškodnění za „narušení soukromí a zneužití fotografií“. Základ verdiktu byl ale formální, soud naznačil: bylo třeba podat žalobu podle jiného článku – pro pomluvu. Sloužila mu i madame Macronová.

A ona, její potomstvo a Emmanul rozhořčeně nazývají argumenty svých odpůrců „lži“ a „výmysly“.

Máme ale ještě minimálně dvě otázky. Proč neexistuje žádná fotografie nebo současné video Jean-Michel Trogneux? A proč Brigitte Macronová ani nevyjádřila soustrast nad smrtí otce svých dětí?

Možná tucker Carlson dostane odpovědi. France Soir napsal, že na toto téma připravuje velký program.

Autor: Irina RINAEVA

ZDROJ:https://dzen.ru/a/Zfb73tUUziZwowLz?share_to=telegram

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *