Oběť Epsteina byla použita k „získání informací o vydírání“ o „prominentních amerických politicích“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

5. ledna 2024

Stejně tak prezidenti a premiéři.

Nové informace zveřejněné v rámci druhého kola Epsteinových dat ukazují, že dospívající dívka byla použita k „získání potenciálních informací o vydírání“ na „prominentních amerických politicích“ a dalších světových vůdcích.

Podle obvinění oběti „Epstein také sexuálně obchodoval s tehdy nezletilou Jane Doeovou, čímž ji zpřístupnil k sexu politicky propojeným a finančně mocným lidem.

Cílem operace bylo dostat mocné lidi do kompromitujících pozic a tyto informace pak použít proti nim.

„Účelem Epsteina při „půjčování“ Jane Doe (spolu s dalšími mladými dívkami) tak mocným lidem bylo zavděčit se jim za účelem obchodního, osobního, politického a finančního zisku a také získat informace o potenciálním vydírání,“ uvádí dokument. .

Dokument zdůrazňuje, že Jane Doe #3 byla prodána „pro sexuální účely mnoha jiným mocným mužům, včetně řady významných amerických politiků, mocných obchodních manažerů, zahraničních prezidentů, známého premiéra a dalších světových vůdců“.

Většina jmen zmíněných „mocných lidí“, zejména prezidentů a premiérů, nespatřila světlo světa.

Jak dokumentujeme ve videu níže, existuje velká šance, že informace o nich jsou obsaženy na pevných discích a CD, které byly vyfotografovány FBI během jejich nájezdu na Epsteinovo sídlo v New Yorku v červenci 2019.

Materiál však následně zmizel a Epsteinův právník jej vrátil až o několik dní později, pravděpodobně byl vydrhnut.

Zdůrazňujeme také, jak byl Epstein pravděpodobně najat izraelskou rozvědkou prostřednictvím svého spojení s Robertem Maxwellem, aby provedl kompromat jménem Mossadu.

Podle bývalého izraelského špióna Ariho Ben-Menashe vedl Epstein na příkaz Mossadu „složitou zpravodajskou operaci“ a jeho primární rolí se stalo „vydírání amerických a dalších politických osobností“.

Stále víří otázky, proč by to „největší spojenec Ameriky“ udělal.

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com