, , ,

Vakcíny bez jehel jsou tady… lékařské jedy lze nyní podávat pomocí ultrazvuku

Vakcíny bez jehel jsou tady… lékařské jedy lze nyní podávat pomocí ultrazvuku

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.12.2023

 Ethan Huff /

Ochota veřejnosti nechat si píchnout kdo ví co z očkovacích jehel klesá. Vědci tak nyní vyvíjejí vakcíny bez jehly, o kterých tvrdí, že mohou být do těla člověka dopraveny pomocí ultrazvuku.

Na nedávné akci Acoustics 2023 v Sydney vědci představili koncept spolu s tiskovou zprávou Americké akustické společnosti (ASA), která akci spolu s Australskou akustickou společností pořádala.

„Vědecká konference sdružuje akustiky, výzkumníky, hudebníky a další odborníky z celého světa,“ píše se v tiskové zprávě.

„Během pobytu v Sydney popíšou svou práci na různých tématech, včetně bezjehlové ultrazvukové aplikace vakcíny, automatizovaných mashupů popových písní, dopadů akustického designu ve věznicích a sluchových senzorických augmentací na podporu stolních tenisových her pro lidi se ztrátou zraku.“

Darcy Dunn-Lawless, doktorand na Institutu biomedicínského inženýrství Oxfordské univerzity , prezentoval zjištění svého týmu – zjištění, která byla odhalena na konferenci – v příspěvku , který poskytuje přehled experimentu a toho, jak by mohl změnit způsob, jakým jsou vakcíny dodávány.

(Související: Podívejte se na naši dřívější zprávu o bezjehlových vakcínách, které vyvíjí National Institutes of Health [NIH] ve spolupráci s miliardářským eugenikem Billem Gatesem.)

Připravte se na to, že budete „probodnuti“ kůží

Dunn-Lawless a jeho kolegové pro svůj experiment provedli in vivo (v živém organismu) testy, které podle nich vyvolaly větší imunitní odpověď než konvenční injekce, ale se 700krát méně molekulami vakcíny.

Jinými slovy, je potřeba mnohem méně očkovacího materiálu při použití ultrazvukové aplikace spíše než injekční aplikace – a jak nám bylo řečeno, účinky jsou mnohem větší s ultrazvukem.

Ultrazvukový model aplikace vakcíny, známý jako kavitační přístup, je považován za účinnější než injekční aplikace, částečně kvůli imunitně bohaté kůži, na kterou ultrazvuk působí.

Namísto injekčního vstřikování očkovacího materiálu do svalové tkáně, jak je již dlouho normou, metoda ultrazvukové vakcinace používá kůži k aplikaci dávek vakcíny bez jehly.

Na základě již provedených experimentů je ultrazvukové očkování pro Big Pharma na výrobu levnější a údajně bezpečnější než injekční vakcíny.

Dunn-Lawless pracuje jako součást většího týmu pod dohledem Dr. Mikea Graye, Prof. Boba Carlislea a Prof. Constantina Coussia, všichni v Oxford’s Biomedical Ultrasonics, Biotherapy and Biopharmaceuticals Laboratory (BUBBL).

„Jejich kavitační přístup může být zvláště vhodný pro DNA vakcíny, které je v současné době obtížné dodat,“ uvádí Wine Press News .

„Díky kavitaci, která může pomoci otevřít membrány blokující terapeutický přístup do buněčného jádra, lze lépe využít další výhody DNA vakcín, jako je cílená imunitní odpověď, nízké riziko infekce a skladovatelnost.“

Dunn-Lawless ve svém prohlášení vysvětlil, jak akustický efekt zvaný „kavitace“, odtud název technologie, zahrnuje „praskání bublin v reakci na zvukovou vlnu“.

„Naším cílem je využít koncentrované výbuchy mechanické energie produkované těmito kolapsy bublin třemi hlavními způsoby,“ říká Dunn-Lawless.

„Za prvé, vyčistit průchody přes vnější vrstvu odumřelých kožních buněk a umožnit molekulám vakcíny projít skrz. Zadruhé fungovat jako pumpa, která pohání molekuly léčiva do těchto průchodů. Nakonec otevřít membrány obklopující samotné buňky, protože některé typy vakcín se musí dostat dovnitř buňky, aby fungovaly.“

Dunn-Lawless říká, že jediným skutečným vedlejším účinkem, který je podle něj univerzální pro všechny fyzikální techniky v medicíně, je, když praktik aplikuje na tělo pacienta hodně energie a zanechá za sebou poškozenou tkáň.

„Vystavení nadměrné kavitaci může způsobit mechanické poškození buněk a struktur,“ připouští.

„Existují však dobré důkazy, že takovému poškození se lze vyhnout omezením expozice, takže klíčovou součástí mého výzkumu je pokusit se plně identifikovat, kde leží tento bezpečnostní práh pro dodání vakcíny.“

Další související zpravodajství lze nalézt na BadMedicine.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

WinePressNews.com

 

MedicalXpress.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-20-needleless-vaccines-are-here-poisons-delivered-ultrasound.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *