JUST IN: Za 11 sexuálních trestných činů s dětmi dostal kuplíř necelý rok vězení

22.4.2023

Bývalý učitelský asistent v Oregonu se dohodl s prokuraturou, že si po přiznání viny za 11 sexuálních trestných činů vůči dětem odsedí ve vězení méně než jeden rok.

Třiatřicetiletý Kelsey Meta Boren, který se začal měnit na ženu, byl odsouzen 23. března poté, co se jeho obhájce dohodl s náměstkem okresního prokurátora okresu Lane Robertem Lanem na tom, že si Boren za každý z trestných činů odsedí pouze 30 dní ve vězení, a zároveň bylo zrušeno obvinění z využívání dítěte k předvádění sexuálně explicitního chování.

„Náš úřad musí o každém případu rozhodovat individuálně, s ohledem na skutkovou podstatu trestného činu a povahu pachatele,“ řekl Lane listu The Post Millennial. „Tento případ byl přidělen mně a já jsem učinil tato rozhodnutí.“

Boren, který sám sebe označuje za „drag mom“, byl během své kariéry učitelského asistenta žákům speciální školy v oregonském městě Veneta v těsné blízkosti a sloužil jako mentor jedenáctileté dívce, která doufala, že se jednou stane drag artistkou. Pod uměleckým jménem „Alwaiz Craving“ Boren dívku povzbuzoval, aby vystupovala v místní hospodě, kde nabádal dospělé, aby jí přispěli penězi na podporu jejích vystoupení.
Po svém zatčení v srpnu 2022 Boren přiznal, že jeho potřeba obsahu sexuálního zneužívání dětí byla „nekontrolovatelným svěděním“, které nešlo zastavit. Borenovi blízká kolegyně, která vystupovala jako drag mom, uvedla, že dělal „strašná rozhodnutí“ a s mladou dívkou, kterou mentoroval, měl jen omezené styky, ačkoli TPM se podařilo dohledat příspěvky na sociálních sítích, které ukazují, že jejich vztah trval nejméně šest let.

Veřejnost se v posledních letech zajímá o svět drag show, které v Americe ovládly politiku, protože pokrokáři obhajují tato vystoupení jako neškodnou zábavu, zatímco konzervativci odsuzují sexualizaci dětí, které se některých akcí účastní.

Před Borenem vystoupilo několik účinkujících s minulostí sexuálního zneužívání: v roce 2019 se Houstonská veřejná knihovna omluvila za hostování drag queen, která byla v minulosti odsouzena za sexuální zneužívání dětí, zatímco u druhého účinkujícího bylo zjištěno, že sexuálně zneužil dospívajícího.

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *