, , , , ,

Čím více vakcín dítě dostane, tím větší je riziko hospitalizace a úmrtí

Čím více vakcín dítě dostane, tím větší je riziko hospitalizace a úmrtí

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

 

Srovnání proočkovanosti ve 34 rozvinutých zemích odhalilo významnou korelaci mezi kojeneckou úmrtností a počtem dávek vakcín, které kojenci dostanou. USA vyžadují nejvíce vakcín a mají nejvyšší dětskou úmrtnost.

Výzkum ukazuje, že čím více vakcín dítě dostane současně, tím větší je jeho riziko hospitalizace nebo úmrtí ve srovnání s těmi, kteří dostanou méně vakcín.

Čím dříve je dítě v kojeneckém věku očkováno, tím větší je riziko, že bude hospitalizováno nebo zemře, ve srovnání s dětmi, které dostanou stejné vakcíny později.

t

Dr. Joseph Mercola

Poznámka: Tento článek je reprint. Původně vyšlo 2. července 2017 .  62minutový rozhovor Dr. Mercoly s Neilem Millerem, který doprovází tento článek s názvem ‚Review on Critical Vaccine Studies‘, lze nalézt na BitChute ZDE . Přepis je přiložen níže.

Vakcíny: Jsou bezpečné? Jsou účinné? Odpovědět na tyto otázky je Neil Z. Miller, 1  novinář z lékařského výzkumu a ředitel Thinktwice Global Vaccine Institute.

Miller zkoumal vakcíny po tři desetiletí a napsal na toto téma několik knih, včetně „ Vakcíny: Jsou skutečně bezpečné a účinné? ‚, ‚ Příručka pro bezpečnost vakcín pro zainteresované rodiny a zdravotníky ‚ a ‚ Millerův přehled kritických studií vakcín: 400 důležitých vědeckých prací shrnutých pro rodiče a výzkumníky ‚.

‚ Miller’s Review ‚, vydaná v roce 2016, je velkolepým dílem. V něm shrnuje obavy o bezpečnost a účinnost vakcín, které vyvolalo 400 recenzovaných publikovaných studií. Kniha nepřezkoumává studie podporující očkování (mimochodem téměř všechny financované průmyslem a vládou), protože tyto studie jsou k dispozici na webových stránkách CDC.

„Začal jsem, když se mi narodily vlastní děti… před více než 30 lety… Když byla moje žena těhotná, cítil jsem, že musím vakcíny pořádně prozkoumat. Musím však být upřímný. Než jsem vůbec začal zkoumat vakcíny, moje žena a já jsme v podstatě intuitivně věděli, že nebudeme našim dětem píchat vakcíny,“ říká Miller.

„Když mám přednášky, často lidem říkám: ‚Jak můžete očekávat, že dosáhnete zdraví tím, že budete zdravým dětem injekčně podávat toxické látky?‘ Intuitivně jsem to věděl… ale přesto jsem cítil povinnost udělat svou náležitou péči a provést průzkum.“

„Jde o to, že když dělám věci, dělám je docela důkladně… Prováděl jsem výzkum v lékařských knihovnách. Všechno jsem shromažďoval a začal jsem to třídit a koordinovat… Lidé se začali dozvídat o informacích, které jsem zorganizoval. Už tehdy se mě ptali na vakcíny. Uspořádal jsem to do brožury. Začal jsem to sdílet s lidmi. Od té první brožury se všechno sypalo jako sníh.“

Nevěřte argumentu „Neexistují žádné důkazy“.

‚ Miller’s Review ‚ byl vytvořen v reakci na společný refrén, že „neexistují žádné studie, které by prokazovaly, že vakcíny jsou nebezpečné nebo neúčinné.“

„To slyším často,“ říká Miller. „Rodiče za mnou neustále chodí a říkají: ‚Můj lékař mi řekl, že vakcíny jsou bezpečné a neexistují žádné studie, které by dokazovaly [jinak].“ Výzkumu se věnuji 30 let. Znám doslova tisíce studií, které dokumentují [obavy]. Všechny mé knihy dokumentují [tyto] studie.“

‚ Miller’s Review‘ je unikátní v tom, že shrnuje 400 studií v odrážkách s přímými citacemi ze studie – s jednou studií na stránku – plus citacemi, abyste si mohli studii najít a přečíst si ji celou, pokud se tak rozhodnete. Všechny studie jsou publikovány v recenzovaných časopisech a indexovány National Library of Medicine.

Neinformované rozhodování je součástí problému

O tom, zda očkovat či nikoliv, se nakonec rozhodne každý rodič. Problém je, že většinou jde o neinformované rozhodnutí. V některých jeho dřívějších knihách se objevil problém, že došlo k záměrné dezinformační kampani zaměřené na to, abyste si mysleli, že vakcíny jsou mnohem účinnější, než ve skutečnosti jsou.

Údaje o incidenci onemocnění se například používají k naznačení, že vakcíny dramaticky snížily incidenci dané nemoci, i když ve skutečnosti míra onemocnění klesla o 90 % nebo v některých případech více, než byla vakcína vůbec dostupná.

Spalničky byly problematické v rozvojových zemích, většinou kvůli podvýživě, nedostatku vitaminu A, nedostatku čisté vody, hygieny a rychlého přístupu k lékařské péči. Jak jsou tato opatření řešena, úmrtnost na spalničky sama o sobě klesá.

Vitamin A se zdá být obzvláště důležitý a studie sponzorované Světovou zdravotnickou organizací (“WHO”) potvrdily, že vysoké dávky suplementace vitaminem A chrání děti před komplikacemi a úmrtími spojenými s onemocněním.

Mnoho dětských nemocí chrání před rakovinou

Dalším důležitým bodem je, že existují desítky studií, které dokazují, že nakažení určitými dětskými nemocemi vás ve skutečnosti později v životě chrání před různými typy rakoviny – od melanomu po leukémii.

Je důležité si uvědomit, že když máte přirozeně získanou infekci, opravdu cvičíte svůj imunitní systém docela hluboce, vyvíjíte si autentickou, celoživotní imunitu, která se radikálně liší od typu umělé a dočasné imunity, kterou získáte z vakcíny. .

Jedním z důvodů je to, že vakcíny stimulují úplně jinou část vašeho imunitního systému než boj s přirozeně získanou infekcí. Existují dokonce důkazy naznačující, že dětské nemoci pomáhají chránit před budoucími srdečními chorobami.

Vakcíny vytvářejí problematické mutace

Dalším problémem souvisejícím s očkováním, o kterém si mnozí vůbec neuvědomují, je skutečnost, že vakcíny způsobují mutace v mikroorganismech nesoucích onemocnění, podobně jako antibiotika způsobují mutaci bakterií. Vakcína proti záškrtu, tetanu a černému kašli („DTaP“) například způsobila, že mikroorganismus černého kašle, Bordetella pertussis, zmutoval a vyhnul se vakcíně. Totéž se stalo s vakcínou proti pneumokokům a vakcínou proti Haemophilus influenzae typu B.

Je tragické, že rodiče jsou obviňováni a pronásledováni za mnoho z těchto selhání vakcín. Rodičům bylo řečeno, že pokud své děti neočkujete, jste zodpovědní za šíření nemoci. To je myšlenka, kterou propaguje CDC, lékařský průmysl a farmaceutický průmysl. Pokud si však studie skutečně přečtete, zjistíte, co vědci vědí – skutečným problémem je evoluční adaptace.

Imunitu stáda nelze dosáhnout pomocí imunizací

Dalším základním argumentem pro masové očkování je dosažení stádní imunity. Miller věří, a já s tímto přesvědčením souhlasím, že stádní imunity nelze nikdy dosáhnout očkováním, protože vysoká proočkovanost podporuje vývoj závažnějších agens způsobujících onemocnění. V očkované populaci se virulence zvyšuje v důsledku selektivního tlaku, protože patogen je posílen a adaptuje se ve svém boji o přežití proti vakcíně.

Mezitím v neočkované populaci prostředí skutečně podporuje sníženou virulenci, protože patogen nechce zabít svého hostitele. Moudrý patogen je takový, který je schopen infikovat mnoho hostitelů, aniž by je zabil, protože když hostitel zemře, patogen ztratí prostředí, na kterém závisí jeho vlastní přežití.

Jakmile však chorobný organismus zmutuje a stane se virulentnější v očkované populaci, zvyšuje sázky nejen mezi očkovanými, ale také mezi neočkovanými, kteří nyní čelí mnohem virulentnějšímu nepříteli, než je obvyklé.

Studie ukazují, že očkování zvyšuje úmrtnost kojenců

Jedním z principů konvenční medicíny je, že pokud očkujete populaci, všichni budou zdravější. Bude méně nemocí. Ale když porovnáte proočkovanost a zdravotní statistiky, zjistíte, že opak je ve skutečnosti pravdou. To jsou některé z nejpřesvědčivějších informací, které Miller sdílí ve své knize.

Například při srovnání proočkovanosti ve 34 rozvinutých zemích zjistili významnou korelaci mezi kojeneckou úmrtností a počtem dávek vakcín, které kojenci dostali. Vyspělé země jako Spojené státy, které vyžadují nejvíce vakcín, mívají nejvyšší dětskou úmrtnost. Tuto studii si můžete  přečíst ZDE . 2

Proč to nejsou novinky na titulní stránce?

Mnozí se naivně domnívají, že pokud je toto všechno pravda, pokud by vakcíny skutečně dělaly více škody než užitku, byla by to zpráva na titulní stránce. Důvod, proč o studiích, jako je tato, slyšíte jen zřídka, pokud vůbec kdy, je ten, že očkovací průmysl má železnou kontrolu nad informacemi, které jsou veřejně šířeny. Tajná dohoda mezi federálními regulačními úřady, vládou a průmyslem je jen jednou z několika překážek, které brání tomu, aby se tento druh informací dostal do širokého povědomí.

Máte jednotlivce jako Dr. Julie Gerberding, která stála v čele CDC a měla na starosti doporučení ohledně infekčních chorob po dobu sedmi let, než se stala prezidentkou společnosti Merck Vaccines, jednoho z největších výrobců vakcín na světě. To je jen jeden z mnoha desítek příkladů těchto otočných dveří, které zase vedly ke zhroucení skutečné medicíny založené na vědě.

„Máme vážný problém, kdy špičkoví vědci přiznávají, že ze studií vypouštějí údaje, že byli ovlivněni lidmi, kteří financují jejich studie, aby někdy studii nezveřejnili, protože nepřišla s výsledky, které chtěli.“ a tak dále,“ říká Miller.

Největším a nejvážnějším problémem, kterému v současnosti čelíme, je soustředěný tlak na zavedení vakcín a odstranění výjimek z osobního přesvědčení. Například, abyste mohli chodit do školy v Kalifornii, musíte být nyní plně očkovaní. Nejsou povoleny žádné výjimky, což je skutečně porušením lidských práv.

Studie ukazuje, že podávání několika vakcín současně je extrémně riskantní

Druhá  studie 3  publikovaná Millerem a Goldmanem analyzovala téměř 40 000 zpráv o kojencích, kteří trpěli nežádoucími reakcemi po očkování. Zde zjistili, že u kojenců, kterým bylo podáno nejvíce vakcín, byla výrazně vyšší pravděpodobnost hospitalizace nebo úmrtí ve srovnání s těmi, kteří dostali méně vakcín.

Stojí za zmínku, že tato data byla získána z databáze systému hlášení nežádoucích účinků vakcín („VAERS“), pasivního systému hlášení, a že výzkum potvrdil, že pasivní systémy hlášení jsou podhodnoceny 50 ku 1.

To znamená, že když najdete jednu zprávu ve VAERS, musíte ji vynásobit 50, abyste se přiblížili realitě, protože v průměru je vždy hlášena pouze 1 z 50 nežádoucích událostí. Lékaři mají zákonnou povinnost hlásit nežádoucí účinky společnosti VAERS, ale nedělají to a neexistují žádné důsledky pro neoznámení. Rodiče mohou také podat zprávu do databáze a vyzývám všechny rodiče, aby tak učinili, pokud jejich dítě zaznamená reakci na očkování.

V současnosti má VAERS přes 500 000 hlášení nežádoucích účinků vakcín a každý rok k nim přibývá více než 30 000 nových hlášení. Miller a Goldman stáhli tuto databázi a vytvořili program pro extrakci všech zpráv týkajících se kojenců. Celkem vytáhli zprávy o 38 000 kojencích, kteří zaznamenali nežádoucí reakci po podání jedné nebo více vakcín.

Poté vytvořili program, který byl schopen určit počet vakcín, které každé dítě dostalo, než utrpělo nežádoucí reakci, a stratifikovali zprávy podle počtu vakcín (od jedné do osmi), které kojenci dostali současně, než došlo k reakci. Konkrétně se zaměřili na závažné nežádoucí reakce vyžadující hospitalizaci nebo vedoucí k úmrtí. Zde je to, co našli:

  • Kojenci, kteří dostali tři vakcíny současně, měli statisticky a významně vyšší pravděpodobnost, že budou hospitalizováni nebo zemřou po podání vakcíny, než děti, které dostaly dvě vakcíny ve stejnou dobu.
  • Kojenci, kteří dostali čtyři vakcíny současně, měli statisticky významně vyšší pravděpodobnost, že budou hospitalizováni nebo zemřou, než děti, které dostaly tři nebo dvě vakcíny, a tak dále až do osmi vakcín.
  • Děti, které dostaly osm vakcín současně, byly statisticky „mimo tabulky“ a významně vyšší pravděpodobnost, že budou hospitalizovány nebo zemřou po podání těchto vakcín.
  • Děti, které dostaly vakcíny v dřívějším věku, měly výrazně vyšší pravděpodobnost, že budou hospitalizovány nebo zemřou, než děti, které dostaly tyto vakcíny v pozdějším věku.

Plán očkování pro děti je založen na pohodlí, nikoli na vědě nebo bezpečnosti

Jak poznamenal Miller:

Více informací

‚ Miller’s Review of Critical Vaccine Studies: 400 Important Scientific Papers Summarated for Parents and Researchers ‚ na ThinkTwice.com . Tato kniha je neocenitelným zdrojem pro rodiče, kteří chtějí provést náležitou péči, než se rozhodnou, zda své děti očkovat či ne. Na jeho webových stránkách také najdete jeho další knihy spolu se studiemi a publikacemi týkajícími se bezpečnosti a účinnosti vakcín.

Dalším zdrojem je  National Vaccine Information Center  („NVIC“). NVIC stojí v čele obvinění, pokud jde o vzdělávání veřejnosti o snahách zavést povinné očkování ao tom, jak zachovat naše zdravotní svobody na místní, státní a federální úrovni.

Očkování si nakonec bude muset vybrat každý. Klíčem je, aby byl informovaný – aby pochopil a zvážil potenciální rizika a přínosy. K tomu potřebujete přístup k oběma stranám debaty a Miller nám všem udělal velkou laskavost tím, že z velké části skrytou stranu rovnice zpřístupnil.

 Zdroje a odkazy

o autorovi

Dr. Joseph Mercola je zakladatelem a vlastníkem Mercola.com, certifikovaným osteopatickým lékařem pro rodinné lékařství, členem American College of Nutrition a autorem bestsellerů New York Times . Na svém webu Mercola.com publikuje denně několik článků pokrývajících širokou škálu témat .

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *