, , ,

Senát státu Tennessee schválil zákon o ukončení chemtrails… – Revolver News

Senát státu Tennessee schválil zákon o ukončení chemtrails… – Revolver News

 

Vládní skywriting se blíží ke konci?

 

20.2.2024

Etienne de la Boetie2

Senát státu Tennessee dnes schválil návrh zákona, který zakazuje rozprašování chemických látek pro geoinženýrství na naší obloze. Zde jsou některé klíčové formulace:

Návrh zákona by zakazoval „záměrné vstřikování, vypouštění nebo rozptylování chemických látek, chemických sloučenin, látek nebo přístrojů v rámci hranic tohoto státu do atmosféry s jasným cílem ovlivnit teplotu, počasí nebo intenzitu slunečního záření“.

To je pro Tennessee fantastické.

Pro hlasovalo 24 senátorů, 6 bylo proti. Zbytek návrhu zákona je uveden níže. Nyní čekáme na hlasování ve Sněmovně reprezentantů, ale vyzývám všechny zástupce Sněmovny reprezentantů v TN, aby tento zákon podpořili. Naše federální vláda má za sebou temnou historii postřikování a otravování občanů toxiny, s nimiž nikdy nesouhlasili přijít do styku. Stačí se podívat, co udělali v St. Louis během studené války. Utrpení, které to způsobilo, bylo strašné. Nemůžeme riskovat, že federální vláda bude na naše občany cokoli stříkat!

Debata o „chemtrails“ je plná kontroverzí. Na jedné straně se myšlenka zastavit vypouštění škodlivých chemikálií do ovzduší zdá být bezpředmětná. Přesto je tato otázka mnohem složitější a je zapletena s další vrstvou podezření týkajících se vládních záměrů. Významná skupina věří, že „chemtrails“ jsou používány jako zastírací taktika k prosazování tyranské „zelené agendy“ levice.

Domnívají se, že to, co nám bylo řečeno, že jsou škodlivé chemtrails, mohou být jen contrails, vytvořené za účelem vyvolání paniky. Tito kritici také tvrdí, že legislativní opatření jsou pouze symbolická a nejsou zaměřena na žádné konkrétní látky, protože upřímně řečeno, jsou bezradní, pokud jde o to, jaké chemické látky zakázat. Podstatou jejich argumentace je, že líčení „chemtrails“ jako skutečné hrozby podporuje narativ o změně klimatu způsobené člověkem, což z něj činí strategický prvek klimatické propagandy. Tento tábor věří, že jde o důmyslnou lest, která má myšlenku změny klimatu upevnit v povědomí veřejnosti, a to i u mnoha lidí na pravici.

Toto je populární obrázek, který mnoho lidí na internetu sdílí, aby ukázali „chemtrails“. Na tomto obrázku jsou vidět klikaté stopy ve zdánlivě menší výšce, které spíše mizí, než aby přetrvávaly. Je těžké se na něj podívat a nepozvednout obočí. Tyto vizualizace jsou v ostrém kontrastu s typickými contrails, které se tvoří ve velkých výškách a nemají takovou stopu. Právě takovéto vizualizace podněcují debatu a spekulace o chemtrails versus contrails.

ZDROJ

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *