, , , , , , , , ,

Bylo také zjištěno, že ivermektin působí proti Parkinsonově chorobě, depresi, chronické bolesti, elektromagnetickému záření a dalším věcem.

Bylo také zjištěno, že ivermektin působí proti Parkinsonově chorobě, depresi, chronické bolesti, elektromagnetickému záření a dalším věcem.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

19/07/2024

(Ethan Huff, Natural News) Věda odhalila další možnosti využití generického antiparazitárního léku ivermektinu, který byl předmětem velkých kontroverzí během „pandemie“ koronaviru Covid-19. Jako preventivní léčbu jej dokonce doporučil americký prezident Trump.

Dnes se ukazuje, že ivermektin lze použít k léčbě mnoha dalších zdravotních problémů. Kromě parazitů a kovidu se jím léčí také Parkinsonova choroba, roztroušená skleróza (skleróza multiplex), mrtvice, chronická bolest, úzkost, deprese, schizofrenie a další nemoci.

Dr. William Makis nedávno napsal článek speciálně o neuroprotektivních vlastnostech ivermektinu a citoval četné studie o účinnosti tohoto léku.

Zjistil například, že ivermektin má jedinečné vlastnosti, které podporují remyelinizaci u demyelinizačních onemocnění, jako je roztroušená skleróza. To přidává další možnost na dlouhý seznam možných použití ivermektinu proti onemocněním motorického neuronu, jako je amyotrofická laterální skleróza (ALS) nebo Lou Gehrigova choroba.

Ivermektin je tak silně účinný při obnově a ochraně nervového systému, že belgičtí vědci podali v roce 2007 patentovou přihlášku na tento lék, která byla popsána v článku s názvem „Použití ivermektinu a jeho derivátů pro léčbu amyotrofické laterální sklerózy“ (číslo publikace: WO/2008/034202A3).

(Související: Dr. Mary Talley Bowdenová tvrdí, že ivermektinem úspěšně léčila mnoho svých pacientů s kovidózou).

Vakcína mRNA způsobuje Parkinsonovu chorobu

Velká část neuroprotektivní síly ivermektinu spočívá v jeho schopnosti modulovat receptory P2X4, což dává léku také silný potenciál pomoci v prevenci poruch způsobených užíváním alkoholu tím, že snižuje touhu po alkoholu, což navíc pomáhá předcházet onemocněním motorických neuronů.

„Ivermektin jako pozitivní modulátor P2X4R zlepšil motorické chování vyvolané levodopou (L-DOPA ),“ vysvětluje nový výzkum na toto téma.

Ivermektin tedy zvyšuje uvolňování striatálního dopaminu prostřednictvím zvýšené cholinergní aktivity na dopaminových receptorech.“

Uvědomíme-li si, že lidé v moderní době jsou pravidelně bombardováni elektromagnetickými frekvencemi (EMF) a dalšími toxiny, které narušují správnou funkci nervového systému, může být vhodné užívat ivermektin z preventivních důvodů, aby se nervový systém udržel optimalizovaný díky stabilizaci receptorů P2X4.

Stabilizace receptorů P2X4 je důležitá, protože exprese P2X4 je hlavním hnacím faktorem u amyotrofické laterální sklerózy, Parkinsonovy choroby, Alzheimerovy choroby, chronické neuropatické bolesti, migrény, epilepsie, deprese, bipolární poruchy, schizofrenie a úzkosti.

„U různých patologických stavů, jako je trauma, ischemie, chronická bolest, neurodegenerativní procesy a několik neuropsychiatrických poruch, dochází k ‚de novo expresi P2X4‘ nebo ke zvýšené povrchové hustotě buněk s P2X4 v mikroglie a neuronech.

To naznačuje možnou klíčovou a vícenásobnou roli neuronálních a mikrogliálních receptorů P2X4 při vzniku a udržování těchto patologií,“ ukazuje výzkum.

Změny v intracelulární expresi P2X4 mohou mít také důležité důsledky v patofyziologickém kontextu.

Mějte také na paměti, že „vakcíny“ mRNA zavedené v rámci masové vakcinační kampaně během pandemie kaviáru jsou také spojeny s rozvojem těchto různých poruch nervového systému, což by mohlo pomoci napravit užívání ivermektinu.

„Ivermektin může být nejen protiparazitickým, protirakovinným a protivirovým lékem, jak ho známe, ale může mít pro lidstvo mnoho dalších neuroprotektivních přínosů v době, kdy jsme všichni vystaveni neurotoxinům – některým zjevným a jiným neviditelným, jako je například elektromagnetické záření,“ píše o výsledcích studie Dr. Justus R. Hope.

Je důležité poznamenat, že ivermektin je spojen se snížením porodnosti u ovcí, kterým je tento antiparazitární přípravek podáván pro veterinární účely. Někteří lidé se domnívají, že to naznačuje, že ivermektin může mít negativní vliv na plodnost, čehož je třeba si být při jeho užívání vědom.

„Dejte si aktivní (živočišné) uhlí a jezte koriandr a další detoxikační potraviny,“ komentoval jeden čtenář webu Natural News téma, jak přirozeně bojovat s parazity.

Další informace o tom, jak přirozeně chránit své zdraví, najdete také na webu Remedies.news.

ZDROJ:

https://www.badatel.net/zistilo-sa-ze-ivermektin-funguje-aj-proti-parkonsonovi-depresii-chronickym-bolestiam-emf-ziareniu-a-dalsim-veciam/

 

Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *