Navzdory neustálé propagandě obyvatelé po celém světě konečně odmítají injekce Covidu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Přestože je očkování stále dostupné, v řadě zemí lidé přestávají s programem spolupracovat. Program nebyl oficiálně ukončen, ale lidé se ho už neúčastní. Vláda jim neřekla, aby přestali, média jim neřekla, aby přestali. Lidé se nějakým způsobem vědomě nebo možná pro mnohé podvědomě rozhodli, že očkování odmítnou.

Tým pro poradenství v oblasti zdraví a obnovy („HART“) přezkoumal grafy z publikace Náš svět v datech týkající se dávek „vakcíny“ Covid podaných na 100 osob. Z údajů vyplývá, že na celém světě, až na několik výjimek, lidé injekci odmítají.

„Severní Amerika a Afrika jsou nyní v počtu podaných očkovacích dávek na den zeměmi stojícími stranou, přičemž obyvatelstvo mnoha zemí přestalo spolupracovat s očkovacími plány svých zdravotníků,“ napsala HART.

V Evropě mezi země, jejichž obyvatelé odmítají injekce Covid, patří Dánsko, Irsko, Moldavsko, Kypr, Gruzie, Španělsko a Severní Makedonie. Další země zaznamenaly výrazný pokles, ale v poslední době neposkytly žádné údaje, včetně Srbska, Slovinska, Slovenska, Černé Hory a Islandu.

Na rozdíl od většiny afrických zemí se přestali hlásit také Jihoafričané a Maročané.

Na rozdíl od Asie jako celku se přestali před devíti měsíci hlásit Izraelci a Palestinci a nedávno Malajci a Číňané (pokud těmto údajům věříme).

Po většinu podzimu se ještě aktivně očkovali nejvíce Severoameričané následovaní Afričany. A to i přesto, že v Africe bylo úmrtí na covid minimální a že zde život a zdraví mnohem vážněji ohrožuje malárie a tuberkulóza, kromě mnoha dalších nemocí.

V současné době je očkováno něco málo přes 30 % Afričanů.
Na celém světě bylo podáno celkem 13 miliard dávek.
HART je skupina vysoce kvalifikovaných britských lékařů, vědců, ekonomů, psychologů a dalších akademických odborníků, kteří sdílejí obavy z politických a metodických doporučení týkajících se pandemie Covid. Cílem HART je poskytovat relevantní vědecké důkazy v přístupné formě pro různé publikum. Práci HART můžete sledovat na jejich webových stránkách ZDE nebo na různých platformách sociálních médií, jak je uvedeno na jejich webových stránkách.

Níže jsou uvedeny komentáře HART shrnující jejich přezkum údajů o injekčním užívání. Zveřejnili jsme pouze jejich text, grafy, které text doprovázejí, naleznete v jejich článku „The Injection Rejection: Injekce: Lidé odmítající očkování“.