, , , ,

Boj o Bratislavský hrad v poločase: Podaří se zabouchnout jeho brány sorosovcům před nosem?

Boj o Bratislavský hrad v poločase: Podaří se zabouchnout jeho brány sorosovcům před nosem? Rozhodnou Harabínovi voliči. Korčok je Čaputová v kalhotách. Pellegrini však bohužel není Fico. Dokáže jít naproti vlastencům?

25. 3. 2024

Radek Pokorný komentuje výsledky 1. kola prezidentských voleb na Slovensku a přináší analýzu slovenského publicisty Reného Števánky, z níž vyplývá, že rozhodne odvaha Pellegriniho jít si důrazně pro vlastenecké hlasy voličů bývalého předsedy Nejvyššího soudu SR Štefana Harabina

Slovensko se stalo politickou laboratoří pro západní část našeho někdejšího společného státu. Předchází osudy České republiky přímo dokonale. Kuciakovským Majdanem se sorosovcům na Slovensku podařilo odstranit Bruselu nepohodlnou vládu Roberta Fica, a dosadit do premiérského křesla neschopného (a proto všehoschopného) somnambula Igoa Matoviče (v jiném temperamentu kopie Petra Fialy). A na Bratislavský hrad pak instalovat do té doby neznámou Sorosovu lioutku Zuzanu Čaputovou.

Podle stejného scénáře. to pak provedli v České republice. Jen s malými odchylkami: Místo Majdanu přišla neslýchaná změna volebních pravidel ústavním soudem. A burácivá antibabišovská mediální a justiční manipulace (Čapí hnízdo atd.) pak vynesla na Pražský hrad Čaputovou v kalhotách (ještě navíc v kalhotách od uniformy generála NATO). Zapřisáhlým „antikomunistům“ Kavárny náhle jako zázrakdem jeho minulost komunistického rozvědčíka nevadila, protože co chce zámořský Velký Bratr, je pro ně zákonem.

Slovensko obyčejných lidí nyní „malým bratrům“ na západní hranici předvedlo, jak se dělá reparát. Volební vítězství Roberta Fica a jeho opětovné usednutí do premiérského křesla ukázalo, že moc bruselsko-washingtonských korporátních médií není nepřekonatelná. Tedy pokud se vlastenecké síly spojí s dalšími: S odpůrci války Západu proti Rusku na Ukrajině a s mlčící většinou, která chce zpátky „normální“ svět.

pp

Totéž se nyní může stát při „deinstalaci“ sorosovských loutek z Bratislavského hradu. Proto je velmi důležité dění na Slovensku dál pečlivě sledovat a analyzovat. První kolo prezidentských voleb přineslo vewdení „čaputovského klonu“ – bývalého ministra zahraničí Ivan Korčoka, věrnýého vazala Bruselu a Washingtonu. Do druhého kola s ním postoupil „Ficův“ kandidát Peter Pellegrini. Korčok získal 42 procent, Pellegrinimu dalo hlas 37 procent voličů.

Celý článek si můžete přečíst  ZDE:

 

ZDROJ:

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *