, ,

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč evropští lídři nemají děti? Zajímavý trend

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč evropští lídři nemají děti? Zajímavý trend

25. dubna 2023

Rozhodl jsem se vyjádřit zajímavé informace o vůdcích Evropy. Ano, tato informace není nová, ale málokdo se zamyslí nad tím, proč k tomuto vzoru dochází.

Jde o to, že mnoho vůdců evropských zemí nemá děti. A jak jsem již řekl, považuji to za vzor, ​​nikoli za náhodu. Podívej se sám. Nyní rychle vyjmenuji bezdětné vůdce evropských zemí, kteří určují politický vektor Západu:

Jean-Claude Juncker, Dalia Grybauskaite, Stefan Lofven, Maia Sandu, Theresa May, Angela Merkel, Emmanuel Macron - lídři evropských zemí, které nemají děti

 

– Emmanuel Macron – prezident Francie – bez dětí, i když ženatý. Je ženatý se svou učitelkou, která je o 24 let starší než on.
– Angela Merkelová – bývalá kancléřka Německa – žádné děti.
– Olaf Scholz – současný kancléř Německa – bez dětí.
– Mark Rutte – premiéři Nizozemska – žádné děti.
– Xavier Bettel – lucemburský premiér – no, tenhle je obecně otevřeně gay.
– Klaus Iohannis – prezident Rumunska – žádné děti.
– Jean-Claude Juncker – předseda Evropské komise – žádné děti.
– Stefan Lofven – předseda vlády Švédska – žádné děti.
– Maia Sandu – prezidentka Moldavska – žádné děti. I když to neovlivňuje evropskou politiku. Má samostatný úkol, o kterém budu mluvit později.

Jednou z těch prvních, která stojí za zmínku, je Theresa Mayová – premiérka Velké Británie.
A také Dalia Grybauskaite – prezidentka Litvy
a Paolo Silveri  předseda vlády Itálie.
A to je jen takříkajíc první mocenská vrstva, nemluvě o ministrech a jejich náměstcích.

Tito. Je zřejmé, že jde již o určitý vzorec. A to vyvolává otázku, proč se to děje? Za prvé musíte vědět, že takové vůdce si nevybírají obyčejní Evropané. Ve skutečnosti demokracie, zejména na Západě, neexistuje. Obyčejní lidé vybírají pouze z těch kandidátů, které nominují oligarchové. Běžný člověk nebude moci jít k volbám a najít desítky milionů dolarů na volební kampaň. Zpočátku si vybírají z těch lidí, za kterými stojí miliardáři.

A ukazuje se, že skutečná moc Evropy – ta, která není propagována – potřebovala, aby vůdci zemí byli bezdětní. Nebo spíše, aby tito lidé neměli takříkajíc smysl pro vlast, pro svou Vlast, pro místo, kde budou žít jejich potomci, jejich nástupci. Aby se kvůli svým potomkům nesnažili, aby jejich stát byl silný a prosperoval.
Tady dnes vidíme jednání západních politiků, kteří ničí své vlastní země.

Nemají kvůli komu opustit svou zemi, takže je nezajímá, co se s ní stane za 10 100 let; čím se stane, v co se promění; Jak tam budou lidé žít? Když nemáte děti, moc nemyslíte na budoucnost. Takže nepřemýšlejí o tom, co jejich děti dostanou: jakou zemi, jaké tradice. Svým dětem nepřipravují šťastnou budoucnost. Jak říkají, žijí podle zásady „Po nás i potopa“.

I placení politici stále přemýšlejí o tom, v jakých podmínkách budou jejich potomci žít a možná nepřistoupí na opatření, se kterými by bezdětní vůdci souhlasili.

Zde vidíme prosazování netradičních hodnot v Evropě, LGBT lidí a pedofilie. Pro bezdětné je jednoznačně „pedofílie“ prázdné slovo.

Politika multikulturalismu je, když jsou vítáni různí migranti

Inu, známá politika multikulturalismu. Tehdy jsou vítáni různí migranti. Proto jsme svědky masové migrace do Evropy z arabských zemí. A tito migranti, jak každý ví, prostě provozují bezpráví a navíc pobírají peněžní dávky z evropských zemí.
Vím, že o migrantech v Evropě existuje mnoho příběhů o tom, jak ponižují domorodé obyvatelstvo. A titíž bezdětní vůdci se toho snaží nevnímat.

Ale můj osobní známý, který navštívil příbuzné v Německu, mi vyprávěl příběh.
V Německu se migrantům nedávají do rukou peníze, ale karty, za které nelze koupit cigarety a alkohol. Migranti si myslí, že v Evropě Alláh nevidí jejich hříchy, takže kouření a pití je v pořádku. Ale jak jsem řekl, tohle všechno si nemůžete koupit s výhodami. Co v tomto případě dělají migranti? Nakupují jednoduchou pitnou vodu (což je důležité – za peníze daňových poplatníků), tuto vodu vyhodí, prázdné lahve odevzdávají do speciálních automatů za drobné a za tyto peníze pak kupují alkohol. A to vše jsou nuceni snášet místní domorodí obyvatelé. A platit. A to je celá politika jejich vlády.

Samozřejmě je to vidět i na Západě. Spisovatel Douglas Murray vydal knihu s názvem „Podivná smrt Evropy“, kde zdůrazňuje: „ Evropa páchá sebevraždu. Nebo se alespoň její představitelé rozhodli spáchat sebevraždu. Bez ohledu na to, zda s tím Evropané souhlasí. Na kontinentu je masová imigrace a úplná ztráta víry ve vlastní tradice a přesvědčení. Výsledkem je, že na konci životního cyklu většiny lidí, kteří nyní žijí, přijdou národy Evropy o jediné místo na světě, které musíme nazývat domovem .“

Nějak jsem narazil na fotografie francouzské reprezentace z padesátých let. Tady je tato fotka.

Fotografie francouzského národního týmu padesátých let

Nyní se podívejte na dnešní tým.

Moderní bor Francie

Jak píší jedny francouzské noviny, ve Francii asi 10 % populace tvoří migranti. Na základě toho všeho je zřejmé, že bezdětní vůdci jsou vybíráni speciálně proto, aby ještě více oslabili své země.

A správnější je položit si otázku takto: proč to všechno potřebují ti, kdo je postavili do čela? A zde můžeme zdůraznit několik bodů.

První.
Musíte vědět, že ve všech těchto aktivitách mají na starosti Spojené státy. Nebo spíše američtí oligarchové, kteří se zabydleli v Americe a odtud vládnou světu. Alespoň se snaží vládnout. A ovlivňují vnitropolitické dění evropských zemí.

A Evropa je ve vztahu ke Spojeným státům v pozici vazala. Silní vazalové pro majitele jsou špatní – začnou stahovat práva a hodně žádají pro sebe. Například v roce 1965 francouzský vůdce Charles de Gaulle naložil loď dolary a poslal je do Ameriky vyměnit je za zlato.

V roce 1965 francouzský vůdce Charles de Gaulle naložil loď dolary a poslal je do Ameriky, aby je vyměnil za zlato.

To byla bezprecedentní událost, která přiměla další země přemýšlet o odebrání zlata ze Spojených států, které Spojené státy nashromáždily v důsledku druhé světové války. Pro Ameriku to samozřejmě bylo jako smrt, protože… v té době byl dolar navázán na zlato.
Poté, o 3 roky později, došlo ve Francii k velkým shromážděním, v důsledku čehož byl de Gaulle nucen odstoupit.
Jde o jednu z prvních barevných revolucí organizovaných Spojenými státy. Za další 3 roky Spojené státy takříkajíc odpoutají zlato od dolaru a budou je nekontrolovatelně tisknout. Ale zlato Evropy je stále v Americe.

Obecně ale platí, že silná Evropa není pro Ameriku přínosná. Nyní Evropa ve skutečnosti nemá vlastní armádu. Německo je stále obecně okupováno. Politika Evropy se do značné míry shoduje s politikou Ameriky, i když to pro ni není výhodné. A silní vůdci, jako je de Gaulle, by se to přirozeně snažili změnit a jednat v zájmu svých zemí.

Ale žádní takoví vůdci neexistují, a odtud vidíme, jak například Spojené státy jednoduše podvedly Francii se smlouvou v hodnotě 66 miliard dolarů a Francie s tím nemohla nic dělat, kromě námitek. Trochu se rozhořčili a zapomněli. Protože vedení jsou lidé s měkkým srdcem, kteří nepřemýšlejí o tom, jakou zemi nechají svým dětem.

Také vůdci jako de Gaulle pochopili, že přátelství s Ruskem je prospěšné. A ve skutečnosti to udělali. Opět to bylo pro USA nepřijatelné. Vzali to v úvahu a nyní v Evropě vládnou ti lidé, kteří konfrontaci s Ruskem postavili do vlastních kol. Jako příklad lze uvést, že díky jednání evropských politiků láme cena plynu v Evropě rekordy, v důsledku čehož rostou ceny ve všech ostatních oblastech a na plyn přes Nord Stream 2 nedají dopustit.

Jen si to představte, hrozí jim skutečný hlad a zima, ale nedovolí si přijímat plyn přes Nord Stream 2. Ale pokud by tam byli silní vůdci, pak by přirozeně existovalo přátelství s Ruskem, kde by to bylo možné. Pro Spojené státy je přátelství jejich vazalů s Ruskem podkopáváním jejich vlivu. Je to zakázáno.

Již zmíněná prezidentka Moldavska Maia Sandu, která rovněž nemá děti, byla jmenována proto, aby si Spojené státy mohly něco pro sebe vyjednat.

Moldavská prezidentka Maia Sandu, která také nemá žádné děti, byla dosazena, aby si Spojené státy mohly vyjednat něco pro sebe

A kvůli riziku pro Rusko, začátek války v Podněstří. Tato Maia Sandu zahájí válku a odejde do Rumunska. Pro případ, že by někdo nevěděl, v Podněstří, které se považuje za nezávislou zemi, jsou ruské mírové jednotky. A Moldavsko považuje Podněstří za své území. Chápete, jaké je to riziko pro Rusko? Válka je podobná té, která se odehrála v roce 2008 v Jižní Osetii.

A takoví vůdci jsou potřeba, aby mohli v zájmu, abych tak řekl, majitele hodit svou zemi do pece.

Také Evropa nechápe, proč by měli bojovat proti Číně? Ano, pro Spojené státy je to již téměř hlavní geopolitický nepřítel a pro Evropu je Čína dobrým obchodním partnerem. Amerika ale potřebuje donutit Evropu, aby bojovala proti Číně – politicky i ekonomicky. Tito. stejně jako v případě Ruska vložení paprsku do vlastních kol. Adekvátní lidé to neudělají, ale LGBT lidé a bezdětní lidé budou souhlasit. A to je důvod, proč dostali na starost Evropu. Ano, samozřejmě, všude existují výjimky, ale myslím, že rozumíte.

Evropa je v podstatě okupována Amerikou. A Amerika by tam za žádných okolností neměla mít silného vůdce. Pozorujeme tedy to, co pozorujeme, tzn. takoví vládci.

Mimochodem, proto každý říká „unipolární americký svět“. Ano, Evropané dostávají ze stolu více drobků než ostatní. Proto se jim říká „vazalové“ a ne „otroci“.

Někteří z vás si možná řeknou, že i ve Spojených státech se populace zhoršuje a že situace je podobná jako v Evropě, obecně jde o baštu LGBT hodnot. Ale to je také vědomá politika Spojených států s cílem udržet moc po celém světě. Už jsem o tom napsal článek .

USA jsou baštou LGBT hodnot

Dovolte mi krátce zopakovat: ano, Spojené státy jsou baštou hodnot LGBT. USA zuřivě chrání jejich práva, a proto, kdekoli je gay nebo lesba, budou Ameriku milovat, protože je chrání. Je to jednoduché. A to je důvod, proč se Spojené státy snaží toto vše vnutit onomu světu pod rouškou „svobody člověku“. To je ideologie, která je vnucována celému světu. A po celém světě přívrženci této ideologie slouží centru – Spojeným státům.

No a poslední bod, který si myslím, že není moc důležitý, důvod, proč Evropě vládnou bezdětní vládci, je myšlenka „zlaté miliardy“, tzn. snížení světové populace.

Ale obecně je to všechno o moci. Pro americké oligarchy je důležité podmanit si Evropany, aby byli vazalové takříkajíc poslušnější. No a nejbližší vazalové, jako je Velká Británie, prostě z Evropské unie vyskočili, aby ji to všechno nepředstihlo.

A mimochodem, lídři Ukrajiny si stále myslí, že Amerika je s nimi kamarád. To jo! Pokud to dělají se svými lokajmi, pak jsou někteří domorodci také Slované a zjevně pro ně nic neznamenají. Teprve nyní jsou potřeba k provedení určitého úkolu. Nebo spíše vytvářet problémy Rusku.

A když to shrneme, můžeme říci, že to, co se od evropských vůdců vyžaduje, a to je jakási bezvýhradná podřízenost jejich států, mohou uskutečnit jen lidé, kteří nemají to, co by v nich probudilo touhu zanechat za sebou silnou země, jmenovitě děti a tradiční hodnoty.

Pokud máte co dodat, napište do komentářů.

No, to je zatím vše.

Přihlaste se k odběru kanálu.

Šťastně!

ZDROJ

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *