Britská vláda, úředníci MHRA a Pfizer byli obviněni z pochybení, podvodu a zabití z hrubé nedbalosti v novém trestním vyšetřování

25.3.2024

Jde o další z mnoha vyšetřování, která byla v některých zemích zamítnuta dřív, než se mohla rozjet, přičemž jinde pokračují již dlouhé měsíce – zatím bez znatelného pozitivního výsledku. Lze jen doufat, že některá z žalob bude úspěšná.

8. března 2024 bylo zahájeno nové trestní vyšetřování proti představitelům společností Pfizer, MHRA a vládě Spojeného království.

Vyšetřující důstojník, Mark Sexton z Acton Police Station v Londýně, obvinil britské úředníky z pochybení ve veřejné funkci, zneužití pravomoci ve veřejné funkci, podvodu falešným prohlášením, zabití ve společnosti a zabití z hrubé nedbalosti.

Policista Sexton je podporován týmem právníků, včetně Philipa Hylanda, Lois Bayliss a Dr. Sama Whitea.

Pod číslem zločinu 6029679/21 se vyšetřování konkrétně snaží pohnat k odpovědnosti člena britského parlamentu sira Grahama Stuarta Bradyho a britskou lékařku paní June Munro Raineovou, která slouží jako vrchní ředitelka britské regulační agentury léčiv a zdravotnických prostředků (MHRA).

Toto vyšetřování je součástí mnohem většího vyšetřování, které policista Sexton předložil v roce 2021. Před třemi lety policista Sexton předložil 1100 stran důkazů Kriminálnímu oddělení Hammersmith, které podepsali dva detektivové.

Mark Sexton píše, že vyšetřování probíhá dvacet sedm měsíců od zveřejnění původní zprávy o zločinu. Říká: „Tohle nemohou zamést pod koberec, protože příliš mnoho lidí ví, co se děje, a nadměrná úmrtí již nelze skrývat nebo ignorovat.“

Nadměrná úmrtí ve Spojeném království jsou způsobena kardiovaskulárními příhodami, které jsou spojeny s vakcínou proti covid-19. Metropolitní policie Velkého Londýna, která má za úkol chránit členy královské rodiny, členy vlády a další úředníky veřejného zdraví, se snaží případ uzavřít.

Více než 400 odborných svědků, informátorů a obětí však svědčilo proti kriminálním akcím farmaceutických společností a vládních úředníků za poslední čtyři roky.

Nejméně 40 světových expertů je připraveno podat důkazy o kriminalitě. Jedním z odborných svědků je bývalý vedoucí biotechnologického výzkumu Dr. Michael Yeadon. Yeadonův dopis Benu Batesovi z britské metropolitní policie je široce sdílen.

Yeadon je bývalý viceprezident společnosti Pfizer. Yeadon několik let vedl globální výzkum společnosti Pfizer v oblasti terapie alergických a respiračních nemocí a ví, jak se tyto intervence provádějí a k čemu slouží.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 24.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *