Dvacetiměsíční dítě dostává první dávku vakcíny COVID-19 společnosti Pfizer v UW Medical Center v Seattlu ve státě Washington 21. června 2022. (David Ryder / Getty Images)

MILAN KAJÍNEK | 28. 7. 2022

Skupina českých lékařů [2] se obrátila na ministra zdravotnictví Vlastimila Válka ohledně vakcinace dětí vakcínou firem Pfizer/BioNTech a Moderna, která je určená proti nemoci covid-19. Nedávno byla tato vakcína schválena americkým úřadem pro kontrolu léků a potravin FDA. Schvalovací proces FDA byl silně kritizován skupinou českých odborníků, mezi nimiž jsou vědci, lékaři, nelékařští zdravotničtí pracovníci a právníci, kteří se v této věci obrátili na Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL).

Skupina 40 renomovaných českých lékařů, vědců a právníků, včetně tří senátorů [1] požádala Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) o pečlivé posouzení klinické studie vakcíny Comirnaty pro děti ve věku 6 měsíců až 5 let. Signatáři dopisu poukazují na faktické „selhání amerického úřadu pro kontrolu léčiv (FDA)“ při schvalování této vakcíny pro děti.

Více o apelu českých odborníků na SÚKL naleznete zde.

„Jsme znepokojeni výslednou analýzou, kterou odborníci provedli,“ sdělují čeští lékaři ministru Válkovi.

„Ke shodnému závažnému zjištění dospěli i britští lékaři, kteří následně 30. června 2022 oslovili britského ministra zdravotnictví a britský regulační úřad (MHRA) s podobnou výzvou, jako čeští odborníci,“ uvádí Iniciativa 21 s odvoláním na zdroj Childrensunion.org.

Podobnou výzvu zaslali 14. července také kanadští lékaři ze sdružení Canadian Covid Care Alliance přímo kanadským zdravotnickým autoritám. (zdroj)

Deník The New York Post situaci v komentoval v článku ze 14. července nazvaném Americké agentury se v oblasti covidu „neřídí vědeckými poznatky” a zaměstnanci se bojí stěžovat si. (zdroj)

Podle nového průzkumu, který vydala v úterý nadace Kaiser Family Foundation (KFF), se většina amerických rodin zdráhá nechat své malé děti očkovat proti covidu-19. (zdroj) Podle údajů KFF 43 % rodičů s dětmi ve věku od 6 měsíců do 4 let tvrdí, že „rozhodně“ nenechají své dítě očkovat. 7 % rodičů již nechalo své děti v této věkové skupině očkovat. 10 % je plánuje nechat očkovat a 13 % uvedlo, že své dítě nechají očkovat pouze v případě, že to bude vyžadovat škola nebo zařízení pro péči o děti. Více…

Skupina 40 českých odborníků uvádí, že komise odborníků FDA schválila 15. června 2022 vakcínu Comirnaty pro nouzové použití pro děti ve věku od 6 měsíců do 5 let, „navzdory důkazům o neúčinnosti dětské vakcíny Pfizer prokázané přímo v předložené klinické studii a navzdory nedostatku údajů o bezpečnosti vakcíny“.

Vakcína pro děti míří do EU

Firma Pfizer podala 8. července 2022 žádost o schválení své vakcíny pro nejmenší děti k Evropské lékové agentuře (EMA).

Skupina 40 českých odborníků [1] se rozhodla oslovit zodpovědné činitele v EMA včetně výkonné ředitelky Dr. Emer Cookové, MBA, MSc. Dopis adresovaný také dalším deseti činitelům včetně předsedy pediatrického výboru a ředitelky sekce vakcín odeslali 25. července 2022. (zdroj)

Pro případ, že by mělo Ministerstvo zdravotnictví povolit distribuci a používání výše uvedených mRNA vakcín proti covidu-19 pro věkovou skupinu od šesti měsíců věku vyzývají čeští lékaři ministra Válka, aby „pečlivě zvážil krok k očkování stále mladších a mladších dětí“.

Hlavními argumenty pro zdrženlivost je podle lékařů „především postupné snižování virulence po sobě jdoucích variant, narůstající množství důkazů o rychle slábnoucí účinnosti proticovidových vakcín a rostoucí obavy z možných dlouhodobých nežádoucích účinků na vyvíjející se organismus malých dětí“.

O dlouhodobých účincích na lidský organismus není podle lékařů nic známo již proto, že jsou genetické vakcíny používány teprve krátkou dobu.

„Navíc naprostá většina dětí z dotčené věkové skupiny již byla viru SARS-CoV-2 způsobujícímu covid-19 vystavena, často i opakovaně, obvykle s asymptomatickým či minimálně symptomatickým průběhem,“ uvádějí lékaři ve výzvě ministrovi. „Imunita, kterou děti proděláním infekce získaly, má dlouhodobý ochranný účinek.“

Dále experti dodávají, že očkování dětí v této věkové kategorii „není ospravedlnitelné ani tím, že by poskytovalo stoprocentní ochranu proti velmi vzácné komplikaci syndromu PIMS (paediatric inflammatory multisystem syndrome)“. Syndrom byl podle lékařů popsán již i u očkovaných dětí v časopise Lancet. (zdroj) Navíc v případě nákazy variantou Omicron byl výskyt tohoto syndromu nižší než při nákazách předchozími variantami. (zdroj)

Zdroj: THE EPOCH TIMES https://www.epochtimes.cz/2022/07/28/lekari-upozornuji-ministra-valka-na-zavazne-nedostatky-pri-schvalovani-vakciny-pfizeru-pro-deti-od-6-mesicu-do-4-let/


Poznámky:

[1] 
MUDr. Vladimír Čížek, angiolog, předseda etické komise Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice
RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D., vysokoškolský pedagog a datový analytik
RNDr. Jaroslav Janošek, Ph.D., přírodovědec, editor medicínských textů
RNDr. Zuzana Krátká, Ph.D., klinická imunoložka
Prof. MUDr. Jiří Beneš, CSc., přednosta Kliniky infekčních nemocí 3. LF UK
Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc., epidemiolog a vakcinolog
MUDr. Emil Berta, Ph.D., anesteziolog a lékař JIP
MUDr. Mgr. Jan Brodníček, praktický lékař a pneumolog
Mgr. Zuzana Candigliota, advokátka
MUDr. Alena Dernerová, dětská neuroložka, senátorka
Prof. RNDr. Gejza Dohnal, CSc., profesor v oboru aplikované statistiky
MVDr. Václav Fejt, vedoucí laboratoře imunologie a sérologie
MUDr. Jana Gandalovičová, kardioložka
MUDr. Radan Gocal, internista, ambulantní specialista
MUDr. Jan Hnízdil, internista, psychosomatik
MUDr. Jitka Chalánková, lékařka, senátorka
Doc. RNDr. Arnošt Komárek, Ph.D., biostatistik, Matematicko-fyzikální fakulta UK
MVDr. Roman Kovařík, epizootolog
MUDr. Mgr. Jana Králová, praktická lékařka pro děti a dorost
Mgr. Vladimír Mrkvička, advokát
JUDr. Tomáš Nielsen, advokát, předseda institutu Pro Libertate
Doc. RNDr. Marek Petráš, Ph.D. vakcinolog a epidemiolog
Ing. Lenka Piherová, Ph.D., molekulární biolog
MUDr. Lukáš Pollert, lékař, anesteziolog
JUDr. Jindřich Rajchl, právník, mluvčí Charty 2022
MUDr. Šimon Reich, lékař
Prof. MUDr. Eliška Sovová, Ph.D., MBA, přednostka Kliniky tělovýchovného lékařství
Mgr. Ondřej Svoboda, právník
RNDr. Jiří Šinkora, imunolog
PhDr. Daniel Štach, psycholog
MUDr. Hana Štefaničová, kardioložka a sportovní lékařka
Mgr. Lenka Trkalová, advokátka
MVDr. Jiří Urbánek, MBA, poradce pro oblast zdravotnictví
JUDr. Petr Vacek, právník
JUDr. Vladana Vališová, LL.M., advokátka
Mgr. Ondřej Vencálek, Ph.D., statistik
MUDr. Hana Zelená, Ph.D., viroložka
Prof.. MUDr. Jan Žaloudík, lékař, onkolog
MUDr. Martin Gabryš, lékař FN Olomouc,
Martina Suchánková, předsedkyně spolku ROZALIO

[2]
Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc., epidemiolog a vakcinolog
MUDr. et Mgr. Jan Brodníček, praktický lékař, pneumolog
MUDr. Vladimír Čížek, angiolog, předseda etické komise
MUDr. Jana Gandalovičová, kardioložka
MUDr. et Mgr. Jana Králová, praktická lékařka pro děti a dorost
MUDr. Hana Štefaničová, kardioložka a sportovní lékařka

OD THE EXPOSÉ ON 16. ČERVENCE 2022

Oficiální čísla zveřejněná vládou Spojeného království dokazují, že se britské veřejnosti lže o účinnosti injekcí Covid-19 a skutečném počtu lidí, kteří je odmítli.

Pokud se vrátíte do prosince 2021, možná si vzpomenete na nechvalně známý titulek zveřejněný Andrewem Neilem pro Daily Mail, který zněl: „Je čas potrestat pět milionů britských odmítačů vakcín: Všechny nás vystavili riziku dalších omezení“.

Zdroj

Tento titulek je krásným příkladem toho, jak vám bylo lháno od samého začátku údajné pandemie Covid-19.

Protože podle vlády Spojeného království zůstává 18,9 milionu lidí v Anglii, kteří mají nárok na očkování, stále neočkovaných a 50 % země odmítlo třetí dávku.

Navzdory tomu další zpráva vlády Spojeného království potvrzuje, že 94 % úmrtí na Covid-19 bylo od začátku dubna 2022 mezi očkovanými a šokujících 90 % těchto úmrtí bylo mezi trojnásobně/čtyřnásobně pobodanými.

Agentura Spojeného království pro zdravotní bezpečnost (UKHSA) nahradila ve druhé polovině roku 2021 Public Health England a je sponzorována Ministerstvem zdravotnictví a sociální péče a vedená Dr. Jenny Harriesovou.

Agentura v tichosti zveřejňuje týdenní zprávu s názvem „ Týdenní národní zpráva o sledování chřipky a COVID-19“ , která obsahuje hory monotónních dat. Hluboko v této zprávě jsou však skryty údaje o proočkovanosti Covid-19 v Anglii podle dávky.

Následující tabulka je převzata ze strany 65 zprávy z 27. týdne a ukazuje využití vakcíny v Anglii podle věku –

Zdrojová data – strana 65

Na základě výše uvedených údajů UKHSA jsme vytvořili následující graf, který ukazuje celkový příjem očkování vs. celkový počet odmítnutých očkování v Anglii na jednu dávku –

Zdrojová data – strana 65

Podle UKHA mělo 44,48 milionů lidí jednu dávku, 41,8 milionů lidí mělo dvě dávky a 32,9 milionů lidí mělo tři dávky k 3. červenci 2022.

Podle vlastních údajů UKHSA mělo v tomto okamžiku nárok na očkování 63,4 milionu lidí. Proto 18,9 milionu lidí v Anglii odmítlo vakcínu proti Covid-19 a zůstali zcela neočkovaní.

Ale kromě toho dalších 2,6 milionu odmítlo druhou dávku, což znamená, že 21,5 milionu lidí není dvakrát očkováno, a 8,9 milionu lidí odmítlo třetí dávku, což znamená, že 30,4 milionu lidí není třikrát očkováno.

Zde je návod, jak se tato čísla rovnají v procentech –

Zdrojová data – strana 65

Třicet procent obyvatel Anglie zůstává zcela neočkovaných. 34 % populace Anglie není dvakrát očkováno. A 50 % populace není třikrát očkovaných. To znamená, že Anglie má nyní 30,4 milionů „odmítačů vakcín“. Číslo, které je o 500 % vyšší než 5 milionů, které tvrdil Andrew Neil v prosinci 2021.

I když však tato čísla mohou být důvodem k oslavě pro ty, kteří se cítili izolovaní a mysleli si, že jsou jen jedni z mála, kteří odmítli injekci Covid-19, je to hrozná zpráva pro ty, kteří podlehli lžím a propagandě a měli tři nebo dokonce čtyři dávky experimentálního bodnutí.

Je to proto, že další údaje britské vlády, které byly v tichosti zveřejněny jen několik hodin předtím, než Boris Johnson oznámil, že rezignuje na funkci premiéra Spojeného království, odhalují 94 % úmrtí na Covid-19 od dubna mezi očkovanými a šokujících 90 % těchto úmrtí. patřili mezi trojité/čtyřnásobné bodnutí.

Vládní agentura Spojeného království, známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS), právě zveřejnila údaje o úmrtích podle stavu očkování.

Nejnovější datový soubor od ONS se jmenuje „ Úmrtí podle stavu vakcinace, Anglie, 1. ledna 2021 až 31. května 2022 “ a je k dispozici na webu ONS zde a ke stažení zde .

Tabulka 1 nejnovějšího datového souboru obsahuje údaje o úmrtnosti podle stavu očkování pro úmrtí ze všech příčin, úmrtí s Covid-19 a úmrtí bez Covid-19. A právě zde jsme schopni zjistit stav očkování všech, kteří zemřeli na Covid-19 od začátku dubna 2022.

Vzali jsme údaje poskytnuté ONS za duben a květen 2022 a vytvořili jsme následující graf ukazující úmrtí na Covid-19 podle stavu očkování v Anglii mezi 1. dubnem a 31. květnem 2022 –

Celkem bylo podle ONS za tyto dva měsíce 4 935 úmrtí na Covid-19 a očkovaná populace představovala šokujících 4 647 těchto úmrtí. Ale co je ještě více šokující je, že trojnásobně očkovaní tvořili 4 216 z těchto úmrtí, přičemž mezi neočkovanou populací bylo zaznamenáno pouhých 288 úmrtí.

Následující graf ukazuje procento úmrtí na Covid-19 podle stavu očkování v Anglii mezi 1. dubnem a 31. květnem 2022, podle nejnovějšího souboru dat ONS zveřejněného jen několik hodin před rezignací Borise Johnsona –

Tiše zveřejněná čísla odhalují, že očkovaná populace jako celek představovala šokujících 94 % všech úmrtí na Covid-19 v dubnu a květnu 2022, přičemž neočkovaní představovali pouhých 6 % všech úmrtí na Covid-19.

Ale nejděsivější statistika je, že 90 % úmrtí mezi očkovanými bylo mezi lidmi, kteří dostali alespoň tři dávky injekce Covid-19, a to navzdory skutečnosti, že pouze 50 % populace Anglie mělo tři dávky injekce Covid-19.

Byli jste krmeni lží, za lží, za lží. Jen v Anglii je nyní až 30,4 milionů odmítačů vakcín; ne 5 milionů, jak si neprávem nárokoval Andrew Neil, nebo 3 miliony, jak byly nedávno nárokovány v posledních několika týdnech. A oficiální údaje dokazují, že pokud jste jedním z nich, rozhodně jste se rozhodli správně.

Zdroj: https://expose-news.com/2022/07/16/19million-unvaccinated-england-90-percent-covid-deaths-triple-jabbed/?cmid=eabd4265-9048-4605-b169-55ca8dced5bc

🚩 Vyvažujeme nevyvážené.
🚩 Diktatura šéfa WHO
🚩 Proš Leon Musk podporuje ukrofašistický režim?
🚩 Europol počítá s tím, že zádaní zbraně, dodané na Ukrajinu, skončí v rukou zločinců na všch kontinentech.
🚩 Putin z nás má legraci.
🚩 Hlašení ruského ministerstva obrany, které máte právo slyšet i když si Rakušan, Fisla a Bartoš myslí něco jiného.
🚩 Je léto a k tomu patří smích.

najnebezpecnejsie-vakciny

#1. „Vakcíny“ proti Covid-19

#2. MMR vakcína

#3. Vakcína proti dětské obrně

#4. Rotavirová vakcína

ŠOKUJÍCÍ STATISTIKY odhalují 4 nejnebezpečnější VAKCÍNY, které kdy byly vytvořeny. Vědecké informace od propfesionálních vědců, (kteří na jejich zveřejnění mohou pouze prodělat), které by měl zvážit, NASTUDOVAT a OVĚŘOVAT, každý milující rodič.

(SD Wells, Natural News ) Řekněte byť jen jednu větu o poškození způsobených očkováním a většina alopatických „věřících“ okamžitě zavrhne vaši „konspirační teorii“.

Ti samí lidé si budou stěžovat a přiznají vám všechny své zdravotní problémy a budou mluvit o autistických dětech, dětech s těžkými alergiemi a nevysvětlitelnými poruchami imunitního systému, ale ani na minutu nebudou mluvit o smrtelných toxinech ve vakcínách. Proč tomu tak je?

CDC (americké Centrum pro kontrolu onemocnění) již 60 let propaguje vakcíny jako svatý grál medicíny, jako magickou pilulku, která zabrání každému zemřít na děsivé infekční choroby, před kterými nemůže nikoho ochránit nic jiného na Zemi.

Přesto miliardy lidí přežijí, aniž by měly vůbec nějaké vakcíny, av průměru jsou tito lidé mnohem zdravější než „zcela očkováni“ droidi a zombíci, kteří, jak se zdá, většinu svého života bojují se záhadnými zdravotními problémy.

Věděli jste, že děti se nerodí s autismem?

„Spektrum“ se vyvíjí, když děti dostávají stále více a více vakcín, od narození až do věku 6 let, kdy se jim do krve vstříkne více než 60 toxických injekcí (poznámka: tolik v USA, na Slovensku o něco méně).

Tyto injekce obsahují vše od potratových buněk po geneticky modifikované viry a bakterie, nemluvě o latexu, arašídovém oleji, mléčných výrobcích, MSG (glutamátu sodném), formaldehydu a různými viry infikovaných ledvinových buňkách africké opice zelené.

Pokud vy nebo váš blízký trpíte poruchami centrálního nervového systému, trávicími poruchami nebo poruchami učení, je čas prozkoumat nejnebezpečnější vakcíny

Máte zdravotní problémy, které lékaři a pediatři nedokážou „vyřešit“ pomocí různých léků na předpis?

S největší pravděpodobností jde o syndrom VTS – toxin z vakcíny. Čím více vakcín dostanete, tím hůře se problémy stanou a neexistuje lékař, který by mohl nebo ukázal prstem na skutečnou příčinu, i když nejtěžší potravinové alergie se přímo shodují se složkami mnoha vakcín.

Nejhorší je, že „vakcíny“ proti Covid-19 nejsou ani vakcínami. Jsou to injekce spouštějící produkci hrotového proteinu (sraženinové injekce), které ucpávají krev a zhoršují stávající zdravotní problémy, včetně poruch centrálního nervového systému, nepravidelností srdečního rytmu (myokarditidy), kognitivních funkcí a motorických dovedností.

Proto jsou nejnebezpečnějšími „vakcínami“ na planetě Zemi vakcíny a posilovací dávky proti Covid-19, protože to vlastně ani nejsou vakcíny, ačkoli každý, kdo je dostane, si myslí, že ano.

Takže tady jsou šokující statistiky, které odhalují 4 nejnebezpečnější vakcíny, jaké byly kdy vytvořeny:

Zde si rozklikejte, kam „civilizačně“ směřujeme. Směrem k zemi, kde je již dnes zdravé dítě „zázrak“. Proklikejte si počet „očkování: u dětí v USA

#1. „Vakcíny“ proti Covid-19

Nikdo, kdo si nechal vpíchnout tuto vakcínu a dokonce ani „vědci“ na technologii mRNA, která zmutuje vaše buňky, nevědí nic o skutečné vědě ani o statistikách zranění a úmrtnosti, jinak by to nikdy nedovolili.

Covidové vakcíny jsou 300krát smrtelnější než všechny ostatní vakcíny schválené FDA (americký Úřad pro léky a potraviny), které byly kdy vyrobeny a distribuovány.

To znamená, že byste mohli spočítat všechna zranění a úmrtí, která byla způsobena 70 vakcínami vynalezenými a schválenými FDA za posledních několik desetiletí, a žádný jiný medicínský zásah se mu ani zdaleka v nebezpečnosti nepřibližuje.

Podle údajů VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – americký systém pro zaznamenávání nežádoucích účinků vakcín) již bylo jen v USA nahlášeno více než 12 000 úmrtí způsobených očkováním.

Tento systém výrazně zaostává za reálných časem a představuje jen zlomek procenta skutečných případů, protože většina lidí ani nevěří, že to byly toxiny z vakcín, konkrétně miliardy proteinů napodobujících viry, které poslaly je blízké do nemocnice nebo brzkého hrobu. To znamená, že covidové vakcíny jsou smrtelnější než atomové bomby!

#2. MMR vakcína

Většina rodičů by byla šokována, kdyby zjistili, o kolik nebezpečnější je očkování proti spalničkám, než skutečné chycení viru spalniček.

Jeden vedlejší účinek, který je uveden na příbalovém letáku vakcíny proti spalničkám, vám dává vědět, že samotný vpich může způsobit horečku tak vysokou, že oběť dostane záchvat. Stává se to jednomu ze 3 000 očkovaných dětí.

Navíc, souvislost mezi MMR vakcínou (spalničky, příušnice, zarděnky) a autismem odhalil samotný vedoucí vědec v CDC, Dr. William Thompson.

Proč je MMR vakcína tak toxická? Obsahuje hovězí sérum z krav, které je extrahováno z kravské kůže a když se vstříkne do člověka, způsobuje poruchy pojivové tkáně, artritidu a lupus, dále dušnost, nízký krevní tlak, bolest na hrudi a kožní reakce.

MMR vakcína také obsahuje rekombinantní lidský albumin a WI-38 lidské diploidní plicní fibroblasty, což je proteinová část krve ze smíšené lidské venózní plazmy. Když se vstříkne, způsobuje horečku, zimnici, kopřivku, vyrážku, bolest hlavy, nevolnost, potíže s dýcháním a zrychlené dýchání a srdeční tep.

#3. Vakcína proti dětské obrně

Pokud by lidé věděli, že až třetina populace byla vystavena skrytým rakovinovým virům, když dostali injekci vakcíny proti dětské obrně, kolik by stále věřilo, že vakcíny jsou „svatým grálem“ moderní medicíny?

Pokud by lidé věděli, že orální (živé) „vakcíny“ proti dětské obrně zvyšují počet případů obrny u dětí, kolik by stále věřilo v „bezpečnost a účinnost“ těchto vakcín?

IPV nebo inaktivovaná vakcína proti dětské obrně , vyvinutá Jonasem Salkem, používá mrtvé buňky poliomyelitidy, zatímco OPV nebo orální vakcína proti dětské obrně, vyvinutá Albertem Sabinem, přenáší virus přes několik buněčných kultur zvířat, aby se oslabil kmen, ale to ho nezabíjí.

Takže děti, které už zápasí s narušeným imunitním systémem ze všech ostatních toxických očkování, nedokážou účinně bojovat proti oslabenému živému viru a nakonec ho přenášejí na jiné.

Tato skutečnost popírá starou „teorii kolektivní imunity“. Ve skutečnosti vakcína pomáhá šíření dětské obrny, místo aby jí předcházela.

#4. Rotavirová vakcína

Rotavirová vakcína ‚RotaTeq‘ obsahuje smrtelný prasečí virus, který nemá co dělat v žádném léku nikde a nikdy a už natož ne ve vakcíně podávané dvakrát velmi malým dětem.

Je to natolik smrtelné, že může dojít k zamotání střev dítěte (nazývané intususcepce) a jejich svinutí do sebe jako teleskopický dalekohled. To může dítě zabít.

Vynálezce této vakcíny, Paul Offit, na tomto špinavém očkování vydělal miliony farmaceutických dolarů.

Ironií všeho je, že vakcína údajně chrání před rotavirovou infekcí, která způsobuje horečku, zvracení, průjem, ztrátu tělesných tekutin, dehydrataci, hospitalizace a smrt, ale i samotná vakcína běžně způsobuje průjem, zvracení, horečku, sípání, kaše bolesti žaludku a krev ve stolici. No nekupte to!

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

L.L.

Horší kvalita obrazu

zdroj

L.L.

 

Pilíře západní civilizace praskají

Podle Viktora Orbána bude příští desetiletí desetiletím nebezpečí, nejistoty a válek, protože pilíře západní civilizace, o nichž se dříve myslelo, že jsou neotřesitelné, praskají. Premiér hovořil o třech posunech v západní civilizaci. V minulosti jsme si mysleli, že žijeme pod ochranou vědy, pak přišel Covid, mysleli jsme si, že válka se nemůže vrátit do Evropy, ale v sousedství Maďarska je válka, a mysleli jsme si, že studená válka se nikdy nemůže vrátit, přesto nějaký svět vůdci nyní pracují na reorganizaci našich životů do geopolitických bloků, řekl premiér.

Zrušení práva EU veta

Předseda vlády uvedl, že návrh Bruselu na zrušení konsensuálního rozhodování v zahraniční politice EU je nebezpečný. „Evropa se nemůže stát globálním politickým hráčem, protože nedokáže udržet mír ani doma,“ zdůraznil premiér a nazval jednotné rozhodování v zahraniční politice EU „imperialismem“. Velkým problémem je také to, že EU nedokáže bránit své vlastní hranice. EU by si neměla vymýšlet svou vlastní ústřední roli ve světové politice, ale nejprve by měla dělat svou práci doma, zdůraznil.

Vliv Západu slábne

Maďarský premiér hovořil o celkové náladě v Evropě, která se podle jeho hodnocení ubírá sestupnou trajektorií, protože síla, moc, autorita a působnost západní civilizace slábne. Nejbolestivější ze všeho na ztrátě moci a materiálního prostoru je ztráta kontroly Západu nad energetickými zdroji, zdůraznil Orbán. Západ již nevlastní většinu surovin a energetických zdrojů. „Naše situace, situace Evropy, je dvojnásob obtížná: důvodem je, že se Washington chová tak, jak se chová. Nikdo nezvedl obočí, když Amerika začala těžit energii pomocí frakování, ačkoli Amerika se netajila tím, že svou energetickou politiku použije jako zbraň zahraniční politiky, řekl Orbán.

Ztráta energetických zdrojů

Evropané na to reagovali odporem vůči závislosti na Američanech a EU se dosud snažila chránit německo-ruskou energetickou osu, která je však, jak mluvíme, na kusy. „Poslední návrh Evropské komise je, že každý by měl mít povinnost snížit spotřebu plynu o 15 procent, a pokud to nepůjde, bude odebrán těm, kteří na to mají,“ varoval Viktor Orbán.

Maďarsko čekají výzvy

Když mluvil o situaci maďarského lidu, premiér řekl, že nejdůležitější výzvou je úbytek populace. Pořád je víc pohřbů než křtů, poznamenal. Národy světa lze rozdělit do dvou skupin: některé jsou schopné biologické reprodukce, jiné nikoli. S odkazem na rodinnou politiku vlády Fidesz řekl, že situace v zemi se zlepšila, ale zatím nedošlo k žádnému obratu.

Dokud nenastane obrat, dříve nebo později nám bude Maďarsko a Karpatská kotlina ‚ukradeno‘, řekl maďarský politik.

Orbán řekl, že druhou výzvou, před kterou stojíme, je migrace, která rozdělila Evropu na dvě části. „Jedna polovina je svět, kde spolu žijí evropské a neevropské národy. Tyto země již nejsou národy, ale konglomeráty národů. Je tu druhá polovina Západu, střední Evropa. Západ se v intelektuálním slova smyslu přesunul do střední Evropy a ve zbytku Evropy už je jen post-západ, varuje Orbán, podle něhož se post-západ v současnosti snaží donutit střední Evropu, aby se stala jako oni .

Nucená migrace

Podle premiéra chce Brusel společně se sítí George Sorose vnutit Maďarsku migraci. S odkazem na některá minulá řízení na základě právního státu proti Maďarsku řekl, že „Byli jsme postaveni před soud a odsouzeni. A nebýt uprchlické krize na Ukrajině, začali by na nás trest vykonávat. Teď to dali stranou. Nestáhli to z programu, jen to odložili.

Nazval to „ideologickým výsměchem internacionalistické levice“, když se snaží tvrdit, že Evropa je ze své podstaty smíšená rasa. Jde o historický a sémantický podvod. Národy žijící v Evropě se stěhují, pracují, ale nejsou to smíšené národy. Jsme ochotni se vzájemně mísit, ale nejsme ochotni stát se míšenkami,“ řekl pan Orbán. Podle jeho názoru si dnes islámská civilizace, která se postupně posouvá do Evropy, uvědomila, že Maďarsko nebude odrazovým můstkem pro jejich expanzi v Evropě kvůli maďarské tradici boje proti islámské Osmanské říši v minulosti.

Poslechněte si článek v audioverzi.

Problém s pohlavím

Další hrozbou je genderová ideologie, proti které vláda představila svůj zákon na ochranu dětí a kvůli níž bylo Maďarsko hnáno k soudu dominující evropskou levicí. „Nechceme jim říkat, jak mají žít, jen chceme, aby pochopili, že v naší zemi je otcem muž a matka žena – a to by měli přijmout spolu se Sorosovými silami,“ zdůraznil Orbán. s tím, že tento „západní druh bláznovství“ se v této části světa nikdy nestane většinovým názorem.

Význam aliancí a Visegrádské čtyřky

Klíčem k vítězství je podle premiéra odhodlání i hledání spojenců. To je důvod, proč lidé ze Západu udělali vše, co mohli, aby V4 narušili. Strategické zájmy Poláků a Maďarů ve válce se shodují: chceme, aby Rusko zůstalo stranou, chceme, aby Ukrajina zůstala nezávislá. „Ale v maďarsko-polských vztazích je problém jeden ze srdce: my to vidíme jako válku mezi dvěma slovanskými národy a Poláci to vidí jako válku, jejíž jsou součástí. Naši slovenští a čeští přátelé ve volbách dali přednost postzápadnímu světu,“ řekl se špetkou sarkasmu.

Viktor Orbán řekl, že primárním aspektem každé války je, že matky truchlí pro své děti a děti ztrácejí své rodiče. Tento pojem musí mít přednost před vším ostatním, dokonce i v politice. Premiér zdůraznil, že v bojích na Ukrajině dosud zahynulo 86 Maďarů. Proto trval na svém dřívějším stanovisku, že nejde o maďarskou válku. Upozornil na to i premiér

jsou země, které Maďarsko kritizují, protože si myslí, že není dostatečně oddané Ukrajincům, ale mnohé z těchto zemí jsou tomuto konfliktu daleko a nanejvýš poskytují finanční nebo ozbrojenou podporu.

Spojené státy

Tvrzení Američanů, že každý má být prostě na správné straně dějin a zbytek světa se podřídí, už neplatí, řekl Viktor Orbán. Většina světa toto volání neslyší. Tato válka by klidně mohla být koncem západní nadvlády, multipolární světový řád nám klepe na dveře,“ zhodnotil premiér. Navrhl, že by Západ měl vyvinout novou strategii namísto prázdných zpráv o vítězství, zaměřit se nikoli na vítězství ve válce, ale na dobrá mírová jednání a dobrou mírovou nabídku. Úkolem EU není stát na straně Ukrajinců proti Rusům, ale postavit se mezi Rusy a Ukrajince, zdůraznil pan Orbán.

Klíčové jsou dodávky energie

Zásadní otázka je, kdo má z této války prospěch, řekl premiér. „Hlavní prospěch z toho mají Rusové, protože mají energetické zdroje. Dnes Rusové prodávají méně energie, ale za mnohem vyšší cenu, takže z toho těžili. Prospělo to ale i Číňanům, kteří byli dříve vydáni na milost Arabům, pokud jde o energetickou závislost, ale nyní mohou nakupovat ruskou energii. A daří se i americkým společnostem. EU si však vede špatně, protože její dovoz energie je v červených číslech,“ řekl.

Evropa čelí velké recesi

Pan Orbán uvedl, že Evropu sužuje vyhlídka na recesi a situaci v Maďarsku navíc ztěžuje fakt, že posilování dolaru vůči euru automaticky vede k oslabení forintu. Maďarsko si podle něj stanovilo cíl pro příští dva roky, totiž udržet se v globální recesi. Ale z pohledu premiéra

mír do světa mohly vrátit jen příští prezidentské volby v USA.

„Můžeme si udržet náš úspěch z ekonomického hlediska, pokud zůstaneme mimo válku, genderovou hloupost, globální daně, migraci a všeobecnou recesi v Evropě. Dobrou zprávou je, že se nám to podařilo v letech 2010 a 2020. V roce 2020 bylo Maďarsko v krizi „před křivkou“, řekl maďarský lídr.

Maďarsko se stane čistým přispěvatelem EU

Maďarsko bude podle premiéra do roku 2030 čistým přispěvatelem do EU, což také vytvoří novou situaci pro Maďarsko. „Do té doby musíme být ve špičkové formě z diplomatického, vojenského a ekonomického hlediska,“ zdůraznil pan Orbán.

Zdroj: ZDE

Oxid grafenu, látka, která je jedovatá pro člověka, byla nalezena ve „vakcínách“ proti Covid 19, ve vodě, ve vzduchu, který dýcháme prostřednictvím chemtrails, a dokonce je i v našich potravinách. Oxid grafenu interaguje a je aktivován elektromagnetickými frekvencemi („EMF“), konkrétně širším spektrem frekvencí nalezených v 5G, které mohou způsobit ještě větší poškození našeho zdraví.

Příznaky otravy oxidem grafenu a nemoci z ozáření EMP jsou podobné příznakům popsaným jako Covid. Dobrou zprávou je, že nyní, když byl oxid grafenu identifikován jako kontaminant, existují způsoby, jak jej z našeho těla odstranit a obnovit naše zdraví.


Jedná se o holistický přístup využívající několik různých metod současně pro dosažení nejlepšího účinku. Včetně specifických doplňků pro degradaci oxidu grafenu v těle a kontroly EMP v prostředí, aby se minimalizovala aktivace oxidu grafenu.

Tyto informace pocházejí z několika zdrojů a jsou založeny na vědeckých studiích. Odkazy jsou uvedeny níže.

Pochopení glutathionu

Glutathion je látka vyrobená z aminokyselin: glycinu, cysteinu a kyseliny glutamové. Je produkován přirozeně v játrech a podílí se na mnoha procesech v těle, včetně budování a opravy tkání, tvorby chemikálií a bílkovin potřebných v těle a pro imunitní systém. V těle máme přirozenou zásobu glutathionu. To je to, co nám dává silný imunitní systém.

Když je hladina glutathionu v těle vysoká, nemáme žádné problémy a náš imunitní systém funguje dobře. Když ale množství oxidu grafenu v těle překročí množství glutathionu, způsobí kolaps imunitního systému a spustí cytokinovou bouři. Způsob, jakým může oxid grafenu v těle rychle růst tak, aby překonal glutathion, je elektronická excitace. To znamená, EMP, které bombardují grafen, aby jej oxidovaly, což rychle spouští nemoc.

Ve věku 65 let hladina glutathionu v těle drasticky klesá. To může vysvětlit, proč nejvíce postiženou populací Covid-19 jsou starší lidé. Hladiny glutathionu jsou také velmi nízké u lidí s již existujícími onemocněními, jako je cukrovka, obezita atd. Podobně jsou hladiny glutathionu velmi vysoké u kojenců, dětí a sportovců. To může vysvětlit, proč Covid-19 tyto lidi nezasáhl.

Oxid grafenu, když je oxidován nebo aktivován specifickými EMF frekvencemi, překonává schopnost těla vytvořit dostatek glutathionu, který ničí imunitní systém a způsobuje onemocnění. V případě onemocnění (jako jsou příznaky Covid a všechny „varianty“) je nutné zvýšit hladinu glutathionu v těle, aby se vyrovnalo s toxinem (oxid grafenu), který byl zaveden nebo elektricky aktivován.

Pacienti s intubací Covid na JIP se uzdravili během několika hodin při léčbě glutathionem a NAC, příklad od Ricarda Delgada

„Viděli jsme klinické studie se stovkami pacientů, kteří byli na JIP, na respirátoru a intubovaní, prakticky na pokraji smrti. S bilaterálními pneumoniemi způsobenými šířením oxidu grafenu a následným 5G zářením v plicních plakech. No, toto difuzní barvení u těchto pacientů je symetrické, což by se u biologického prostředku nestalo, protože by bylo spíše asymetrické, jako například při pneumokokové infekci, že? No, v tom případě se difúzní skvrna obvykle objeví v jedné části plic, ale ne v jiné, ne v obou symetricky. Takže, když byli léčeni glutathionem přímo nitrožilně — nebo dokonce i orálně — nebo N-acetylcysteinem (NAC) 600 mg nebo vyššími dávkami, lidé během několika hodin začali obnovovat saturaci kyslíkem“ – Ricardo Delgado,  La Quinta Colmuna

N-acetylcystein (“NAC”) je doplněk, který způsobuje, že tělo produkuje glutathion, je známý jako prekurzor glutathionu a způsobuje, že tělo vylučuje glutathion endogenně, stejně jako když intenzivně sportujete. NAC pochází z aminokyseliny L-cystein a tělo jej využívá k tvorbě antioxidantů. Antioxidanty jsou vitamíny, minerály a další živiny, které chrání a opravují buňky před poškozením. Můžete získat NAC jako doplněk nebo lék na předpis.

Zinek v kombinaci s NAC jsou nezbytné antioxidanty používané k degradaci oxidu grafenu. Ricardo Delgado uvádí, že těmito dvěma antioxidanty osobně pomohl lidem postiženým magnetismem po očkování. To je u lidí se dvěma dávkami Pfizer, kteří se stali magnetickými a po těchto doplňcích již tento příznak nemají.

Další doplňky, které mohou být použity na pomoc při odstraňování oxidu grafenu, jsou:

  • astaxanthin
  • melatonin
  • Ostropestřec mariánský
  • kvercetin
  • Vitamín C
  • Vitamin D3

Další informace o těchto doplňcích pro odstranění oxidu grafenu naleznete na tomto ODKAZU .

Pochopení spojení mezi EMF, 5G, oxidem grafenu, hydrogely a Covidem

Oxid grafenu je aktivován EMF, konkrétně frekvencemi, které jsou součástí spektra 5G. Všechny materiály mají takzvaný elektronické absorpční pásmo. Absorpční pásmo je rozsah vlnových délek, frekvencí nebo energií v elektromagnetickém spektru, které jsou charakteristické pro konkrétní přechod z počátečního do konečného stavu v látce. Jedná se o specifickou frekvenci, nad kterou je látka excitována a velmi rychle oxiduje. Frekvence vysílané na lidské bytosti, které mají v těle nahromaděný oxid grafenu, mohou způsobit, že se oxid grafenu velmi rychle množí, naruší rovnováhu glutathionu a během několika hodin způsobí cytokinovou bouři.

Oxid grafenu je hlavní složkou hydrogelů patentovaných DARPA. Právě tyto hydrogely jsou v injekcích Covid, testovacích tamponech PCR a respirátorech. Vodivý hydrogel je materiál podobný polymeru, který má podstatné vlastnosti a použití. Vyvíjejí různé druhy vodivých hydrogelů, které se používají v mnoha věcech, v našem jídle, vodě a vstřikují se do našich těl ve vakcínách. Vodivé hydrogely obsahují nanotechnologii, která se váže na vaši DNA a může být řízena 5G senzory. Umožňují sběr a manipulaci s DNA. Vodivé hydrogely umožňují sledování lidských bytostí. Existují tisíce recenzovaných vědeckých studií a článků pojednávajících o vodivých hydrogelech. Jako záložní dokumentaci jsme dali dohromady krátký seznam některých relativních studií.

Shrnutí charakteristik hydrogelové a kvantové tečky nanotechnologie – klikněte pro stažení

Právě z těchto studií můžeme shrnout některé charakteristiky vodivých hydrogelů.

Charakteristiky vodivých hydrogelů: samoobnovitelnost, elektrická vodivost, průhlednost, mrazuvzdornost, natahování, samoléčení, citlivost na podněty, což znamená, že dělá určité věci, když jej zasáhne 5G (nebo jiné frekvence).

Jsme obklopeni EMF zářením z mobilních telefonů, televizorů a Wi-Fi. Mnoho oblastí také zapíná 5G a byla provedena šetření, která ukazují korelaci mezi sítěmi 5G a epidemiemi Covid v určité oblasti. Abyste se co nejlépe ochránili před otravou oxidem grafenu a aktivací oxidu grafenu ve vašem těle, je nutné udělat několik věcí, abyste omezili vystavení EMP.

Některé návrhy, jak to udělat, zahrnují: nežijte ve městě se spoustou věží, pokud tomu můžete pomoci, vypněte Wi-Fi na noc a držte se dál od chytrých měřičů a dalších chytrých zařízení, pokud je to jen trochu možné. Další možností je použití ochranných produktů EMF, jako jsou zařízení s orgonovou energií, které pomohou transformovat záření EMF ke zmírnění škodlivých účinků.

Orgonová energie, EMF ochrana a oxid grafenu

Vzhledem k tomu, že oxid grafenu je aktivován EMF, chcete ve svém bezprostředním okolí vytvořit ochrannou bariéru, která zmírní EMP, aby neaktivoval oxid grafenu. Ve 30. letech 20. století byl učiněn objev, který lze dnes použít k ochraně EMF. Během série experimentů zesnulý Dr. Wilhelm Reich zjistil, že živé vzorky umístěné v nádobách vyrobených ze střídajících se vrstev oceli a nevodivého organického materiálu byly schopny využít zdravou „kosmickou energii“ z prostředí. Tuto energii nazval „orgon“. Tyto orgonové akumulátory měly schopnost uchovávat vzorky krve po delší dobu; vyklíčit zdravější sazenice rostlin; a poskytovat úlevu od bolesti svým pacientům, kteří v nich seděli.

Dnes místo ocelových a plastových plechů používáme kompozit vyrobený ze směsi oxidu železa, oceli, mosazi, šungitu a krystalových prášků obalených v epoxidové pryskyřici. Konečným výsledkem je harmonizátor, který je schopen přeměnit škodlivá bezdrátová pole z mobilních věží, chytrých měřičů, chytrých telefonů, internetového routeru a vaší televize na energii prospěšnější pro vás a vaše rostliny a domácí mazlíčky. Účinky tohoto vědeckého fenoménu byly replikovány a dobře zdokumentovány ve studiích provedených Pensylvánskou univerzitou a mikroskopickou výzkumnou laboratoří Heraclitus.

Nápadná podoba Reichova krevního testu k nedávným vzorkům krve EMF oxidu grafenu

Nejpozoruhodnější studii ve světle nedávných objevů oxidu grafenu lze nalézt v „ Reichově krevním testu “, který provedla mikroskopická výzkumná laboratoř Heraclitus . V tomto testu ukazují účinnost, kterou má energie orgonů na krev. Odebrali dva vzorky krve a jeden vložili do kontrolního boxu a druhý do orgonového energetického boxu. Postupem času pořídili mikroskopické fotografie vzorků krve a byli svědky toho, že vzorek orgonové energie si dokázal udržet svou životní sílu po delší dobu (byl to jako fontána mládí pro krev).

Když mají červené krvinky defekty a začnou odumírat, může se u nich vyvinout něco, čemu se říká tvorba akantocytů, kdy z buňky vyčnívá několik špičatých výběžků různé délky. Obrázky níže ukazují, jak to vypadá, když odumře krvinka.

Reichův experimentální krevní test – rozpad krve

Rozpadající se krevní buňky se mění v to, co Dr. Reich nazval „bióny“ z práce Reich Blood Test provedené Hericlitus Labs.

Orgonový energetický krevní test, 30. září 2020 (23 minut)

Tyto snímky výše ukazují bionický rozpad živé a neživé hmoty. Zdravější buňka má pevnější membránu s modrým světlem kolem ní. Toto modré světlo je ve skutečnosti životní silou neboli „aurou“ buňky. To je to, co Dr. Reich nazval „orgonovou“ energií. Jak buňka odumírá a rozpadá se, membránová stěna tvoří špičaté výběžky, které z ní vycházejí.

Nanočástice na bázi oxidu grafenu používané v injekcích Covid jsou navrženy tak, aby pronikly membránou buněk, aby se do nich dostala mRNA. Toto neustálé pronikání stěnou buněčné membrány by mohlo být příčinou těchto deformací membrány. Podle Laboratorního průvodce klinickou hematologií na Open Education of Alberta:

„K tvorbě akantocytů dochází buď v důsledku dědičných nebo získaných membránových defektů. Defekty, které způsobují nerovnováhu mezi membránovým cholesterolem a obsahem lipidů, ovlivňují schopnost červených krvinek deformovat se, což má za následek tužší plazmatickou membránu.

Níže jsou uvedeny tři fotografie pořízené z nedávné [aktualizace 1. října 2021] krevních testů od Dr. Roberta Younga .

Jeho závěr je, že to, co vidíme v těchto krvinkách, pochází z účinku otravy EMF zářením, otravy oxidem grafenu. Tvorbu membrán krevních buněk nazývá „efektem korony“ a „efektem vrcholového proteinu“.

Skenovací a transmisní elektronová mikroskopie odhaluje oxid grafenu ve vakcínách proti CoV-19

To vypadá identicky s chováním umírajících krvinek v experimentu Reich Blood Test. To, co zde vidíme, jsou buňky, které byly otráveny a umírají. Na posledním snímku také vidíme tvorbu spike proteinu.

Pozoruhodný objev byl nalezen v Reichově krevním testu, který ukazuje, jak orgonová energetická zařízení zpomalují a zastavují tento rozpad krvinek. To ukazuje na buněčné úrovni, jak orgonová energetická zařízení chrání lidské tělo před škodlivým EMP.

Níže uvedený snímek ukazuje výsledky Reichova krevního testu. Vzorek vlevo je ten, který byl uvnitř krabice orgonového akumulátoru. Rychlost buněčné smrti a rozpadu je 5 %. Vzorek vpravo je ten, který nebyl ve skříni orgonového akumulátoru. Rychlost rozpadu je 50%. Je zřejmé, že energie orgonů dělá něco, aby pomohla zachovat životní sílu a zdraví krve.

ZDROJ

L.L.

Když se začaly objevovat zprávy o tom, že ruská armáda útočí na civilní cíle oprávněně mě to stejně, jako většinu ostatních, pobouřilo a hledal jsem vysvětlení pro taková rozhodnutí. Postupem času se ukázalo, že žádný z útoků nebyl veden proti civilním cílům, ale proti cílům, kde si v civilní zóně udělala ukrajinská armáda vojenská stanoviště, nebo skladovala vojenskou techniku, případně munici. Většinou stejně jako v mediálně známém případě z domu z pečovatelskou službou zdroj vedla ukrajinská armáda z takovýchto pozic palbu a ve chvíli, kdy tyto objekty začaly spojenecké armády LR (Luhanské Republiky), DR (Doněcké Republiky) a RF (Ruské federace) ostřelovat, svět obletěla zpráva o tom, jak agresor útočí na civilní objekty.

A stejný příběh, ale s výměnou rolí. Jednotky Wagnerovců, bojující na straně spojeneckých armád se údajně zabydleli na sportovním stadionu v oblasti města Stachanov. Na nikoho nestříleli, ani si nevytvářeli palebné pozice, ale podle zdoje byli příliš hluční a neopatrní, takže je tajné ukrajinské jednotky lokalizovaly, několik dní připravovaly akci a nakonec stadion rozstřílely zdroj. Ruské a Ukrajinské zdroje se rozcházejí v tom, kolik přišlo civilních obětí o život, ale v každém případě to nebyla nula! Když Ukrajinci zabijí své nevinné civilisty, kterým navíc mohou umožnit evakuaci, je to prezentováno jako hrdinský čin a na střelce je třeba pohlížet jako na hrdiny. Takže pokud kdekoli v civilní zóně projde ruský, nebo jiný nepřátelský voják, bez sebemenšího náznaku agrese, je Ukrajina v právu střílet do vlastních civilistů, ale když ruský voják opětuje palbu je to nelidské a přispěvatelé lobbystických médií se předhánějí v přívlastcích odsuzování takového jednání. Každý konflikt je špatný a žádná válka není dobrá. To by ale ještě nemělo znamenat, že se z uvažování lidí vytratí soudnost, smysl pro kritické myšlení a obyčejný selský rozum, který se na vysokých školách neučí.

L.L.

Na společné tiskové konferenci se svým ruským protějškem Sergejem Lavrovem maďarský ministr zdůraznil, že vláda má povinnost zajistit plné dodávky Maďarska, a to i uprostřed energetické krize v Evropě. Řekl, že právě proto bylo přijato rozhodnutí nakoupit dalších 700 milionů metrů krychlových zemního plynu NAD RÁMEC množství stanoveného v dlouhodobých smlouvách, což „ať chceme nebo ne, bez zdrojů Z RUSKA by nebylo možné.“

Přehrejte si text jako audiočlánek.

„Můžete prodávat falešné naděje, můžete snít, můžete vyhodit do povětří komunikační balóny, ale faktem zůstává, že fyzická realita zůstává fyzickou realitou, že bez ruských zdrojů je dnes v Evropě prostě nemožné koupit tolik plynu navíc.“ .

Doplnil, že doplňování plynojemů probíhá podle plánu, aktuálně na 27,3 procenta roční spotřeby oproti evropskému průměru 17,3 procenta. „V normální době by to stačilo, dalo by nám to jistotu, ale všichni víme, že nežijeme v normální době, takže musíme být ještě bezpečnější,“ zdůraznil.

Szijjártó uvedl, že Maďarsko přijalo všechna nezbytná opatření, aby získalo dodatečný objem a zajistilo finanční zdroje. V příštích týdnech bude pro tento účel na jižní trase a na propojovacím vedení se Slovenskem a Rakouskem k dispozici denní zásobovací kapacita kolem 20 milionů metrů krychlových. „Navzdory všem okolnostem se chceme ujistit, že nikdo v Maďarsku nezůstane v nedůstojné nebo zranitelné situaci, že bude dostatek plynu pro každého Maďara, každou maďarskou rodinu a každý maďarský podnik,“ řekl.

Ministr uvedl, že dalším cílem jeho návštěvy bylo dát najevo, že Maďarsko chce mír na Ukrajině co nejdříve, protože válka má tragické následky.

Žádáme všechny, aby udělali vše pro to, aby válka skončila co nejdříve a aby byl co nejdříve nastolen mír. Chceme okamžité příměří a mírové rozhovory„, řekl také maďarský ministr.

Rád podpořím.

Nejnovější oficiální údaje zveřejněné kanadskou vládou ukazují, že očkovaná populace nyní představuje 92 % úmrtí na Covid-19 v celé Kanadě, přičemž téměř polovina těchto úmrtí je zaznamenána u čtyřnásobně očkované populace!!!

Kanadská vláda vydává denní aktualizaci epidemiologie Covid-19, ve které sporadicky poskytuje nová data o případech, hospitalizacích a úmrtích Covid-19, jak a kdy chtějí.

Následující tabulka je převzata z jejich aktualizace z 15. července, kterou naleznete zde , a ukazuje počet případů, hospitalizací a úmrtí podle stavu očkování do 12. června 2022 –

Bohužel se kanadská vláda pokouší oklamat veřejnost tím, že poskytuje soupis případů, hospitalizací a úmrtí, který se táhne až do 14. prosince 2020.

Tímto způsobem jsou schopni zahrnout obrovskou vlnu, ke které došlo v lednu 2021, kdy bylo za plně očkovaných považováno pouze 0,3 % populace Kanady .

Ale díky ‚ Wayback Machine ‘ se můžeme podívat na dříve publikované zprávy kanadské vlády a sami provést jednoduchou matematiku, abychom zjistili současnou situaci kolem Covid-19 podle stavu očkování.

Následující tabulka je převzata ze zprávy zveřejněné koncem června 2022 a uvádí počet případů, hospitalizací a úmrtí podle stavu očkování mezi 14. prosincem 2020 a 5. červnem 2022 –

Zdroj

Nyní musíme provést jednoduché odečtení, abychom odvodili, kdo je odpovědný za poslední vlnu případů Covid-19, hospitalizací a úmrtí v Kanadě, a toto jsou výsledky…

Případy covid-19

Následující graf ukazuje počet případů Covid-19 v celé Kanadě podle stavu očkování mezi 6. červnem a 19. červnem 2022 –

Nejnovější čísla ukazují, že mezi 6. a 19. červnem bylo 20 842 případů onemocnění Covid-19 a očkovaná populace tvořila 19 405 z nich, z toho 13 987 případů u čtyřnásobně očkované populace.

To znamená, že neočkovaná populace tvořila pouhých 7 % případů Covid-19, zatímco očkovaná populace tvořila 93 %, z nichž 72 % bylo mezi čtyřnásobně pobodanými.

Hospitalizace Covid-19

Následující graf ukazuje počet hospitalizací Covid-19 v celé Kanadě podle stavu očkování mezi 6. červnem a 19. červnem 2022 –

Nejnovější čísla ukazují, že mezi 6. a 19. červnem bylo hospitalizováno 1 377 covid-19, přičemž očkovaná populace tvořila 1 168 z nich, přičemž 764 hospitalizací bylo u čtyřnásobně očkované populace.

To znamená, že neočkovaná populace tvořila pouhých 15 % hospitalizací s Covid-19, zatímco očkovaná populace tvořila 85 %, z nichž 65 % bylo mezi čtyřnásobně pobodanými.

Úmrtí na covid-19

Následující graf ukazuje počet úmrtí na Covid-19 v celé Kanadě podle stavu očkování mezi 6. červnem a 19. červnem 2022 –

Nejnovější údaje ukazují, že mezi 6. a 19. červnem došlo k 661 úmrtím na Covid-19 a očkovaná populace tvořila 609 z těchto úmrtí, přičemž šokujících 265 zemřelo u čtyřnásobně očkované populace a 274 úmrtí u trojnásobně očkované populace.

To znamená, že neočkovaná populace tvořila pouhých 8 % úmrtí na Covid-19, zatímco očkovaná populace tvořila 92 %, z nichž 44 % bylo mezi čtyřnásobnými a 45 % mezi trojnásobnými.

Navzdory masové posilovací kampani a kanadské vládě, která se to snažila zoufale utajit, trocha času, úsilí a jednoduché matematiky odhalily, že 9 z každých 10 případů Covid-19, hospitalizací a úmrtí bylo zaznamenáno u plně očkované populace mezi 6. a 19. června 2022 a naprostá většina z nich patřila mezi trojité nebo čtyřnásobné bodnutí.

Toto nejsou čísla, která bychom měli vidět u injekce Covid-19, která je údajně 95% účinná proti infekci, hospitalizaci a smrti.

To jen dokazuje, že Justin „komunista“ Trudeau, kanadský premiér, skutečně ztratil své kuličky, když vyzval Kanaďany, aby se přihlásili, když budou vyzváni, aby dostali opakovanou dávku injekce Covid-19.

Proč?

Protože definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiný výsledek.

Otázkou je, kolik Kanaďanů také „ztratilo své kuličky“? Protože tato čísla naznačují, že čím více bodnutí máte, tím je pravděpodobnější, že budete hospitalizováni nebo přijdete o život, pokud budete vystaveni údajnému viru Covid-19.