, ,

ŠOKUJÍCÍ STATISTIKY odhalují 4 nejnebezpečnější VAKCÍNY, které kdy byly vytvořeny. Vědecké informace od propfesionálních vědců, (kteří na jejich zveřejnění mohou pouze prodělat), které by měl zvážit, NASTUDOVAT a OVĚŘOVAT, každý milující rodič.

najnebezpecnejsie-vakciny

#1. „Vakcíny“ proti Covid-19

#2. MMR vakcína

#3. Vakcína proti dětské obrně

#4. Rotavirová vakcína

ŠOKUJÍCÍ STATISTIKY odhalují 4 nejnebezpečnější VAKCÍNY, které kdy byly vytvořeny. Vědecké informace od propfesionálních vědců, (kteří na jejich zveřejnění mohou pouze prodělat), které by měl zvážit, NASTUDOVAT a OVĚŘOVAT, každý milující rodič.

(SD Wells, Natural News ) Řekněte byť jen jednu větu o poškození způsobených očkováním a většina alopatických „věřících“ okamžitě zavrhne vaši „konspirační teorii“.

Ti samí lidé si budou stěžovat a přiznají vám všechny své zdravotní problémy a budou mluvit o autistických dětech, dětech s těžkými alergiemi a nevysvětlitelnými poruchami imunitního systému, ale ani na minutu nebudou mluvit o smrtelných toxinech ve vakcínách. Proč tomu tak je?

CDC (americké Centrum pro kontrolu onemocnění) již 60 let propaguje vakcíny jako svatý grál medicíny, jako magickou pilulku, která zabrání každému zemřít na děsivé infekční choroby, před kterými nemůže nikoho ochránit nic jiného na Zemi.

Přesto miliardy lidí přežijí, aniž by měly vůbec nějaké vakcíny, av průměru jsou tito lidé mnohem zdravější než „zcela očkováni“ droidi a zombíci, kteří, jak se zdá, většinu svého života bojují se záhadnými zdravotními problémy.

Věděli jste, že děti se nerodí s autismem?

„Spektrum“ se vyvíjí, když děti dostávají stále více a více vakcín, od narození až do věku 6 let, kdy se jim do krve vstříkne více než 60 toxických injekcí (poznámka: tolik v USA, na Slovensku o něco méně).

Tyto injekce obsahují vše od potratových buněk po geneticky modifikované viry a bakterie, nemluvě o latexu, arašídovém oleji, mléčných výrobcích, MSG (glutamátu sodném), formaldehydu a různými viry infikovaných ledvinových buňkách africké opice zelené.

Pokud vy nebo váš blízký trpíte poruchami centrálního nervového systému, trávicími poruchami nebo poruchami učení, je čas prozkoumat nejnebezpečnější vakcíny

Máte zdravotní problémy, které lékaři a pediatři nedokážou „vyřešit“ pomocí různých léků na předpis?

S největší pravděpodobností jde o syndrom VTS – toxin z vakcíny. Čím více vakcín dostanete, tím hůře se problémy stanou a neexistuje lékař, který by mohl nebo ukázal prstem na skutečnou příčinu, i když nejtěžší potravinové alergie se přímo shodují se složkami mnoha vakcín.

Nejhorší je, že „vakcíny“ proti Covid-19 nejsou ani vakcínami. Jsou to injekce spouštějící produkci hrotového proteinu (sraženinové injekce), které ucpávají krev a zhoršují stávající zdravotní problémy, včetně poruch centrálního nervového systému, nepravidelností srdečního rytmu (myokarditidy), kognitivních funkcí a motorických dovedností.

Proto jsou nejnebezpečnějšími „vakcínami“ na planetě Zemi vakcíny a posilovací dávky proti Covid-19, protože to vlastně ani nejsou vakcíny, ačkoli každý, kdo je dostane, si myslí, že ano.

Takže tady jsou šokující statistiky, které odhalují 4 nejnebezpečnější vakcíny, jaké byly kdy vytvořeny:

Zde si rozklikejte, kam „civilizačně“ směřujeme. Směrem k zemi, kde je již dnes zdravé dítě „zázrak“. Proklikejte si počet „očkování: u dětí v USA

#1. „Vakcíny“ proti Covid-19

Nikdo, kdo si nechal vpíchnout tuto vakcínu a dokonce ani „vědci“ na technologii mRNA, která zmutuje vaše buňky, nevědí nic o skutečné vědě ani o statistikách zranění a úmrtnosti, jinak by to nikdy nedovolili.

Covidové vakcíny jsou 300krát smrtelnější než všechny ostatní vakcíny schválené FDA (americký Úřad pro léky a potraviny), které byly kdy vyrobeny a distribuovány.

To znamená, že byste mohli spočítat všechna zranění a úmrtí, která byla způsobena 70 vakcínami vynalezenými a schválenými FDA za posledních několik desetiletí, a žádný jiný medicínský zásah se mu ani zdaleka v nebezpečnosti nepřibližuje.

Podle údajů VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – americký systém pro zaznamenávání nežádoucích účinků vakcín) již bylo jen v USA nahlášeno více než 12 000 úmrtí způsobených očkováním.

Tento systém výrazně zaostává za reálných časem a představuje jen zlomek procenta skutečných případů, protože většina lidí ani nevěří, že to byly toxiny z vakcín, konkrétně miliardy proteinů napodobujících viry, které poslaly je blízké do nemocnice nebo brzkého hrobu. To znamená, že covidové vakcíny jsou smrtelnější než atomové bomby!

#2. MMR vakcína

Většina rodičů by byla šokována, kdyby zjistili, o kolik nebezpečnější je očkování proti spalničkám, než skutečné chycení viru spalniček.

Jeden vedlejší účinek, který je uveden na příbalovém letáku vakcíny proti spalničkám, vám dává vědět, že samotný vpich může způsobit horečku tak vysokou, že oběť dostane záchvat. Stává se to jednomu ze 3 000 očkovaných dětí.

Navíc, souvislost mezi MMR vakcínou (spalničky, příušnice, zarděnky) a autismem odhalil samotný vedoucí vědec v CDC, Dr. William Thompson.

Proč je MMR vakcína tak toxická? Obsahuje hovězí sérum z krav, které je extrahováno z kravské kůže a když se vstříkne do člověka, způsobuje poruchy pojivové tkáně, artritidu a lupus, dále dušnost, nízký krevní tlak, bolest na hrudi a kožní reakce.

MMR vakcína také obsahuje rekombinantní lidský albumin a WI-38 lidské diploidní plicní fibroblasty, což je proteinová část krve ze smíšené lidské venózní plazmy. Když se vstříkne, způsobuje horečku, zimnici, kopřivku, vyrážku, bolest hlavy, nevolnost, potíže s dýcháním a zrychlené dýchání a srdeční tep.

#3. Vakcína proti dětské obrně

Pokud by lidé věděli, že až třetina populace byla vystavena skrytým rakovinovým virům, když dostali injekci vakcíny proti dětské obrně, kolik by stále věřilo, že vakcíny jsou „svatým grálem“ moderní medicíny?

Pokud by lidé věděli, že orální (živé) „vakcíny“ proti dětské obrně zvyšují počet případů obrny u dětí, kolik by stále věřilo v „bezpečnost a účinnost“ těchto vakcín?

IPV nebo inaktivovaná vakcína proti dětské obrně , vyvinutá Jonasem Salkem, používá mrtvé buňky poliomyelitidy, zatímco OPV nebo orální vakcína proti dětské obrně, vyvinutá Albertem Sabinem, přenáší virus přes několik buněčných kultur zvířat, aby se oslabil kmen, ale to ho nezabíjí.

Takže děti, které už zápasí s narušeným imunitním systémem ze všech ostatních toxických očkování, nedokážou účinně bojovat proti oslabenému živému viru a nakonec ho přenášejí na jiné.

Tato skutečnost popírá starou „teorii kolektivní imunity“. Ve skutečnosti vakcína pomáhá šíření dětské obrny, místo aby jí předcházela.

#4. Rotavirová vakcína

Rotavirová vakcína ‚RotaTeq‘ obsahuje smrtelný prasečí virus, který nemá co dělat v žádném léku nikde a nikdy a už natož ne ve vakcíně podávané dvakrát velmi malým dětem.

Je to natolik smrtelné, že může dojít k zamotání střev dítěte (nazývané intususcepce) a jejich svinutí do sebe jako teleskopický dalekohled. To může dítě zabít.

Vynálezce této vakcíny, Paul Offit, na tomto špinavém očkování vydělal miliony farmaceutických dolarů.

Ironií všeho je, že vakcína údajně chrání před rotavirovou infekcí, která způsobuje horečku, zvracení, průjem, ztrátu tělesných tekutin, dehydrataci, hospitalizace a smrt, ale i samotná vakcína běžně způsobuje průjem, zvracení, horečku, sípání, kaše bolesti žaludku a krev ve stolici. No nekupte to!

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

L.L.

2 replies
  1. Eric
    Eric says:

    Hey, this is Eric and I ran across volnyblok.com a few minutes ago.

    Looks great… but now what?

    By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?

    Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment.

    Here’s an idea…

    How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site…

    You can –

    Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

    You’ll be amazed – the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.

    It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

    That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

    Pretty sweet – AND effective.

    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

    You could be converting up to 100X more leads today!

    Eric
    PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
    You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

    If you’d like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=volnyblok.com

    Odpovědět
  2. Eric
    Eric says:

    Good day,

    My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations

    What for?

    Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with volnyblok.com definitely stands out.

    It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.

    There is, however, a catch… more accurately, a question…

    So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?

    More importantly, how do you make a connection with that person?

    Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.

    Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…

    Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out volnyblok.com.

    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

    It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)

    Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

    Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.

    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

    You could be converting up to 100X more leads today!

    Eric
    PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
    You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
    CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

    If you’d like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=volnyblok.com

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *