Zpráva britského guvernéra připouští, že 18,9 milionu lidí v Anglii stále zůstává neočkovaných a 50 % země odmítlo booster, ale 90 % úmrtí na COVID od dubna patřilo mezi třikrát očkované

OD THE EXPOSÉ ON 16. ČERVENCE 2022

Oficiální čísla zveřejněná vládou Spojeného království dokazují, že se britské veřejnosti lže o účinnosti injekcí Covid-19 a skutečném počtu lidí, kteří je odmítli.

Pokud se vrátíte do prosince 2021, možná si vzpomenete na nechvalně známý titulek zveřejněný Andrewem Neilem pro Daily Mail, který zněl: „Je čas potrestat pět milionů britských odmítačů vakcín: Všechny nás vystavili riziku dalších omezení“.

Zdroj

Tento titulek je krásným příkladem toho, jak vám bylo lháno od samého začátku údajné pandemie Covid-19.

Protože podle vlády Spojeného království zůstává 18,9 milionu lidí v Anglii, kteří mají nárok na očkování, stále neočkovaných a 50 % země odmítlo třetí dávku.

Navzdory tomu další zpráva vlády Spojeného království potvrzuje, že 94 % úmrtí na Covid-19 bylo od začátku dubna 2022 mezi očkovanými a šokujících 90 % těchto úmrtí bylo mezi trojnásobně/čtyřnásobně pobodanými.

Agentura Spojeného království pro zdravotní bezpečnost (UKHSA) nahradila ve druhé polovině roku 2021 Public Health England a je sponzorována Ministerstvem zdravotnictví a sociální péče a vedená Dr. Jenny Harriesovou.

Agentura v tichosti zveřejňuje týdenní zprávu s názvem „ Týdenní národní zpráva o sledování chřipky a COVID-19“ , která obsahuje hory monotónních dat. Hluboko v této zprávě jsou však skryty údaje o proočkovanosti Covid-19 v Anglii podle dávky.

Následující tabulka je převzata ze strany 65 zprávy z 27. týdne a ukazuje využití vakcíny v Anglii podle věku –

Zdrojová data – strana 65

Na základě výše uvedených údajů UKHSA jsme vytvořili následující graf, který ukazuje celkový příjem očkování vs. celkový počet odmítnutých očkování v Anglii na jednu dávku –

Zdrojová data – strana 65

Podle UKHA mělo 44,48 milionů lidí jednu dávku, 41,8 milionů lidí mělo dvě dávky a 32,9 milionů lidí mělo tři dávky k 3. červenci 2022.

Podle vlastních údajů UKHSA mělo v tomto okamžiku nárok na očkování 63,4 milionu lidí. Proto 18,9 milionu lidí v Anglii odmítlo vakcínu proti Covid-19 a zůstali zcela neočkovaní.

Ale kromě toho dalších 2,6 milionu odmítlo druhou dávku, což znamená, že 21,5 milionu lidí není dvakrát očkováno, a 8,9 milionu lidí odmítlo třetí dávku, což znamená, že 30,4 milionu lidí není třikrát očkováno.

Zde je návod, jak se tato čísla rovnají v procentech –

Zdrojová data – strana 65

Třicet procent obyvatel Anglie zůstává zcela neočkovaných. 34 % populace Anglie není dvakrát očkováno. A 50 % populace není třikrát očkovaných. To znamená, že Anglie má nyní 30,4 milionů „odmítačů vakcín“. Číslo, které je o 500 % vyšší než 5 milionů, které tvrdil Andrew Neil v prosinci 2021.

I když však tato čísla mohou být důvodem k oslavě pro ty, kteří se cítili izolovaní a mysleli si, že jsou jen jedni z mála, kteří odmítli injekci Covid-19, je to hrozná zpráva pro ty, kteří podlehli lžím a propagandě a měli tři nebo dokonce čtyři dávky experimentálního bodnutí.

Je to proto, že další údaje britské vlády, které byly v tichosti zveřejněny jen několik hodin předtím, než Boris Johnson oznámil, že rezignuje na funkci premiéra Spojeného království, odhalují 94 % úmrtí na Covid-19 od dubna mezi očkovanými a šokujících 90 % těchto úmrtí. patřili mezi trojité/čtyřnásobné bodnutí.

Vládní agentura Spojeného království, známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS), právě zveřejnila údaje o úmrtích podle stavu očkování.

Nejnovější datový soubor od ONS se jmenuje „ Úmrtí podle stavu vakcinace, Anglie, 1. ledna 2021 až 31. května 2022 “ a je k dispozici na webu ONS zde a ke stažení zde .

Tabulka 1 nejnovějšího datového souboru obsahuje údaje o úmrtnosti podle stavu očkování pro úmrtí ze všech příčin, úmrtí s Covid-19 a úmrtí bez Covid-19. A právě zde jsme schopni zjistit stav očkování všech, kteří zemřeli na Covid-19 od začátku dubna 2022.

Vzali jsme údaje poskytnuté ONS za duben a květen 2022 a vytvořili jsme následující graf ukazující úmrtí na Covid-19 podle stavu očkování v Anglii mezi 1. dubnem a 31. květnem 2022 –

Celkem bylo podle ONS za tyto dva měsíce 4 935 úmrtí na Covid-19 a očkovaná populace představovala šokujících 4 647 těchto úmrtí. Ale co je ještě více šokující je, že trojnásobně očkovaní tvořili 4 216 z těchto úmrtí, přičemž mezi neočkovanou populací bylo zaznamenáno pouhých 288 úmrtí.

Následující graf ukazuje procento úmrtí na Covid-19 podle stavu očkování v Anglii mezi 1. dubnem a 31. květnem 2022, podle nejnovějšího souboru dat ONS zveřejněného jen několik hodin před rezignací Borise Johnsona –

Tiše zveřejněná čísla odhalují, že očkovaná populace jako celek představovala šokujících 94 % všech úmrtí na Covid-19 v dubnu a květnu 2022, přičemž neočkovaní představovali pouhých 6 % všech úmrtí na Covid-19.

Ale nejděsivější statistika je, že 90 % úmrtí mezi očkovanými bylo mezi lidmi, kteří dostali alespoň tři dávky injekce Covid-19, a to navzdory skutečnosti, že pouze 50 % populace Anglie mělo tři dávky injekce Covid-19.

Byli jste krmeni lží, za lží, za lží. Jen v Anglii je nyní až 30,4 milionů odmítačů vakcín; ne 5 milionů, jak si neprávem nárokoval Andrew Neil, nebo 3 miliony, jak byly nedávno nárokovány v posledních několika týdnech. A oficiální údaje dokazují, že pokud jste jedním z nich, rozhodně jste se rozhodli správně.

Zdroj: https://expose-news.com/2022/07/16/19million-unvaccinated-england-90-percent-covid-deaths-triple-jabbed/?cmid=eabd4265-9048-4605-b169-55ca8dced5bc

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *