, , , , ,

Zbraně poskytnuté Ukrajině mohou být nyní použity proti americkým vojákům na hranicích s Mexikem

Zbraně poskytnuté Ukrajině mohou být nyní použity proti americkým vojákům na hranicích s Mexikem

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

9. srpna 2023

To nejsou kartely, jsou to organizované armády pohybující se přes naši jižní hranici

Tyto kartely již nemůžete nazývat. Jsou to malé armády, které ovládají rozsáhlé území po celém Mexiku. Mexická armáda je nedokáže zastavit. Zbraně použité ve válce na Ukrajině se nyní údajně objevují přímo na druhé straně naší jižní hranice. Naši volení vůdci ve státní legislativě a krajské dozorčí radě/komisaři by s tím měli rychle něco udělat. Pokud se tyto kartely rozhodnou sjednotit a překročit jižní hranici, naši místní šerifové a pohraniční hlídka by byli v mžiku oprášeni a převálcováni. Nedokážou se tomuto druhu palebné síly postavit. Legislativa a krajští úředníci musí začít přidělovat zdroje místním šerifům a policejním oddělením, aby mohli okamžitě navýšit pracovní sílu a vybavení proti této možné eventualitě.

Na texaské straně jižní hranice byli tento týden nalezeni a zatčeni údajní ozbrojení členové mexického drogového kartelu. Podle Fox News bylo ve čtvrtek ve Frontonu v Texasu zatčeno texaským ministerstvem veřejné bezpečnosti, národní gardou a pohraniční hlídkou pět lidí, o kterých se předpokládá, že patří ke kartelu Del Noreste.

Je znepokojivé, že skupina zahrnovala několik mladistvých. Úřady uvedly, že dva muži byli ozbrojeni puškami a několik z nich mělo na sobě taktické vybavení.

Poznámka: Potvrdil jsem šerifovi Markovi Dannelsovi z Cochise County, AZ, že jeho Fusion Center přijímá zprávy o tomto typu zbraní, které se nyní objevují na jižní hranici. Associates také hovořili s kongresmanem Juanem Ciscomanim (6. kongresový obvod-AZ), který, ačkoli o ničem z toho nevěděl, řekl, že to bude řešit jako problém na federální úrovni. Kongresman se mě zeptal, kde najde tyto informace, a já jsem mu nařídil, aby si promluvil se šerifem Dannelsem a získal přístup do jeho Fusion Center. Čekám, až uslyším odpověď od kongresmana.

První video zachycuje člena kartelu, který nese AT4-M136. Je to ramenní protitanková zbraň. Dokáže prorazit obrněné vozidlo a vypařit kohokoli uvnitř. Používá to americká armáda. Švédsko dodalo patnáct tisíc a 6000 poskytly Spojené státy na válku na Ukrajině. (File Photos, US Army)

Druhé video zachycuje malou četu těžce ozbrojených členů kartelu. Nesou těžké odstřelovací pušky ráže 50, RPG-7 nebo granáty s raketovým pohonem a PKM nebo Polemist Kalašnikov Full Auto Machine Guns. Oba jsou ruské výroby a jsou schopné neuvěřitelné ničivé palebné síly. Oba jsou intenzivně používány ve válce na Ukrajině.

 

PRAMENY:

https://t.me/beholdisraelchannel/15596

„Hlášení: USA – Ukrajina – Mexiko

Video, které koluje po sociálních sítích, odhaluje střelce Cartel Del Golfo, nejstaršího zločineckého syndikátu v Mexiku, který nese na rameni protitankovou střelu M136, jejíž typ USA převezly ve velkém na Ukrajinu.

Podle posudku byly zbraně pašovány z Ukrajiny do Mexika do rukou kartelu, jehož bašta je ve městě Tamaulipas na hranicích s USA, odkud kartel také pašuje drogy na území USA. Zbraně, které Ukrajincům poskytly USA, mohou být nyní použity proti americkým vojákům na hranici s Mexikem.“ [1]

Ve Spojených státech si někteří majitelé nákladních vozidel rádi upravují své plošiny nadrozměrnými koly, vysoce výkonnými sadami odpružení a výfukovými  systémy chrlící saze  , čímž z nich dělají monster trucky, které sledují organizované akce, jako jsou demoliční derby a bahenní bažiny.

Jak kuriózní.

V Mexiku posouvají drogové kartely koncept monster trucků na další děsivou úroveň a dovybavují oblíbené pickupy beranidly, čtyři palce tlustými ocelovými pláty navařenými na jejich podvozky a věžemi pro střelbu z kulometů.

Některé z nejobávanějších zločineckých skupin v Mexiku, včetně kartelu Jalisco New Generation Cartel, používají vozidla v přestřelkách s policií. Organizace jako Gulf Cartel a Northeast Cartel  používají  obrněné nákladní vozy k vzájemnému boji.

Mexické bezpečnostní složky tato vozidla nazývají monstra (monstra), ale jsou známá také jako nosorožci (nosorožci) a narcotanques (narkotanky). Kartely zdobí exteriéry svými iniciálami nebo nejnovějšími maskovacími vzory, takže je někdy těžké odlišit od oficiálních vojenských vozidel.

Honosné interiéry větších náklaďáků obsahují přední sedadla s řadou tlačítek a světel připomínající kokpit, kovová sedadla, odkud mohou ozbrojenci naklánět své pušky skrz otvory, a uprostřed poklop jako u tanku.

Jak se do ulic mexických násilných měst a měst valí stále více kamionů, vozidla slouží jako prizma pro sledování vývoje drogových válek prosáklých v zemi – ať už s hrůzou ze schopnosti kartelů vymanévrovat snahy úřadů nařídit pořádek. nebo ponuré uznání postapokalyptické atmosféry „ Šíleného Maxe “ vozidel .

https://twitter.com/i/status/1633569831843758083
Šíření monstra je dalším důkazem toho, že kartely zajdou jakkoli daleko, „aby se pokusily prosadit násilnými prostředky svou dominanci proti nepřátelským gangům a autoritě,“ řekl Jorge Septién, expert na balistiku a zbrojení z Mexico City.

Zdůrazňují také úsilí země proti brutálním zločineckým skupinám, které působí zdánlivě beztrestně v mnoha částech Mexika.

Podle Romaina Le Coura, bezpečnostního analytika, patří obrněné vozy mezi viditelnější a zastrašující vylepšení smrtícího arzenálu, kterým disponují nejmocnější mexické kartely.

Mezi další zbraně a zbraně patří odstřelovací pušky Barrett ráže 0,50, raketomety a  granáty s raketovým pohonem  schopné sestřelit vojenské vrtulníky, bezpilotní letouny  vybavené  dálkově odpalovanými výbušninami a silniční protivozové  miny , použité při posledním útoku. měsíc v Jalisco, který  zabil  šest lidí.

 

ZDROJ: https://armedforces.press/breaking-weapons-given-to-ukraine-may-now-be-used-against-us-soldiers-at-mexico-border/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *