, , , , ,

Vládní PRONÁSLEDOVÁNÍ potravinářského družstva Golden Valley Farms znovu dokazuje, že FDA a USDA by měly být ZRUŠENY

Vládní PRONÁSLEDOVÁNÍ potravinářského družstva Golden Valley Farms znovu dokazuje, že FDA a USDA by měly být ZRUŠENY

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

8.9.2023  Ethan Huff /

Výrobci čistých potravin, kteří fungují nezávisle na vládních regulátorech, nadále čelí hněvu zmíněných regulátorů, kteří odmítají tolerovat komunitní stravovací programy, jako jsou potravinářská družstva a programy sdílení krav.

Jednou z posledních obětí je Golden Valley Farms, rodinná farma ve Virginii, kterou provozuje Samuel Fisher, který je Amish. Jak jsme nedávno informovali , Fisherova farma na chov dobytka o rozloze 100 akrů je v hledáčku byrokracie ve Washingtonu, DC, která nesouhlasí s tím, aby lidé kupovali Fisherovo maso a mléčné výrobky.

Fisher a jeho rodina chovají a porážejí svá vlastní zvířata přímo na své farmě ve Virginii. Nevyužívají žádná jatka kontrolovaná ministerstvem zemědělství USA (USDA), ani se neřídí předsudky amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) vůči syrovému mléku a mléčným výrobkům.

Golden Valley Farms provozuje soukromý potravinářský klub, který umožňuje členům koupit si podíl například na krávě. Tomuto členovi je pak dovoleno přijímat nabídky kravského masa a mléčných výrobků bez potřeby jakéhokoli vládního souhlasu nebo jiné byrokracie – a je to zcela legální.

Navzdory této zákonnosti byly farmy Golden Valley přepadeny. Vládní šmejdi „prošli vším,“ říká Fisher, „dům, každou budovu a stodolu. Prostě všechno propadli.“

„Nemůžeme se toho dotknout,“ dodal Fisher o všem jídle, které buď stále leží na jeho farmě a hnije, nebo je odvezeno na místní skládku. „Nemůžeme to prodat. Nemůžeme uživit naši rodinu. Nemůžeme to dát pryč, nemůžeme to krmit psy. Nemůžeme s tím nic dělat. Prostě to odvezli na smetiště.“ „

Washington, DC, byrokratická mašinérie už dávno překročila své vítání – vypněte to všechno!

JD Rucker z Liberty Daily je tak rozrušený situací na Golden Valley Farms, že nyní vyzývá k úplnému rozpuštění FDA i USDA.

„Tohle není jen ochutnávka potravinové tyranie,“ píše Rucker.

„Tito by měl být hlavní příběh pro důkaz, že FDA, USDA a všechny federální vládní agentury zapojené do potravinové tyranie musí být úplně rozpuštěny. Nejsou tu, aby nás chránily. Jsou tu jen proto, aby chránily globalistickou agendu.“

FDA a USDA se v mnoha ohledech staly teroristickými organizacemi, které utlačují a tyranizují svobodné Američany za věci, jako je pěstování vlastních potravin; odmítání léčiv a vakcín; a uplatňovat svá ústavní práva na svobodu projevu a nošení zbraní.

„Stejně jako IRS a FBI by měly být FDA i USDA přepracovány nebo úplně zrušeny,“ dodává Rucker.

„Jediný důvod, proč dokonce nabízím přestavbu jako možnost, je ten, že je příliš mnoho Američanů, kteří ucuknou, když slyší lidi jako já, jak volají, aby rozpustili celé vládní agentury. Proto je generální oprava shora dolů slabá, ale může být jedinou schůdnou možností.“ .“

Kromě zázraku je v tomto ohledu malá šance, že se něco změní k lepšímu. Zdá se, že Američané se stali příliš samolibými a apatickými – nebo možná příliš vyčerpaní a vyčerpaní z nekonečné přívaly útoků na naše svobody.

„Podobně jako u Rawesome raid, tito farmáři dělali to, čemu se říká kravský podíl, kdy všichni lidé v komunitě platí předem a investují do krávy za mléko nebo maso,“ vysvětluje Rucker.

„Toto učinilo mnoho farem po celé zemi jako prostředek k tomu, aby se vyhnuli používání zpracovatelů masa a velkým podnikům jen proto, aby získali čisté, správně vychované a zdravé jídlo, bez všech dodatečných poplatků a vládních poplatků. .“

„FDA i USDA musí být úplně rozpuštěny. Nechrání veřejné zdraví. Ničí ho.“

 

Když je vláda příliš velká, očekává, že všichni budou jen poslouchat – žádné otázky. Více se dozvíte na Tyranny.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

TheLibertyDaily.com

 

NaturalNews.com

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-08-government-persecution-golden-valley-farms-abolish-fda-usda.html

 

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *