, , , , , , , ,

Vláda zveřejnila nezpochybnitelné důkazy Očkování proti Covid-19 trvá cca. 5 měsíců na zabití příjemců

vakcíny zabíjejí

Vláda zveřejnila nezpochybnitelné důkazy Očkování proti Covid-19 trvá cca. 5 měsíců na zabití příjemců

Oficiální údaje zveřejněné britským úřadem pro národní statistiku ukazují, že u populace očkované proti Covid-19 je mnohem pravděpodobnější, že zemře z jakékoli příčiny, než u neočkované populace v Anglii ve všech věkových skupinách.

To je nezpochybnitelný důkaz, že injekce Covid-19 zabíjely a stále zabíjejí lidi, a vzorce v datech ONS ukazují, že trvá v průměru pět měsíců po očkování, než se plně projeví smrtelné následky.

Dne 6. července zveřejnil Úřad pro národní statistiku (ONS) svůj nejnovější soubor údajů o úmrtích podle stavu očkování v Anglii a odhalil celou řadu šokujících zjištění.

A jakmile se ponoříte trochu hlouběji do dat, zjistíte, že očkování proti Covid-19 ve skutečnosti zvyšuje úmrtnost každého člověka během přibližně 5 měsíců.

Tabulka 1 datového souboru ONS obsahuje údaje o měsíčních věkově standardizovaných úmrtnostech podle stavu očkování pro úmrtí mezi 1. lednem 21 a 31. květnem 22.

První injekce Covid-19 byla podána v Anglii 8. prosince 2020 a zde jsou čísla úmrtnosti podle stavu očkování v následujících 4 měsících –

Neočkovaní měli podstatně větší pravděpodobnost, že zemřou z jakékoli jiné příčiny než Covid-19 než očkovaná populace v lednu i únoru 2021, než se zdálo, že se počty do konce dubna normalizují.

Ale podívejte se, co se stalo od května 2021 –

Najednou měla očkovaná populace jako celek větší pravděpodobnost, že zemře než neočkovaná z jakékoli jiné příčiny než Covid-19, a tento trend od té doby pokračuje měsíc po měsíci. Ukazuje se také, že tento trend se shoduje s těmi, kteří dostali injekce Covid-19 jako první.

Lidé v Anglii byli očkováni podle věku, přičemž nejstaršímu byla nejprve nabídnuta injekce Covid-19.

Následující graf ukazuje věkově standardizovanou úmrtnost na 100 000 osoboroků podle proočkovanosti a věkové skupiny za měsíc květen 2021 –

Čísla ukazují, že tři věkové skupiny, které měly v květnu vyšší úmrtnost mezi očkovanými, byly 70-79, 80-89 a 90+ let. Tento trend pak pokračuje do června, kdy očkovaní 60-69letí lidé vstupují do klubu s nejvyšší úmrtností.

Poté pokračuje do července, kdy se 50-59letí lidé připojují do klubu s nejvyšší úmrtností.

Tyto údaje buď naznačují, že injekcím Covid-19 trvá přibližně 5 měsíců, než zcela decimují imunitní systém do bodu, kdy se výrazně zvýší šance člověka zemřít z jakékoli příčiny, nebo to naznačuje, že injekce Covid-19 přímo zabíjejí lidi v tisíce s pomalou a bolestivou smrtí, jejíž závěr trvá v průměru 5 měsíců.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/23/five-months-to-kill-covid-vaccination-2/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *