, , , ,

Vícenásobné injekce covidu by mohly oslabit imunitu a vést k rakovině a poruchám mozku, informují thajská korporátní média

Vícenásobné injekce covidu by mohly oslabit imunitu a vést k rakovině a poruchám mozku, informují thajská korporátní média

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

18.1.2024

V neděli Bangkok Post publikoval článek, který uvádí, že vícenásobné injekce covidu mohou vyvolat skryté nemoci, oslabit imunitu a vést k rakovině a poruchám mozku.

Bangkok Post je přední thajský deník v angličtině, který je dostupný v tištěné i digitální podobě. V roce 2019 nasbíraly webové stránky Bangkok Post 84,7 milionů zobrazení stránek a navštívilo je přibližně 16,7 milionů lidí. V roce 2021 se spojila s New York Times , aby vytvořila přílohu, a Wall Street Journal, aby vytvořila články v denních obchodních sekcích. Tím se Bangkok Post pevně umisťuje na území korporátních médií.

Dne 14. ledna 2024 zveřejnil Bangkok Post článek s názvem „ Dlouhý Covid, vakcíny mohou způsobit onemocnění a smrt: Chula, Rangsit “.

O tom, že stav zvaný „dlouhý covid“ existuje, se už nějakou dobu pochybuje. Například v listopadu 2021 francouzská studie zjistila , že účastníci, u kterých bylo laboratorně potvrzeno, že měli infekci covidem, trpěli pouze přetrvávající anosmií nebo ztrátou čichu, žádné další příznaky spojené s „dlouhým covidem“ nebyly.

„Přetrvávající fyzické příznaky po infekci covid-19 by neměly být automaticky připisovány SARS-CoV-2; může být zapotřebí kompletní lékařské vyšetření, aby se zabránilo chybnému připisování symptomů viru,“ uzavřeli autoři studie.

Protože neexistuje žádný důkaz, že „dlouhý covid“ – o kterém se tvrdí, že s ním souvisí několik dlouhodobých příznaků – existuje mimo „oficiální vyprávění“, zaměřujeme náš článek na to, co o injekcích covidu uvedl článek Bangkok Post. . Kromě toho, tělo článku Bangkok Post pouze dvakrát zmínilo „dlouhý covid“, zbytek článku se týká škod způsobených injekcemi covidu.

Je to možná jedno z prvních korporátních médií na světě, které zveřejňuje škody způsobené injekcemi covidu a jejich zakrývání, aniž by hanobilo ty, kteří hlásí poplach jako „konspirační teoretiky“.

Podle úřadů z univerzit Chulalongkorn a Rangsit by vícenásobné očkování proti covidu-19 mohlo nechat na povrch skryté nemoci, oslabit imunitu a vést k rakovině a poruchám mozku, uvedl Bangkok Post .

Varování přišlo od profesora Dr. Thiravata Hemachudha, ředitele Thajského Červeného kříže pro nově vznikající infekční nemoci na univerzitě Chulalongkorn, a Panthepa Puapongphana, děkana College of Oriental Medicine na Rangsit University.

Prof. Thiravat a Panthep uvedli, že existovaly snahy skrýt údaje o lidech zasažených a zabitých vakcínami a že oficiální počet lidí postižených injekcemi covidu byl proto nerealisticky nízký.

V důsledku toho si mnoho lidí neuvědomuje, že je „vakcíny“ proti covidu nepříznivě ovlivnily a nebyli schopni najít vhodnou léčbu.

Prof. Thiravat a Panthep také uvedli, že úmrtnost v Thajsku vzrostla ve srovnání s úrovněmi před a během pandemie covid-19. Naléhali na vyšetřování, aby se zjistilo, zda nárůst úmrtí souvisí s injekcemi covidu.

Studie v jiných zemích ukázaly, že injekce covid-19 zabily některé lidi, kteří utrpěli poškození svých systémů včetně srdce, krve a dýchacího systému, uvedli prof. Thiravat a Panthep.

(Poznámka od RW: Ve studii zveřejněné v září loňského roku výzkumníci poukázali na to, že v Thajsku nebyla žádná zjistitelná nadměrná úmrtnost, dokud nebyly vakcíny zavedeny. Více čtěte ZDE .)

Kromě toho Lékařská fakulta Univerzity Chulalongkorn zjistila, že téměř 100 případů covidů, kteří byli očkováni, mělo zánětlivé a proteinové stavy, které indikují poruchy mozku, uvedli, přičemž někteří již vykazovali příznaky poruchy mozku.

Prof Dr Thiravat a Panthep také poznamenali, že Ramathibodi Hospital, když odkazoval na výzkumný projekt Lékařské fakulty na Mahidol University, uvedl, že po třetí injekci covidu měli někteří lidé slabou imunitu T-buněk. To znamená, že nadměrné očkování může oslabit imunitu, řekli.

Pravdivé údaje by měly být zpřístupněny, aby lidé mohli činit informovaná rozhodnutí o tom, zda se nechat očkovat, či nikoli, uvedli.

Ve stejný den Bangkok Post publikoval svůj článek , Thailand Medical News publikoval článek chválící ​​Bangkok Post za to, že uvádí informace o možných škodlivosti vakcín a zvyšuje povědomí veřejnosti o těchto otázkách.

„[Prof Dr. Thiravat a Panthep] také vyzvali k vyšetřování, aby se zjistilo, zda by nějaký jednotlivec mohl finančně získat z obchodů s vakcínami v Thajsku,“ napsal Thailand Medical News .

V červenci 2023 zveřejnilo Thailand Medical News článek o rostoucí úmrtnosti a kontaktovalo politiky, kteří hledali odpovědi. Nedostali odpověď.

Zdroje a zdroje:

Vybraný obrázek: Oxfordská univerzita si vybrala Thajsko jako výrobní základnu pro trh s vakcínou Covid-19 Asean , The Nation, 19. října 2020

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/01/18/multiple-covid-injections-could-weaken-immunity-and/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *