, , , , ,

Více než 1600 vědců podepsalo prohlášení – „Neexistuje žádná klimatická nouze“

Více než 1600 vědců podepsalo prohlášení – „Neexistuje žádná klimatická nouze“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

13.9.2023  

 Neexistuje žádná klimatická nouze. Proto není důvod k panice a poplachu. Důrazně odmítáme škodlivou a nerealistickou politiku nulových emisí CO 2  navrženou pro rok 2050. “ Světová deklarace o klimatu.

Jak bylo uvedeno na Expose minulý týden, vláda navrhla politiku Net Zero, která by jim poskytla pravomoc vytvářet nové trestné činy a také zvýšila tresty pro ty, kteří nedodržují předpisy o spotřebě energie. a poskytují to, co by nazvali „nepravdivé informace“. “ ohledně energetické účinnosti.

Tyto politiky Net Zero jsou proto možná nejfašističtější, nejnátlakovější a nejdražší soubor politik, které se kdy pokusili vnutit britskému lidu.

Stát samozřejmě záměrně ignoruje skutečnost, že jejich klimatickou „vědu“ experti vyvrátili a nyní existuje více než 1600 vědců, včetně dvou laureátů Nobelovy ceny, kteří podepsali prohlášení, že „neexistuje žádná klimatická nouze “ vůbec.

Vědci, kteří podepsali deklaraci, včetně 142 pouze z Velké Británie, uvádějí:

„ Věřit výsledku klimatického modelu znamená věřit tomu, co do něj vložili tvůrci modelů. To je přesně problém dnešní klimatické diskuse, v níž jsou klimatické modely ústřední. Klimatická věda se zvrhla v diskusi založenou na přesvědčení, nikoli na zdravé sebekritické vědě.

Neměli bychom se osvobodit od naivní víry v nevyzrálé klimatické modely?

Pokud se objeví lepší přístupy, a určitě se objeví, budeme mít dostatek času na to, abychom se zamysleli a znovu se přizpůsobili. Cílem globální politiky by měla být „prosperita pro všechny“ poskytováním spolehlivé a dostupné energie za všech okolností. V prosperující společnosti jsou muži a ženy dobře vzdělaní, porodnost je nízká a lidé se starají o své životní prostředí.

Světová deklarace klimatu plus všichni signatáři v pdf

Bohužel je nepravděpodobné, že by deklarace vyvolala jakoukoli pozornost mainstreamových médií, ale je důležité, aby lidé věděli o: masová klimatická hysterie a destrukce americké ekonomiky ve jménu změny klimatu je třeba zastavit,“ píše výzkumník Robert . Williams v  Gatestone Institute , který je autorem níže uvedeného článku.

„Věda o klimatu by měla být méně politická, zatímco politika v oblasti klimatu by měla být více vědecká,“  uvádí deklarace podepsaná 1 609 vědci, včetně laureátů Nobelovy ceny Johna F. Clausera z USA a Ivara Giaevera z Norska/USA.

Prohlášení dodává:

„Vědci by měli otevřeně řešit nejistoty a přehánění ve svých předpovědích globálního oteplování, zatímco politici by měli nezaujatě počítat skutečné náklady i domnělé přínosy svých politických opatření…

„Geologický archiv odhaluje, že zemské klima se měnilo, dokud planeta existovala, s přirozenými studenými a teplými fázemi. Malá doba ledová skončila teprve v roce 1850. Není proto překvapením, že nyní zažíváme období oteplování.

 Oteplování je mnohem pomalejší, než se předpokládalo…

„Propast mezi skutečným světem a modelovaným světem nám říká, že jsme daleko od pochopení změny klimatu.

„ Klimatická politika se opírá o neadekvátní modely
Klimatické modely mají mnoho nedostatků a nejsou ani vzdáleně věrohodné jako nástroje politiky. Nejen že zveličují účinek skleníkových plynů, ale ignorují také fakt, že obohacování atmosféry CO2 je prospěšné…

“ Globální oteplování nezvýšilo přírodní katastrofy
Neexistují žádné statistické důkazy, že globální oteplování zesiluje hurikány, záplavy, sucha a podobné přírodní katastrofy nebo je zvyšuje. Existuje však dostatek důkazů, že opatření ke snížení emisí CO2 jsou stejně škodlivá jako nákladná.

„ Klimatická politika musí respektovat vědeckou a ekonomickou realitu
Neexistuje žádná klimatická nouze. Proto není důvod k panice a poplachu. Důrazně odmítáme škodlivou a nerealistickou politiku nulových emisí CO2 navrženou pro rok 2050. Usilujte o přizpůsobení namísto zmírňování; adaptace funguje bez ohledu na příčiny.“

Profesor Steven Koonin, bývalý náměstek pro vědu na ministerstvu energetiky USA za Obamovy administrativy, současný profesor na New York University a kolega z Hooverova institutu, je autorem bestselleru roku 2021 Unsettled: What Climate Science Tells Us, What It Doesn  ‚ t a Proč na tom záleží . V něm uvádí, že to, co o klimatických změnách říkají značně nečitelné (pro laiky) a komplikované vědecké zprávy, je zcela zkreslené tím, že jejich obsah je filtrován dlouhou řadou souhrnných zpráv o výzkumu ze strany médií a politiků.

„Existuje mnoho příležitostí, jak věci pokazit – náhodně i záměrně – protože informace procházejí filtrem za filtrem, aby byly zabaleny pro různé cílové skupiny… Nejen veřejnost je špatně informována o tom, co věda říká o klimatu…“

Koonin dodává:

„Tiskové zprávy a shrnutí vlády a OSN přesně neodrážejí samotné zprávy… Významní odborníci na klima (včetně samotných autorů zpráv) jsou v rozpacích z některých mediálních zobrazení vědy.“

V  nedávném rozhovoru Koonin poznamenal, že reakce jeho kolegů na jeho knihu byly takové, že by neměl říkat veřejnosti ani politikům pravdu o změně klimatu.

„ Učili mě, že mluvíš celou pravdu [jako vědec].  A necháte politiky, aby hodnotili a vyvažovali nákladovou efektivitu a tak dále,“ řekl Koonin. Poznamenal také nemorálnost žádat rozvojový svět, aby omezil emise, když tolik lidí nemá ani přístup k elektřině, a nemorálnost strašení mladších generací: 84 % amerických teenagerů věří od ledna 2022, že  pokud klima změna se neřeší, „pro budoucí generace už bude příliš pozdě, takže některá část planety se stane neobyvatelnou“.

Samozřejmě by bylo užitečné prozkoumat, co lze udělat pro zmírnění problémů způsobených člověkem, jako je „díra v ozónové vrstvě “, která se nyní  uzavírá , ale změna klimatu není apokalyptickou nouzovou situací a je třeba ji řešit. postaráno, aniž by způsobilo zkázu stovkám  milionů  lidí, kteří se již ocitli v  extrémní chudobě .

Zdá se však, že Bidenova administrativa si nedělá starosti s  rozšířenou chudobou  a masivním hladověním, které bude způsobeno nedostupností levné a spolehlivé energie v nerozvinutých zemích, nebo inflací způsobenou prudce rostoucími cenami, které drtí  Američany  „stěží schopné dovolit si jedno jídlo denně“.

Jsou to problémy způsobené člověkem, které vznikly dovozem drahé ( opět blížící se  100 USD za barel) – často špinavější – ropy od protivníků Spojených států, jako je Rusko a Venezuela, místo toho, abychom ji doma těžili mnohem levněji. Bidenova administrativa se také nezdá znepokojená tím, že dokud Čína a Indie budou spalovat uhlí – Čínská komunistická strana povoluje  dvě nové uhelné elektrárny  týdně , čímž snadno zruší jakékoli výhody, které by USA mohly poskytovat, a  údajně  překračuje „všechny vyspělé země dohromady“ v emisích uhlíku.

Bidenova administrativa se také nezdá být znepokojena tím, že zabíjí  divokou zvěř ,  mořský život  a  rybářský průmysl  instalací pobřežních větrných turbín podél pobřeží Atlantského oceánu, nebo že zavedení elektrických vozidel vyřadí z práce prakticky celý průmysl údržby automobilů (elektromobily ne potřebují běžnou údržbu), nebo že lithiové baterie nejen explodují, ale jejich výměna stojí tisíce dolarů.

Správa dokonce chce, aby  vojenská technika , jako jsou tanky, byla elektrická, jako by v případě konfliktu byly uprostřed cizích pouští nabíjecí stanice. Navíc, podle NBC News, sopky, na které nezapůsobily výkonné příkazy, „ Trpasličí lidé pro emise CO2 “.

Bidenova administrativa se ani neobtěžuje jednat podle svých vlastních klimatických zjištění:  V březnu Bílý dům zveřejnil  zprávu  o dopadu klimatických změn na americkou ekonomiku. „Jeho zjištění podkopávají jakákoli tvrzení o probíhající klimatické krizi nebo hrozící katastrofě,“  napsal Koonin  v červenci.

„Autoři zprávy by měli být pochváleni za to, že poctivě doručili pravděpodobně nevítané zprávy, i když to nedali najevo. Zbytek Bidenovy administrativy a její klimatičtí aktivisté by měli zmírnit svou apokalyptickou rétoriku a podle toho zrušit klimatickou krizi. Přehánění velikosti, naléhavosti a jistoty klimatické hrozby podporuje neuvážené politiky, které by mohly být rušivější a nákladnější než jakákoli změna klimatu jako takového.“

Fakta však Bidenově administrativě nezabrání v tom, aby pokračovala ve své radikální politice: „Nemyslím si, že už někdo může popírat dopad klimatické krize,“ řekl Biden v komentáři k hurikánu Idalia novinářům v Bílém domě  30  . „Jen se rozhlédněte kolem sebe. Historické povodně. Myslím historické povodně. Intenzivnější sucha, extrémní vedra a velké lesní požáry způsobily značné škody.“

Nevadí, že velká část změny klimatu je zjevně způsobena  slunečními erupcemi , se kterými nemůžeme nic dělat a které na rozdíl od komerčních odvětví nenabízejí granty; nebo že velké lesní požáry ironicky zhoršují „ ekologové “, protože odmítají nechat vyčistit smeták, aby tamní tvorové nebyli rušeni jinak než lesním požárem.

Expert na klima Bjørn Lomborg  navrhuje  , že biliony dolarů potřebné k řešení změny klimatu by mohly být využity lépe:

„Tohle není argument, abychom nedělali nic jiného, ​​než abychom byli chytřejší.“ Abychom zajistili přechod od fosilních paliv, musíme zrychlit výzkum a vývoj, abychom inovovali a snížili cenu zelené energie. Měli bychom investovat do všech možností včetně fúze, štěpení, skladování, biopaliv a dalších zdrojů.

„Jen když bude zelená energie levnější než fosilní paliva, bude svět schopen a ochoten provést přechod. Jinak jsou dnešní ceny energií jen ochutnávkou věcí příštích.“

Prameny

Gatestone Institute

Clintel

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/09/13/over-1600-scientists-sign-declaration-there-is-no-climate-emergency/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *