Nigel Farage varuje: Nikým nevolení globalisté nás ženou do bezhotovostní společnosti pod totálním dohledem!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.9.2023

V aktuálním rozhovoru reaguje Nigel Farage na prohlášení nikým nevolené šéfky EK Ursuly von Lejno, které pronesla na summitu G20 k tématu zavádění ID (více jste si mohli přečíst v tomto článku, kde jsem na její proslov upozornila).

Farage, který má poměrně čerstvé zkušenosti s jednáním banky, která se neostýchá „trestat“ klienty za odlišné politické názory, varuje před tím, co nastane, jakmile bude zavedeno ID a na něj napojena digitální měna (CBDC):

K videu:

Nigel Farage kritizuje Ursulu von der Leyen za podporu digitálních měn centrálních bank, digitálních ID a bezhotovostní Evropské unie.

„Je nezvolená. Byla jmenována.

A tady drze říká, že potřebujeme digitální občanský průkaz nebo aplikaci na našich telefonech. Francie a Německo se o to už pokoušejí. Chce, aby to bylo pro EU vynuceno do roku 2030 a – smím-li dodat – podpořeno CBDC v bezhotovostní společnosti.

A teď chce, aby se celá věc stala globální… Mluvím jako někdo, kdo byl nedávno zbaven banky kvůli svým politickým názorům. A to se děje i v Americe.

Pokud si nedáme pozor, směřujeme k systému sociálního kreditu v čínském stylu, kde pokud se nepřikloníte ke „správným“ názorům, stanete se ne-osobou.

Nenapadá mě nebezpečnější iniciativa než tato… Otázkou je, zda naši vůdci skutečně věří v naše národy, protože jsou připraveni vzdát se suverenity ve prospěch Světové zdravotnické organizace, Organizace spojených národů a EU, a bůh ví, co přijde potom.

Pravdou je, že svět bude lepším, prosperujícím a mírumilovným místem, pokud budou demokratické národní státy spolupracovat a obchodovat. Nesmí však rozdávat své pravomoci nevoleným byrokratům.

To bylo poselství brexitu před všemi těmi lety… Musíme prostě říci ne. Věříme ve svobodu. Věříme ve svobodu. Věříme v národní stát.“

Jak se mohou běžní občané postavit tlaku na CBDC, digitální ID a bezhotovostní společnost?

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *