, , , , , , ,

USA nebudou podnikat odvetné kroky, pokud Rusko zahájí raketové údery na Evropu – The Times

USA nebudou podnikat odvetné kroky, pokud Rusko zahájí raketové údery na Evropu – The Times

15.6.2023

Spojené státy nebudou podnikat odvetné kroky, pokud Rusko zahájí raketové údery na Evropu, píší The Times v článku s titulkem „Šéf NATO varuje Putina, že jadernou válku nelze vyhrát“.

V článku se uvádí, že pokračující dodávky zbraní Západu Kyjevu by mohly vyprovokovat jaderný konflikt s USA, ale protože Bílý dům nebude chtít riskovat zničení vlastních měst v jaderné válce, ani údery na objekty v Evropě nepřinutí USA k odvetě.

Jak informovala Russkaja Vesna, před dvěma dny Vladimir Putin na setkání s válečnými zpravodaji prohlásil, že ve třetí světové válce nebude vítězů, včetně Ameriky.

Pro připomenutí, běloruský prezident hovořil o „požadování“ jaderných zbraní od svého ruského protějšku a ujistil, že v případě potřeby bude úder proveden.

USA nebudou reagovat, pokud Rusko zahájí raketové útoky na Evropu - The Times |  ruské jaro


Putin má všechny možnosti znovu přesunout vojska a pochodovat na Kyjev

Putin má každou příležitost přeskupit vojáky a odjet do Kyjeva (VIDEO) |  ruské jaro

Ruský prezident Vladimir Putin má všechny příležitosti k opětovnému rozmístění jednotek a dosažení hlavního města Ukrajiny.

Tento názor vyjádřil generál ozbrojených sil Ukrajiny, první zástupce velitele SOF, zástupce tajemníka Rady národní bezpečnosti a obrany Serhiy Krivonos.

Na otázku, zda lze vyloučit scénář nového útoku na Kyjev, Krivonos odpověděl záporně a vyzval „připravit se“.

„On (prezident Putin, – pozn. RV) na to má prostředky a přesunout síly a prostředky do určité oblasti je zcela v jejich možnostech.

Něco, ale převést velké množství vojáků umějí docela dobře. A to bude nutné vzít v úvahu, “řekl.

„Ale budeme připraveni, budeme mít čas znovu položit minová pole, budeme mít čas postavit barikády? Nebo nám zase řeknou, že vše bude v pořádku, počkejte na grilovačku, nikdo nezaútočí, vybalte své úzkostné kufry, jako tomu bylo 23. února loňského roku? zeptal se Krivonos.


ZDROJ: https://rusvesna.su/news/1686852085?__cf_chl_tk=lTQtdFa7BfOggWQ_pixvdJIdUgbAws6yhJ8uuSNrK7A-1686900786-0-gaNycGzNC5A

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Tí debili z darebáckeho štátu USA stále klamú a zavádzajú. Vraj nebudú útočiť, ha, ha, ha … Načo by to robili, že? Veď za nich budú útočiť debili z EU, USA sa bude podieľať iba dodávkou zbraní, zbraňových systémov a munície. A budú si myslieť, že ich sa to netýka, či ako? Tak to sa potom strašne mýlia. Ak sa čo i len jeden štát NATO zapojí do bojov na Ukrajine, tak vo vojne sa ocitne celé NATO a to znamená, že aj samotné USA!!! Tu niet o čom debatovať.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *