, , , , , , ,

Tajné dokumenty zveřejněné na příkaz Federálního soudu USA dokazují, že Pfizer a FDA lhali, když tvrdili, že toxický oxid grafenu nebyl ve vakcínách proti Covid-19

oxid grafenu

BREAKING: Tajné dokumenty zveřejněné na příkaz Federálního soudu USA dokazují, že Pfizer, FDA a Fact Checkers lhali, když tvrdili, že toxický oxid grafenu nebyl ve vakcínách proti Covid-19

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

9.4.2023

Oxid grafenu je poměrně nová látka, která dosud nebyla dobře pochopena. Co však víme, je, že studie prokázaly, že může být toxický pro buňky a tkáně v těle. A další studie ukázaly, že oxid grafenu má toxické účinky na krevní buňky, vyvolává oxidační stres a zánět.

To je důvod, proč je znepokojující zjistit, že oxid grafenu (GO) byl poslední dva roky ve zprávách v souvislosti s vakcínami COVID-19 vyvinutými společnostmi Pfizer-BioNTech a Moderna.

Několik nezávislých studií provedených lékaři a vědci potvrdilo, že oxid grafenu je v těchto vakcínách skutečně přítomen. Výrobci, regulátoři léčiv a takzvaní Fact-Checkers však tato tvrzení vyvrátili, s největší pravděpodobností kvůli známým toxickým účinkům, které má na organismus.

Například agentura Reuters, která v podstatě dodává zprávy celému západnímu světu, aniž by si to většina lidí uvědomovala, uvedla v článku o ověření faktů publikovaném 23. července 2021 , že je nemožné, aby vakcíny Covid obsahovaly oxid grafenu, protože by byly buď tmavě hnědé nebo černé barvy, místo čiré/nažloutlé barvy.

Ale to, co Reuter’s Fact Checkers nezmínili, je, že když je oxid grafenu kombinován s jinými složkami, jako je sacharóza, uvedená složka vakcíny Pfizer Covid-19, je dokonale možné vytvořit čirou nebo nažloutlou tekutinu.

Ale v době psaní tohoto článku neměla agentura Reuters přístup k dokumentu zveřejněnému v únoru 2023 americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) na příkaz Federálního soudu USA.

Dokument, který společnost Pfizer předložila FDA za účelem získání povolení k nouzovému použití (EUA).

Dokument, který potvrzuje, že je naprosto možné, že toxický oxid grafenu skončí ve vakcínách proti Covid-19 kvůli výrobnímu procesu.

Vakcína Pfizer Covid-19 je injekce, která obsahuje genetický materiál zvaný mRNA, který napadá buňky ve vašem těle a dává jim pokyn, aby produkovaly Spike (S) protein, který se údajně nachází na povrchu viru SARS-CoV-2.Jde o vysoce komplexní „vakcínu“, která zahrnuje vícestupňový výrobní proces, který zahrnuje produkci a čištění molekul messenger RNA (mRNA) a formulaci a balení vakcíny.

A podle společnosti Pfizer je to nutné během výrobního procesu její vakcíny proti Covid-19. To však víme pouze díky soudci amerického federálního soudu, který nařídil americkému úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), aby zveřejnil všechny dokumenty, které společnost Pfizer předložila k získání povolení k nouzovému použití.

Pro ty, kteří nevědí, injekce Covid-19 nedokončily fáze 3 a 4 zkoušek, takže nemohly být plně schváleny v prosinci 2020. Místo toho musely být povoleny pouze pro nouzové použití. To je důvod, proč je trestné, že rozšířili EUA na děti, protože u nich existuje malé nebo žádné riziko, že budou trpět něčím závažnějším, než je běžné nachlazení, pokud jsou infikovány údajným virem SARS-CoV-2.

Pokud by soudce federálního soudu nedonutil FDA dokumenty zveřejnit, nespatřily by světlo světa 75 let. Protože toto je doba, po kterou FDA požadovala, aby jim bylo poskytnuto zveřejnění dokumentů podle zákona o svobodě informací.

Skupina vědců a lékařských výzkumníků však zažalovala FDA, aby si vynutila vydání stovek tisíc dokumentů souvisejících s povolením k nouzovému použití vakcíny Pfizer-BioNTech Covid-19.

A na začátku ledna 2022 federální soudce Mark Pittman nařídil FDA, aby uvolňovala 55 000 stránek měsíčně, a od té doby PHMPT zveřejňuje všechny dokumenty na svých webových stránkách tak, jak byly zveřejněny.

Je smutné, že jeden z nejnovějších dokumentů zveřejněných FDA, uložený jako 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf , potvrzuje použití oxidu grafenu ve výrobním procesu vakcíny Pfizer Covid-19. Dokazujete, že vám regulátoři léků, mainstreamová média, Fact Checkers a Pfizer, lhali.

Dokument je popisem studie provedené společností Pfizer mezi 7. dubnem 2020 a 19. srpnem 2020 s cílem „exprimovat a charakterizovat vakcinační antigen kódovaný BNT162b2“.

Laicky řečeno, studie byla provedena s cílem zjistit, jak vakcína funguje. Studie zjistila, že vakcína používala mRNA, aby dala vašim buňkám pokyn, aby produkovaly protein (nazývaný P2 S), což je Spike protein údajného viru Covd-19.

Miliony spike proteinů se pak navážou na receptor zvaný ACE2 na povrchu vašich buněk a navodí reakci imunitního systému.

Co je však na studii nejvíce znepokojivé, je potvrzení na straně 7, že k výrobě vakcíny Pfizer Covid-19 je zapotřebí oxid grafenu.

Společnost Pfizer uvádí na straně 7 studie v části 3.4 následující –

Proto by během výrobního procesu mohlo do vakcíny potenciálně zanést kontaminanty nebo cizí materiály několik faktorů. To samozřejmě zahrnuje možnost proměnlivého množství oxidu grafenu (GO) vstupujícího do konečného produktu.

Jedním z potenciálních zdrojů kontaminace oxidem grafenu by mohlo být použití surovin nebo činidel, která obsahují toxickou látku nebo jiné materiály na bázi grafenu.

Pokud například jedno z činidel používaných ve výrobním procesu obsahuje oxid grafenu jako kontaminant, mohlo by to potenciálně zavést oxid grafenu do vakcíny.

Podobně, pokud zařízení používané ve výrobním procesu není řádně vyčištěno nebo ověřeno, může to vést ke kontaminaci vakcíny oxidem grafenu.

Dalším potenciálním zdrojem kontaminace oxidem grafenu by mohlo být použití filtrů nebo jiných materiálů používaných ke sterilizaci nebo čištění vakcíny.

I když jsou tyto materiály navrženy tak, aby odstranily kontaminanty a cizí materiály, mohly by potenciálně zavést oxid grafenu do vakcíny, pokud nejsou správně navrženy nebo ověřeny.

V říjnu 2021 zveřejnil tým The Expose průzkum údajů nalezených v americkém systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS). Zjistili jsme, že u konkrétních čísel šarží vakcín Covid-19 byl několikrát hlášen extrémně vysoký počet nežádoucích reakcí a úmrtí.

V té době, jak můžete vidět z výše uvedeného grafu, byla pouze 4 % vyrobených šarží vakcíny Pfizer Covid-19 zodpovědná za každé úmrtí nahlášené CDC jako způsobené očkováním Pfizer Covid-19.

Je možné, že tyto šarže vakcíny Pfizer měly nažloutlou barvu a tedy vyšší koncentraci oxidu grafenu?

Protože jen několik měsíců předtím zveřejnila agentura Reuters kontrolu faktů , která tvrdila, že vakcíny proti Covid-19 neobsahují oxid grafenu, a poskytla následující vysvětlení, proč –

Ale Reuters „zapomněl“ zmínit něco důležitého o sacharóze a o tom, jak by její přítomnost ve vakcíně Pfizer mohla mít za následek průhlednou nebo lehce nažloutlou tekutinu v kombinaci s oxidem grafenu.

Sacharóza je druh cukru, který se běžně používá v potravinách a farmaceutických výrobcích jako stabilizátor a konzervační látka. Ve vakcíně Pfizer-BioNtech COVID-19 sacharóza údajně pomáhá udržovat stabilitu a účinnost molekul mRNA ve vakcíně.

Při smíchání s oxidem grafenu může vzniknout průhledná nebo nažloutlá kapalina v závislosti na množství přítomného oxidu grafenu.

Je však také možné, že jiné oficiálně uvedené složky vakcíny Pfizer – lipidy, chlorid draselný, dihydrogenfosforečnan draselný, chlorid sodný, dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného – by mohly v kombinaci s oxidem grahenu vytvořit průhlednou/nažloutlou tekutinu.

Vše závisí na koncentraci oxidu grafenu a interakcích mezi různými složkami.

To je znepokojivý fakt, vezmeme-li v úvahu, že mnoho hlavních zpravodajských zdrojů ve Spojeném království a USA spoléhá na Reuters ve svém zpravodajském obsahu.

Některé z hlavních zpravodajských zdrojů ve Spojeném království, které využívají obsah agentury Reuters, zahrnují BBC, The Guardian, The Times, The Daily Telegraph a The Independent.

Mezitím v USA obsah Reuters používá mnoho zpravodajských kanálů, včetně CNN, ABC News, NBC News, CBS News, Fox News, The New York Times, The Washington Post a The Wall Street Journal.

To dokazuje, že Reuters má v podstatě monopol na mainstreamové zprávy na Západě, a právě jsme dokázali, že vám docela rádi lžou.

Ale pro každého, kdo se rozhodl nechat se očkovat proti Covid-19, nebo ne, skutečnost, že vám mainstreamová média lžou, by měla být tou nejmenší starostí.

Protože bylo provedeno několik studií, které prokázaly, že oxid grafenu (GO) může být vychytáván buňkami a tkáněmi v těle, a existuje velká obava, že se může časem akumulovat v určitých orgánech nebo tkáních.

Zde je jen několik příkladů takových studií:

  • Ve studii publikované v časopise Nature Nanotechnology v roce 2014 vědci injekčně podali myším GO a zjistili, že se hromadí v plicích, játrech a slezině. Studie také zjistila, že akumulace GO způsobila poškození plic a imunitního systému myší.
  • V další studii publikované v časopise ACS Nano v roce 2016 výzkumníci vystavili lidské plicní buňky působení GO a zjistili, že GO byl absorbován krevními buňkami a způsobil oxidační stres a zánět.
  • Přehledový článek publikovaný v časopise Nano Today v roce 2017 shrnul výsledky několika studií o toxicitě GO. Článek uvádí, že GO může být vychytáván buňkami a tkáněmi v těle a bylo prokázáno, že se hromadí v plicích, játrech, slezině a ledvinách. Článek také poznamenal, že toxicita GO se zdá být závislá na několika faktorech, včetně velikosti, tvaru a povrchové chemie oxidu grafenu.

Studie zveřejněná v časopise ACD Nano v roce 2016 vzbuzuje zvláštní obavy, když se podíváme na výsledky studie provedené Dr. Philippem van Welbergenem o mRNA vakcínách Covid-19, ve které dospěl k závěru, že oxid grafenu byl přenášen z očkovaných COVID neočkovaným, ničí červené krvinky a způsobuje podivné krevní sraženiny.

Začátkem července 2021 měl Dr. Philippe rozhovor na jihoafrickém komunitním kanálu Loving Life TV . Vysvětlil, že když si jeho pacientky začaly stěžovat na chronickou únavu, závratě, problémy s pamětí, někdy dokonce ochrnutí a pozdní nástup silné menstruace (ženy nad 60 let), odebral vzorky krve.

Jejich krev měla neobvyklé trubkovité struktury, některé částice se rozsvítily a mnoho poškozených buněk. Bylo vidět jen málo zdravých buněk. Ještě před třemi měsíci tyto útvary v krvi nikdy neviděl. Nyní víme, že tyto trubicovité struktury jsou grafen.

Od té doby je Dr. Philippe pravidelným hostem na Loving Life TV : ohlašoval experimentální zavedení injekcí Covid; poskytování aktualizací o rostoucím poškození krve způsobené experimentálními injekcemi Covid v průběhu času; a poskytování aktuálních informací o situaci Covid ve Spojeném království a Jižní Africe.

Dne 12. února 2022 se Dr. Philippe znovu vrátil do Loving Life TV , aby zveřejnil snímky svých nejnovějších diapozitivů vzorků krve.  Živý přenos byl zdlouhavý, takže ho Loving Life TV rozdělila na dvě části.

První část je diskuse včetně odpovědí na dotazy publika.

Ve druhé části Dr. Philippe představuje snímky svých nejnovějších krevních preparátů a vysvětluje, co snímky ukazují. Diskutuje o téměř 100 krevních sklíčcích od „očkovaných“ i neočkovaných pacientů. Jeho diapozitivy ukazují, že pacienti bez vakcíny byli „infikováni očkovacími toxiny vylučováním“.

Níže je krátký klip z druhé části s laskavým svolením kanálu The Timeline Post na Telegramu.

Dr Philippe (Druhá část), The Blood Slides, 12. února 2022

Níže je obrázek typických zdravých červených krvinek, jak je vidět pod mikroskopem, jak by měla krev vypadat. Není v něm žádná koagulace ani cizí předměty.

Na dalším obrázku je osoba, které byla injekčně podána experimentální droga Covid. Krev se sráží, zdeformované červené krvinky se shlukují dohromady. Buňka obklopená na obrázku je zdravá červená krvinka, jedna z mála na obrázku, sedící vedle grafenových vláken. Můžete vidět velikost grafenových vláken ve vztahu k velikosti červené krvinky. Vlákna této velikosti budou blokovat kapiláry. Můžete také vidět, že vlákna grafenu jsou dutá a obsahují červené krvinky.

Několik týdnů před natočením níže uvedeného videa si Dr. Philippe začal všímat efektu magnetické nebo elektrické polarity na různých stranách grafenových vláken. Na obrázku níže jsou napravo od vlákna buňky koagulovány a na levé straně je to, co vypadá jako mezera nebo zhruba dozadu ve tvaru písmene „C“. Dr. Philippe říká, že toto „chování“ nebylo dříve pozorováno, ale nyní je najednou vidět téměř v každém vzorku. Je to známka toho, že „tyto věci se změnily, jejich reakce s okolními krvinkami se změnila… a já nevím, co to spustilo,“ řekl.

Na obrázku níže je vzorek krve tříletého dítěte bez vakcíny nebo neočkovaného. Ukazuje kousky nebo „střepy“ grafenu, které „jsou výsledkem vylučování“, jinými slovy, grafen byl přenesen z „očkovaných“ rodičů na jejich neočkované dítě.

Níže je obrázek vzorku krve od osmiletého neočkovaného dítěte, jehož krev byla kontaminována a zničena přenosem grafenu od lidí kolem něj, kteří dostali injekci Covid. Pravá paže a pravá horní noha dítěte jsou v podstatě ochrnuté, dítě není schopno zvednout pravou ruku a stehno nefunguje správně.

Prezentace Dr. Philippa je skutečně oči otevírající a děsivá – musí se dívat, zvláště pro ty, kteří prohlašují, že injekce Covid jsou „bezpečné“ a nadále trvají na tom, že by se lidé měli „očkovat“.

Protože je důkazem, že mRNA vakcíny Covid-19 neobsahují pouze oxid grafenu, ale že oxid grafenu se také přenáší z očkovaných COVID na neočkované, ničí červené krvinky a u obou způsobuje podivné krevní sraženiny.

Levý obrázek : Zdravá krev ukazuje buňky schopné pohybovat se odděleně; mají dobrou pohyblivost a nezpůsobí trombózu
Pravý obrázek : „Tyto prameny nebo trubičky vypadají jako duté – je to opravdu zvláštní. Když to opravdu roztáhnete, můžete v něm vidět nějaké buňky, ale nevíme, jestli je to krystalická struktura nebo organická. Těch několik zdravých buněk je zakroužkováno. Zbytek je popraskaný a rozbitý – je hotovo. To není zdravá krev. Vidíme to znovu a znovu,“ Dr. van Welbergen

Na závěr jsme nyní dokázali, že oxid grafenu se do injekcí Covid-19 dostává prostřednictvím výrobního procesu.

Prokázali jsme také, že výrobci vakcín proti Covid-19, regulátoři léků, mainstreamová média a takzvaní Fact-Checkers vám neustále lhali.

A bohužel jsme dokázali, že oxid grafenu je pro člověka toxický a přenáší se z očkovaných Covidem na neočkované.

Po těchto šokujících odhaleních se nyní můžete potýkat s krizí důvěry.

Kdysi respektované lékařské instituce a výrobci, kteří byli pověřeni ochranou veřejného zdraví, jsou nyní vystaveni zatajování pravdy o přítomnosti oxidu grafenu ve vakcínách proti Covid-19.

Úplné důsledky tohoto podvodu ještě nejsou známy, ale zcela určitě to donutí více jednotlivců zpochybnit nejen bezpečnost vakcín, ale také samotné instituce, na které se dlouho spoléhali.

Pokud se pravda o důvěrném dokumentu společnosti Pfizer zveřejněném FDA na příkaz amerického federálního soudu rozšíří jako požár, miliony po celém světě by se mohly konečně domáhat odpovědnosti a spravedlnosti pro ty, kteří trpí toxickými účinky oxidu grafenu od Covid-19. injekcí bylo uděleno povolení k nouzovému použití.

ZDROJ: https://expose-news.com/2023/04/09/pfizer-fda-lied-graphene-oxide-is-inside-covid-vaccines/

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, potřebujeme nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *