, , , , , ,

Kdo a proč nám lže? Armáda české republiky anebo šéf české lékařské komory? Byl tento dokument týden utajen, dokud jej někdo nevynesl na veřejnost?

Kdo a proč nám lže? Armáda české republiky anebo šéf české lékařské komory? Byl tento dokument týden utajen, dokud jej někdo nevynesl na veřejnost?

11.4.2023

Armáda oznámila, že proběhne mobilizační cvičení odvodního řízení. Chtějí, aby si lékaři z celého Česka natrénovali, jak provést odvodní řízení pro případ, že by k odvodům v budoucnu došlo. Tvrdí, že podobné školení probíhá každoročně. Avšak šéf lékařské komory o takových cvičeních neví.

 

Dokument cvičení

Armáda plánuje provést mobilizační cvičení k ověření schopnosti občanů vykonávat vojenskou činnou službu a schopnosti odvodního řízení, které se bude konat dne 18. 5. 2023. Cvičení organizuje Krajské vojenské velitelství Ústí nad Labem, jak uvádí dokument zveřejněný na Facebooku šéfem PRO Jindřichem Rajchlem. Dokument potvrdily další instituce, ale šéf lékařské komory tvrdí, že o takových školeních neví, a že jde o neobvyklou zprávu, kterou nedostávají pravidelně. Armáda chce podle dokumentu, aby lékaři a sestry po celém Česku trénovali odvodní řízení, aby byli připraveni na případné odvody v budoucnosti.

 

Armáda tvrdí, že se nechystají žádné odvody nebo mobilizace. Podle ní se jedná pouze o pravidelné cvičení, které se týká celé země, nikoliv pouze Ústeckého kraje. 

Zeptejte se sami sebe, jestli v dnešní době věříte informacím Armády ČR, zvlášť, když jsou v přímém rozporu s informacemi člověka, který sloužil systému v období plandemické krize a dnes nepotvrzuje tvrzení Armády ČR. 

 

„Každoročně organizujeme tato cvičení v rámci Armády ČR u krajských vojenských velitelství. Jsou to opakovaná cvičení, která slouží k přípravě krajských vojenských velitelství na plnění jednoho ze svých úkolů v případě vyhlášení stavu ohrožení státu. V tomto roce prověřujeme všechna krajská vojenská velitelství současně po několika letech,“ vysvětlil zástupce velitele teritoriálních sil Armády ČR Jaroslav Hrabec pro Seznam Zprávy.

Záložáci jsou jedním z pilířů armády, říká krajský vojenský šéf Hrabec

Proč armáda tvrdí, že tyto akce probíhají každý rok? Má armáda důkazy pro tato svá tvrzení? A můžeme je vidět?

 

Hamáček je větší pašák než Vojtěch, říká šéf lékařské komory. Považuje se za průzkumného chrousta

Režimu sloužící Kubek nepotvrdil slova vojáků.

Dozvíme se, které „úterý“ byl tento dokument odeslán?

Celý článek na Seznamu ZDE je podivný a vypadá, jako rychle šešitý dohromady tak, aby uklidnil veřejnost, která se o plánovaním „cvičení“ dozvěděla jen díky úniku informací. V článku je psáno o šéfovi lékařské komory, aniž by byl jmenován, píše se, že dokument úřady obdržely v úterý, ale nenapíše se jestli toto úterý (tedy dnes) a nebo minulé – předminulé „úterý“?

 

Spousta otázek, na které bychom rádi získali odpovědi, ale obáváme se, že jedinou reakcí českých „Chciválků“ u vládního a mediálního kormidla bude další agresivní mediální kampaň proti šiřitelům “dezinformací” (čti pravdy).

Čím dále tím více to vypadá, že přípravy na válku jsou i v naší republice v plném proudu. A vypadá to, že jen díky odvaze neznámých zdravotníků jsme získali informace o něčem, co nám, občanům ČR, mělo být utajeno.

Chraňte své děti, pokud už náhodou nejsou a ani vy nejste debilizováni do té míry, že chcete i se svými dětmi  dobrovolně umřít za Fialu, Zelenského, ukrajinské Banderovce, NATO a EU a nadnárodní finanční korporace, protože v případě našeho aktivního zapojení do probíhající občanské války na území bývalé Ukrajiny nebude žádný z nás umírat za svou vlast, ani za demokracii a už vůbec ne za svobodu.

ZDROJ: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-probehne-mobilizacni-cviceni-odvodniho-rizeni-oznamila-armada-229227#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest222_hitovani_v_komentarich_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, potřebujeme nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
2 replies
  1. CZkotas
    CZkotas says:

    V Rusku se připravuje digitální rubl. V USA to v podstatě zavedli s ko*kovid, v EU se to dokončí. Opozice co tam je, je vytvořená uměle, aby obyvatelstvo “mělo možnost volby”. Čína „očkovala“ myši kravským mlékem experimentálním mRNA roztokem, který byl nalezen v injekcích ko*kovid..

    Začalo to potichu už psama, kdy je nechali lidé očipovat, nikdo nic nenamítal. Připravovali to roky dopředu. Od spuštění kovid „operace“, kdy v tom jede ofic. celý svět a utváří se už NWO. Ko*kovid byl test 4. průmyslové (WEF) revoluce, kde člověk přišel o práva, neměl svobodu, byl kontrolován, odměňován .. dle toho jak je a bude poslušný. A díky tomu všemu budou moct kontrolovat jaké informace se k nám dostávají i co si myslíme ..

    Včetně RUSKA! Které v tom divadle hraje samozřejmě taky.

    Vše, na co se upozorňovalo, např. i to, že mezi lidmi „očkovanými“ proti kovid (o kterém se už nikdo mimochodem najednou bavit nechce) se „rychle rozvíjí“ rakovina a další nemoce se jen potvrzuje.

    Všechno ostatní (včetně hraní si na válku s úmyslným zabíjením lidí v rámci depopulačních programů NWO a nasouváním total control), slouží k odlákání pozornosti.

    TOTAL CONTROL “na pozadí” a nikdo si toho nevšímá..

    Zabodané ofce po včelce máje teď mají slámu u kravína, tak jim to nekažme. Pomažou první a nenuceně sami od sebe.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *